Mimoňské války - jak bylo

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Zamčeno
Svobík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svobík »

in0 píše:svobodik: tak hod foto co mas :) jinak od nas se saxama dostalo jedno X-ko a pritom bylo stejny jako zbylych 9 :D
Tak tady je,na zahradě je málo místa;)
Přílohy
předek
předek
auto1.jpg (187.62 KiB) Zobrazeno 1895 x
bok
bok
auto2.jpg (188.86 KiB) Zobrazeno 1895 x
zadek
zadek
auto3.jpg (198.15 KiB) Zobrazeno 1895 x

Q
Kontaktovat uživatele:

Re: Mimoňské války - jak bylo

Příspěvek od Q »

Tak moje postřehy z Válek

frčeli jsme od Prahy v pul osme a v pul devate byl na Valky vybornej příjezd v což jsem ani nedoufal a čekal jsem frontu a frontu. No začalo to pozitivně a celkově díky fajn lidičkám z Emma a dB byla pohoda.

Celkově sraz sám za sebe a za grupu co jela se mnou hodnotíme průměrně. Nebylo tam nic co by nás extra nadchlo, ale ani zklamalo.

Bylo tam i pár zábavných momentů třeba tan na příjezdu, pořadatel šmelící s volnejma lístkama na vjezd za "200" případně výjezd z Válek, kterej sem já se sériovkou prorazil v pohodě, ale pár kamarádů s nízkejma autama by rádo potkalo toho vola co to vymyslel.

Co se týče aut, tak letos to opravdu zvládnuté nebylo. Jestli jsem to dobře pochopil, tak celé letiště fungovalo jako jedno velké parkoviště a to i v zóně VIP. Předjíždění vozidel pomalu pojíždějících v koloně po letišti debilama se stává asi novým módním trendem. Nevím, ale pořadatelů sem viděl dost a přesto tam byl v tomhle bordel.

Co bylo zajímavé, tak byla organizace sprintů, po drobném skluzu na začátku to příjemně odsejpalo a bylo na co koukat. Auta neporovnávám, ale pokoukání bylo pěkné. S čím tam ale někteří sprintovali bylo taky úsměvné. Ale zas má smysl, když je to letiště a je to bezpečné, tak provětrat cokoli.

Nenudili jsme se.

čus Q
SKODA OCTAVIA 1,9 TDI

www.certoviny.cz
www.hunters.cz

AutoHifi Club member - www.autohificlub.cz

Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

Svobík: to jsou asi ty pekny kolecka co jsem si fotil. hmmm moc pekny :))))
Luka$ (Admin)
http://www.feliciaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuning-forum.org" onclick="window.open(this.href);return false;

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Q píše: S čím tam ale někteří sprintovali bylo taky úsměvné. Ale zas má smysl, když je to letiště a je to bezpečné, tak provětrat cokoli.

Nenudili jsme se.

čus Q
snad nenarážíš na mý Clio :lol: já si myslim, že todle je to nejlepší co většinou může bejt...na letišti se lidi vyřáděj, provětraj tam auta a zjistej, jak na tom jsou 8)
nejvíc mě pak dostane, když jedu už domů a začnou mě nějaký pitomci nehorázně předjíždět a ještě se při tom "honěj" :twisted:

a věc na kterou jsem zapoměl a měl jsem z ní dost ještě dlouho :smich2: když se vyjíždělo už na hlavní, tak tam stáli fíci - cca 500 m od hlavní křižovakty v obou směrech 8) a zhruba 200 před nima stál na kraji kluk se škodovkou 120 kou a za pomocí klíčů odmontovával křídlo ala "Fást ent Fjúrious" :smich2: za to jsem ho musel i pozdravit :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Svobík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svobík »

Luka$ píše:Svobík: to jsou asi ty pekny kolecka co jsem si fotil. hmmm moc pekny :))))
Jé,dík moc...ale fakt mě sere,že mě nedali Xko,příště se s nima budu hádat..;)

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

Svobík píše:Tak můžu hlavně říct,že mě ty kre-eni z mimoně nasrali,to by mě zajímalo co tam maj za organizaci,protože sem měl dostat Xko a nedostal a když sem koukal na nějaký ty pasti co ho maj,tak sem mylel že je uškrtim!!!Takže nejsem ani na žádnej fotkách,protože si každej(krome Dreama) fotil jen leštěnky a na ostatní se vysrali...No,ach jo...ale jinak sem tam byl se super partou,takže to bylo super;)
A jaký máš auto... já totiž nejdřív šel mezi celkem normální upravy a pak teprve mezi leštěnky takže mam plno fotek neleštěnek :wink:

Svobík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svobík »

spyker píše:
Svobík píše:Tak můžu hlavně říct,že mě ty kre-eni z mimoně nasrali,to by mě zajímalo co tam maj za organizaci,protože sem měl dostat Xko a nedostal a když sem koukal na nějaký ty pasti co ho maj,tak sem mylel že je uškrtim!!!Takže nejsem ani na žádnej fotkách,protože si každej(krome Dreama) fotil jen leštěnky a na ostatní se vysrali...No,ach jo...ale jinak sem tam byl se super partou,takže to bylo super;)
A jaký máš auto... já totiž nejdřív šel mezi celkem normální upravy a pak teprve mezi leštěnky takže mam plno fotek neleštěnek :wink:
Koukni okosek vejš,mam tam 3 fotky;)Jinak je to daewoo nexia,měl sem tam SPZku - SVOBIK a 3 pohárky za oknem;)

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

Danecek píše:tak 10% fotek i ode mne, zbytek pozdeji, snad je tohle to nejdulezitejsi :smich: :roll:

I love 200mm lens...

http://danecek.ic.cz/mimon9/
jee, tady http://danecek.ic.cz/mimon9/pages/Photo0037.html mi to jeste jelo :-)

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Všechny foto (+asi 3kratší videa) ode mě jsou tady (155MB) ;)
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Byl jsem tam od pátku a vadili mi lidi co jezdej v noci sem a tam poměrně velkou rychlostí, všude je spousta lidí, který se i blbě pletou, ale od toho je tam ta 30km/h

Nic proti minibikum, ale pletou se lidem pod nohama a autum pod kolama. Pár takovejch.... :roll: ,moc rozumu asi nepochytili.

Jinak jsem koukal, že jste blejskli pár bab, má někdo ty"rohatý" slečny s energy drinkama??????

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

Zemi píše:
máca píše:
Zemi píše:Ale jo dobry. Zajel jsem horsi cas jak minule a po ranu nabral asi 10gum ve 140ti... Naraznik, blatnik, prah, plast na dverich a podbeh to odnesly... Yeaaaaa bejbe...
a kde si tam jel 140? vzdyt tam byla 30! a na sprontech 10 gom, to je snad cela draha!
No jasne ze na sprintech. Cumel jsem na kolegu co jel vedle a auto mi na slickach tahlo nejak doleva... Tak jsem pozapomnel. :lol:
čuměl po mě a divil se že mi ujíždí,tak tomu nemohl uvěřit a nabral pár pneumatik mno :lol: ale jen protože sem se netrefil na 3jku :lol:
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

Michell

Příspěvek od Michell »

tu SRT10 sem nekdo hodte plz !!! 8)
Obrázek

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

Svobík píše:
spyker píše:
Koukni okosek vejš,mam tam 3 fotky;)Jinak je to daewoo nexia,měl sem tam SPZku - SVOBIK a 3 pohárky za oknem;)
Jejda se mi ty fotky neukázaly :oops: no koukal jsem se ale tvoje auto jsem nenašel :oops:

Svobík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svobík »

spyker píše:
Svobík píše:
spyker píše: A jaký máš auto... já totiž nejdřív šel mezi celkem normální upravy a pak teprve mezi leštěnky takže mam plno fotek neleštěnek :wink:
Jejda se mi ty fotky neukázaly :oops: no koukal jsem se ale tvoje auto jsem nenašel :oops:
Mě se neukázali když sem nebyl přihlášenej,jinak jo...Já je jinde nemam,mam předělanej předek a na netu mam to bez předku

morda

Příspěvek od morda »

Mimoň jako vždy vpoho a na sprintech jsem potkal i pár vás s fora,i když tady všechny neznám tak tedy Zemiho,Jardu,Velblouda a další....
AR147 1,9JTD

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

Tady jsou moje 2 fotky vipera... pak jsem fotil motor ale ten je v celku seriovej :wink:
Obrázek
Obrázek
Skoro můj jmenovec :P
Obrázek
A pak Kilo ala RS 8)
Obrázek

bohhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohhy »

T-O-M píše:Byl jsem tam od pátku a vadili mi lidi co jezdej v noci sem a tam poměrně velkou rychlostí, všude je spousta lidí, který se i blbě pletou, ale od toho je tam ta 30km/h

Nic proti minibikum, ale pletou se lidem pod nohama a autum pod kolama. Pár takovejch.... :roll: ,moc rozumu asi nepochytili.
Naprostou souhlasim, kdyz se rekne 30 tak 30.Meli sme stan u takovy ty sikany z pneumatik a kolikrat sme byli svedky toho ze to nekdo kvuli velky rychlosti nestihnul zareagovat a projel proste rovne, asi maj na to kupovat po kazdym srazu novy spoilery.Ale jinak to tam bylo super, byl sem spokojen.

A jeste k ty bily GT3ce, to je seisize, jezdi k nam prezouvat.Pred timhle mel udelanou modrou RS4 SEDAN taky docela masakr.Ty kola co tam mel vcera sou taky paradicka.BBS z magnesia udelany specialne pro Manthey motors.Pneumatiky na tom ma zavodni micheliny, myslim ze je to oznacenei pilot sport racing.A sou neskutecne lehky.No a jezdi si na okruhy do nemecka a rakouska jen tak s kamosema si zazavodit.
Taky bych chtel mit takovy kamose :lol:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look

Marw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marw »

Supr pocasi, pivko a buchty 8)

alt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alt »

sice megánek trochu zklamal při sprintech,ale dneska ráno sem si to vynahradil na erzetě :)

celá akce v poho jen sem nepochopil proč organizátorum nevadí,že se sprintuje a gumuje mezi lidma na tom zadnim širokym parkovišti za
drahou pro gumování...
skoro by se dalo čekat že za 4kila vstupnýho budou dbát o moji bezpečnost a né na ně jen čumět a cpát se párkem..
další co mě dostalo sou motorky.
sice nic proti nim,ale aby nějakej vypatlanec ve 3hodiny ráno když se člověku podaří v tý klendře usnout tůroval na neutrál do max. otáček tak to je fakt na šutrákem do xichtu :mad:
očividně z toho měl velkou prdel,protože ho to bavilo asi půl hodiny pak mu asi došel benzín nebo co..
nevim já na tuning srazu moc motorky nemusim akorát ohrožujou a dělaj bordel...

jinak super akce a těšim se na srpen :)

když sem ráno odjížděl,tak tam stálo u plotu zbořený krásný červený punto nevíte co se mu stalo???
Renault Clio Sport
www.cliosport.cz

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

LOPOLO píše:
Danecek píše:tak 10% fotek i ode mne, zbytek pozdeji, snad je tohle to nejdulezitejsi :smich: :roll:

I love 200mm lens...

http://danecek.ic.cz/mimon9/
8)
tebe jsem videl tak pul dne :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

hele nevíte,j estli nakonec dorazila ta pojízdná benzínka? :lol:
VW - Very Wonderful

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

nevíte čí bylo to černý probe co tam jezdilo mezi lidma jako prase a do proti směru...maraudere???ta paní kdyby neskočila na ten plot tak si ji sestřelil...i eiffel nadával.. azbytek kolem nás

Civic_VT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Civic_VT »

Můj názor k Mimoni:
V Mimoni jsem byl poprvé v životě...
Dorazili jsme v sobotu kolem deváté a hned jsem byl nasr.. na kvalitu příjezdovky, ale to asi pořadatelé moc neovlivní. Překvapilo mě, jak byli lidi neukázněný, pořád někdo musel gumovat mezi lidma a vzhledem k tomu, že to byla pomalu jedoucí kolona, to bylo nepochopitelný. Ale debilové se najdou vždycky a všude!!
Po kolečku kolem celého letiště jsme konečně zaparkovali na klidném místě na parkovišti pro diváky stranou od všeho bláznění.
Líbila se mi registrace na sprinty - žádná fronta a za minutu jsem byl zaregistrovanej.
Pak jsem si chtěl zajet volný sprint a dostala mě ta fronta, co vedla přes hlavní příjezdovku. Takže jsem si zajel jeden sprint a byl konec. Z kaskadérů jsem nic neměl, ale to je jedno. Obdivuju je, ale je to pořád stejný. Hodně se mi líbily ostré sprinty. Bomba, že se to organizátorům povedlo rozdělit do kategorií a ty se zachovaly po celou dobu měření. I když se to mohlo trošku přeházet, jel jsem dvakrát se stejnými soupeři, bylo by to zajímavější.
Pak jsem si musel absolvovat znovu hlavní příjezdovku, takže cca 30minut v koloně. Vyhlášení výsledků mě hodně potěšilo. Líbilo se mi, že při vyhlašování vítězů mohli Ti první tři přijet se svýma kárama, člověk měl aspoň přehled, co měl za soupeře. To jsem taky na žádnym jinym srazu neviděl...
Pak už jsme jen chodili a okoukávali káry. Ve VIP skupině by bylo na co koukat, kdyby to nebyl TUNING SRAZ, ale AUTOSALON. Myslím tím ty Poršáky, Ferrari a jim podobné. Některé auta fakt neměly s tuningem nic společnýho a vypadaly jak z výroby. Ale to je jen můj názor.
V libovkách ale bylo na co koukat, akorát nechápu, proč jsem dostal u vjezdu na okno křížek, když bych byl mezi těma kárama jako ošklivé káčátko. Ale to neva, stejně jsem chtěl bejt mezi svýma...
Večer jsem byl fakt nasr... na spoustu lidí, co jezdili po ploše jako kreténi a některý dokonce i jen na obrysovky, takže nemohli vůbec nic vidět. Plocha pro gumování tam byla, ale hodně debilů si radši zagumovalo mezi lidma a já jen čekal, kdy se co stane. Hlavně ten debil s bavorákem u parkoviště pro diváky u příjezdu číslo 3. To bylo prostě hovado na entou. Ale takových se tam našlo hodně moc.
Jinak to hodnotit nemůžu, nikdy jsem na žádné Mimoni nebyl, takže nemůžu porovnávat.
Snad se s některými potkám i na dalších Mimoňských Válkách.
Jezděte opatrně!!
Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Jinak teda ještě sem tam fotil tohle, myslim že docela povedla ;)

Obrázek
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

morda píše:Mimoň jako vždy vpoho a na sprintech jsem potkal i pár vás s fora,i když tady všechny neznám tak tedy Zemiho,Jardu,Velblouda a další....
viděls ten můj slavnej raní sprint? :lol: jak jsem tam místo 2 dal neutrál a prošlápl to:D se ze mně asi vostatní mohli posrat smíchy :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

toitoi píše:
morda píše:Mimoň jako vždy vpoho a na sprintech jsem potkal i pár vás s fora,i když tady všechny neznám tak tedy Zemiho,Jardu,Velblouda a další....
viděls ten můj slavnej raní sprint? :lol: jak jsem tam místo 2 dal neutrál a prošlápl to:D se ze mně asi vostatní mohli posrat smíchy :lol:
hlavně buď rád, že si k tobě nikdo neskočil na záchod :lol: nebo jo? :lol:
VW - Very Wonderful

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

alt píše:sice megánek trochu zklamal při sprintech,ale dneska ráno sem si to vynahradil na erzetě :)

celá akce v poho jen sem nepochopil proč organizátorum nevadí,že se sprintuje a gumuje mezi lidma na tom zadnim širokym parkovišti za
drahou pro gumování...
skoro by se dalo čekat že za 4kila vstupnýho budou dbát o moji bezpečnost a né na ně jen čumět a cpát se párkem..
další co mě dostalo sou motorky.
sice nic proti nim,ale aby nějakej vypatlanec ve 3hodiny ráno když se člověku podaří v tý klendře usnout tůroval na neutrál do max. otáček tak to je fakt na šutrákem do xichtu :mad:
očividně z toho měl velkou prdel,protože ho to bavilo asi půl hodiny pak mu asi došel benzín nebo co..
nevim já na tuning srazu moc motorky nemusim akorát ohrožujou a dělaj bordel...

jinak super akce a těšim se na srpen :)

když sem ráno odjížděl,tak tam stálo u plotu zbořený krásný červený punto nevíte co se mu stalo???
počkej myslíš to od novitecu? to jako fakt? máte někdo fotky? no ale když to vezmu z druhý stránky tak mně ubyl konkurent na show and shine :smich:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

jinak tady je z novy těch 10 tis. upravených tuningových speciálů...
http://www.nova.cz/tvarchiv/ :lol:
VW - Very Wonderful

alt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alt »

no ráno v půl sedmý když jsem jel na čaj a párek v rohlíku,tak bylo ješte ok a když jsem v 10hodin odjížděl stálo pocuchaný u plotu...
asi nepodařenej drift :) nevim jestli od novitecu,ale fakt se mi líbilo..
mělo origo začerveněný zadní světla.
Renault Clio Sport
www.cliosport.cz

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

no tož co říct, já byl taky poprvý takže nemůžu porovnávat, ale akce to byla fakt velká takže přejít celý letiště by trvalo hodně dlouho takže jsem toho nakonec moc neviděl, akorát chvilku sprinty, nějaký mrdky 1.6, i zemi tam jel, když jezdili nad 4 litry tak už jsem stál jinde a nic neviděl, asopň teda bylo dobrý že byla VIP sekce, a libovky, sice jsem byl rád že jsem to Xko taky dostal ale když jsem pak ráno viděl co tam všechno postává za mrdky tak mě ta radost přešla :lol: :lol:, show & shine bez komentáře to byl prostě nááářez, zase všechno pobralo audi tt ale je fakt dobrý :lol:
poznal jsem další lidi z tf, třeba pana fazolu, pet, renault welta, rudiho, trhyyho ale většina se pak někam zdejchla takže mse to celý prolezli hlavně s fabošem, kujonem a vagim, jo a potěšil mně maraduer když sme se si dali spicha na benzínce a já od něj konečně dostal píšťalku do vejfucku simulující blow off ventil, nj troška tuzingu musí bejt, díky maraudere 8) a vezls v autě pěkný slečny, v předu teena ne? a ta vzadu byla mně nějaká povědomá tus tady už taky někde ukazoval ne?
jo a faboš je vážně pragocentrista :smich:

Zamčeno

Zpět na „Fotky ze srazů“