http://tuningscene.cz/pictures_srazy/Vy" onclick="window.open(this.href);return false; ... G_4365.jpg
http://tuningscene.cz/pictures_srazy/Vy" onclick="window.open(this.href);return false; ... G_4366.jpg
milosh píše:ale tahle se mi libiale aspon 150ps jinak nic moc
amogh píše:axon zas no, co vic rictradeji mlcim pce zas do me nekdo pojede
takze je to sice hezky, ale bohuzel naprosto neoriginalni
Tak to mě by bylo zase úplně jedno. Když se to líbí mě, tak si to na auto dám a tim to hasneamogh píše:axon zas no, co vic rictradeji mlcim pce zas do me nekdo pojede
takze je to sice hezky, ale bohuzel naprosto neoriginalni
mirni se joJim píše:amogh píše:axon zas no, co vic rictradeji mlcim pce zas do me nekdo pojede
takze je to sice hezky, ale bohuzel naprosto neoriginalni![]()
tomu se už nejde jinak než smát
a riegger na golfu ti nevadil... čím to?
tak ta zelena ma navrch tim ze ma aspon kompletne predelanej interier (a to s velmi solidnim zpracovanim-bohuzel v silene barevne kombinaci), pak brzdama a v neposledni rade zvladnutejsi kapotou a lepsi volbou kolRitchma píše:Když nebudu koukat na to že je to zase jenom axon tak se mi líbí docela dost, víc než ta zelená
------> Treba trojplosnikove ALU kridloSkejT píše:urcite je to pekny,me se to osobne libi.Ale na druhou stranu je to tak,jak se to tady pise.Kdyz se nekomu neco libi,tak predelaval bych auto,tak bych si to udelal tak jak se me to libi.Ale zase na druhou stranu kdyz bych to delal,tak bych se snazil aspon nejak odlisit a nejak se na tom projevit at je pri prvnim pohledu na auto je jasny,ze je tam neco,co ten vedle se stejnym autem nema.A podle me o tom to je,kdyz nekdo vi,ze jenom na tvem aute je neco,co na dalsich nemuzes videt.
No ta barva se mi líbí víc, ty kola co má ta zelená se mi hrozně nelíbí takže tyhle snesu líp i když taky to neni ono. Interiér sem od tý oranžový neviděl, ale viděl sem ten tý zelený a nelíbí se mi ta barevná kombinace a navíc červnej interiér v zelenym autě mě nějak nenadchnul. Na brzdy taky nevidim a nějak si nevzopomínám na kapotu tý zelený ale ta na oranž se mi na fotkách líbí, nevim jak je to provedený v reálu.amogh píše:tak ta zelena ma navrch tim ze ma aspon kompletne predelanej interier (a to s velmi solidnim zpracovanim-bohuzel v silene barevne kombinaci), pak brzdama a v neposledni rade zvladnutejsi kapotou a lepsi volbou kolRitchma píše:Když nebudu koukat na to že je to zase jenom axon tak se mi líbí docela dost, víc než ta zelená
barva se mi taky vic libi oranzova (ale to je subjektivni) takze o to se tu nebudu hadat