Mimoňské války - jak bylo

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Zamčeno
Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

alt píše:no ráno v půl sedmý když jsem jel na čaj a párek v rohlíku,tak bylo ješte ok a když jsem v 10hodin odjížděl stálo pocuchaný u plotu...
asi nepodařenej drift :) nevim jestli od novitecu,ale fakt se mi líbilo..
mělo origo začerveněný zadní světla.
jo tak to nebylo myslím ono, to od novitecu, teda já tomu tak říkám páč to má pár novitec dopllňků vyhrálo třetí místo v show and shine italy scene
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

alt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alt »

tohle to bylo :)
Obrázek
Renault Clio Sport
www.cliosport.cz

Trhyy
V.I.P.

Re: Mimo򳫩 vᬫy - jak bylo

Příspěvek od Trhyy »

audinar píše:tet sem prijel ale s prace bouzel sem tam nebyl no snad priste
mate nekdo naky audiny a4 rat se kouknu
Jo tak tys tam nebyl jo? Zajímavý že sme tě tam viděli a Eiffel se toho komu ta Audina patří ptal jestli je to Audinář z TF a řek že ne, že je v Mimoni soukromě :wink: Tak se přiznejte, kdo si z toho dělá prdel ? :lol:

Obrázek
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Proč má ta obludnost křížek?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Trhyy
V.I.P.

Re: Mimoňské války - jak bylo

Příspěvek od Trhyy »

No takovejch seků tam bylo víc, auto totální, hnusná sračka a dostala křížek, já už sem se tomu ani nedivil
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Ritchma píše:Proč má ta obludnost křížek?
já bych to dál nerozebíral...musel to tam rozdělovat nějakej malej fakan...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

alt píše:tohle to bylo :)
Obrázek
:twisted: hmm moc pěkný stojí na hlídanym parkovyšti kde to nevykecám :lol:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

tak už asi stávat nebude když je rozšvihaný, to je teda škoda, a nějak moc?

Civic_VT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Civic_VT »

V sobotu večer kolem devátý tam letěla záchranka, nevíte někdo proč? Ani bych se nedivil, kdyby se předved někdo z těch debílků, co tam jezdili jak prasata...
Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Civic_VT píše:V sobotu večer kolem devátý tam letěla záchranka, nevíte někdo proč? Ani bych se nedivil, kdyby se předved někdo z těch debílků, co tam jezdili jak prasata...
tak to by mě zajímalo...taky...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

sanita tam litala stejne jako spousta idiotu, leteckej den tam mel jeden motorkar, :lol: pak jsem videl jednoho srazenyho chodce a hodne pomackanej plechu a to na cca 100 metrech v arealu, podle toho jak se tam jezdilo jsem toho videl hodne malo ...
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:twisted: no to je vono já byl n mimoních vod 3 tí a je to rok od roku horší spousta debilů tam jezdí jenom chlastat a kravit s jejich vrakama mě stačilo předloni na jarní mimoni když kolem nás v noci jezdil debil z nějakym samodomo kabriem a ráno od nás ty stopy byli tak na půl metru to ví i amogh a laconi :twisted:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jo tihle dementi mně taky srali chtělo by to najmout víc lidí a aby to tam krotili a prostě rovnou je vykopávat do hajzlu někam
zajímavý že nejvíc bordelu dělají ty největši vraky a tuzéři

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:evil: díky tomuhle už mě velký srazy neberou nemám zájem nechat se srazit nebo nechat si namrdat auto vožralym nebo neukázněnym dementem :twisted:

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

No ja uz na valky kaslu, za 2hod jsem si dal 3 zkusebni jizdy a ostatni jsem prostal ve fronte od konce drahy na zacatek... Pojedu uz jen HSM... Co me dorazilo tak mi dali na merenej sprint drahu kde bylo na startu rozlitejch asi 5L oleje (prej nekomu vytekla prevodovka)...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ty lidi sou tam fakt jako prasata. Já sem jezdil těch 30 akorát tam vzadu na tý ploše u lesa trošku víc tam se to dalo a pak vzadu u sprintů se dalo taky padesát. Ale třeba jeden magor za kterym sem jel myslim v peugoetu 206ce tam furt mezi lidma gumoval jak idiot :evil:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Břéťa píše:No ja uz na valky kaslu, za 2hod jsem si dal 3 zkusebni jizdy a ostatni jsem prostal ve fronte od konce drahy na zacatek... Pojedu uz jen HSM... Co me dorazilo tak mi dali na merenej sprint drahu kde bylo na startu rozlitejch asi 5L oleje (prej nekomu vytekla prevodovka)...
To byla kámoše. Postavil 323ku na start a ani neodjel, musel si pro to přiject s pajerem a podvalníkem. Pak mi ukazoval tu ďouru v převodovce a to sem jen čuměl, prostě se rozthrla :shock: Myslim že to tam ale hned potom hasiči likvidovali, tebe sem viděl sprintovat až o nějakou dobu dýlejc.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

kujon píše:
Břéťa píše:No ja uz na valky kaslu, za 2hod jsem si dal 3 zkusebni jizdy a ostatni jsem prostal ve fronte od konce drahy na zacatek... Pojedu uz jen HSM... Co me dorazilo tak mi dali na merenej sprint drahu kde bylo na startu rozlitejch asi 5L oleje (prej nekomu vytekla prevodovka)...
To byla kámoše. Postavil 323ku na start a ani neodjel, musel si pro to přiject s pajerem a podvalníkem. Pak mi ukazoval tu ďouru v převodovce a to sem jen čuměl, prostě se rozthrla :shock: Myslim že to tam ale hned potom hasiči likvidovali, tebe sem viděl sprintovat až o nějakou dobu dýlejc.
kámoš by ani nemohl sprintovat páč byl večer před tím solidně nachcanej :lol:
jo a ti hasiči tam přijeli hned potom no, ale věřím že tam toho musel dost zůstat, teda ten zbytek na kterým to klouzalo

Wilda

Příspěvek od Wilda »

pekny no :D

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Luka$ píše:Svobík: to jsou asi ty pekny kolecka co jsem si fotil. hmmm moc pekny :))))
Taky Svobik vi co autu slusi :o)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Jsem rad ze jsem nebyl, maly srazy sou fakt mnohem lepsi a navic tam nikdo z lidi nezdime prachy...

sic

Příspěvek od sic »

to je tak na 3 auta :lol:
when I grow up, I want to be a racing driver

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

Zdrarec tak k mimoni byla docela dobra organizace teda uplně na hovno spis tam ti frajeri jsou jenom ze sedej ocumujou auta a tim to konci.Co se tyce tech lidicek co jezdili na minibikach tak bych jim nejradsi rozbil hubu ponevac nekolikrat mi malem najel na nohy a jezdili tam opravdu jak dobytci ....za dalsi sprinty byli dobry ale zajel jsem si jen ctyrikrat pac nez se tam clovek dostal tak stravil vetsinu casu ve fronte.Slalom byl taky docela dobrej mno i kdyz dobrej jenom par kuzelek za sebou ale byl tam docela dobrej frajer s 320i a vzdycky kdyz se vracel tak ji rohazel takovym zpusobem ze to malem vzdycky narval do tech lidi co to zapisujou na zacatku tak jsem radsi stal dal .Pak byl husty jel tam nejakej typan co mel sunny nisan to byl myslim a kdyz se vracel a vyjizdel ven ze slalomu rozjetej tak mu do vyjezdu vjel nejakej manas s kolobezkou motorovou tak ho malem sundal ten typek stacil seskocit z ty kolobezky ale on mu nabral autem tu kolobezku tak sikovne ze tomu typkovi co jel slalom zustal motor z kolobezky zabodnutej v prednim narazniku v prostoru mlhovky ...pak me akorat po hadce rozbyla totalne hlaska toho majitele auta kdyz vyndal z narazniku ten motor a sel k tomu s kolobezkou a rekl na vole tady mas motor ... :lol: :lol: sem myslel ze se pochciju smichy ....no abych nezustaval jenom u slalomu sekce libovky nevim mno ale podle me vdycky zalezi na tom koho chytnete u vjezdu jestly nejakyho blbecka bez vkusu nebo nekoho kdo tomu hovi ...podle me na tyhle mimoni nemel fakt vkus protoze v ty sekci stalo snad kazdy druhy auto co tam nemelo vubec delat ..v radach divaku kde bylo parkoviste stali 100krat hezci kousky a to bez krizku .....no a k RZ byla dost dobra na ty jsem si uzil asi nejvetsi zazitek je to super jenom me mrzelo to ze jsem tam pres 40minut jenom cekal nez prijdu na radu takze jsem tam sel jenom jednou ...dalsi co bylo docela husty tak tam par majitelu RC drift car si prvezli drahu a jezdili je to docela prdel jezdilo jim to fakt pekne a pak tam jeden vytahl subarko na benzinek jako litaa to fakt solidne takovy ctyri petky urcite .......imho kdyz to tak shrnu nejvice se mi fakt libila RZ jinak bych rekl vyhozeny 4kila ...:(

photos:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

toitoi píše:jo a ti hasiči tam přijeli hned potom no, ale věřím že tam toho musel dost zůstat, teda ten zbytek na kterým to klouzalo
Jj zustalo toho tam dost, jsem si rikal kua co je to tam predemnou cernyho asi nejakej asfalt nebo co, no kdyz jsem se chtel rozjet tak to bylo jasny... Takze prvni start se mi to zadusilo a druhej jsem prohrabal... :roll:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

sic píše:
to je tak na 3 auta :lol:
Nevim jak ty, ale ja mam v aute necele 4L.. :lol:

Pet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pet »

Břéťa píše:
toitoi píše:jo a ti hasiči tam přijeli hned potom no, ale věřím že tam toho musel dost zůstat, teda ten zbytek na kterým to klouzalo
Jj zustalo toho tam dost, jsem si rikal kua co je to tam predemnou cernyho asi nejakej asfalt nebo co, no kdyz jsem se chtel rozjet tak to bylo jasny... Takze prvni start se mi to zadusilo a druhej jsem prohrabal... :roll:
Výmluvy :lol:

Termik

Příspěvek od Termik »

btw... to RCcko Subarka bylo kamose... pry mu to jezdi 60 :shock: , je super :D ..

Mimon celkem v pohode, akorat na muj vkus tam bylo uz az moc lidi, fronta na sprinty byla sice extremni ale nevim jak to udelat plynuleji. Do rana jsem byl pak v prvnim hangaru tak jsem si aspon zaparil a popil :) .

Celkove tedy celkem spokojenost, ale na druhou stranu za 400 bych toho mohl mit klidne vic... :twisted:
BMW...V8...

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Re: Mimo򳫩 vᬫy - jak bylo

Příspěvek od Fazeey »

Trhyy píše:
audinar píše:tet sem prijel ale s prace bouzel sem tam nebyl no snad priste
mate nekdo naky audiny a4 rat se kouknu
Jo tak tys tam nebyl jo? Zajímavý že sme tě tam viděli a Eiffel se toho komu ta Audina patří ptal jestli je to Audinář z TF a řek že ne, že je v Mimoni soukromě :wink: Tak se přiznejte, kdo si z toho dělá prdel ? :lol:

Obrázek
:smich2: tak vona tam ke všemu byla .. snad si fakt nevěřil že je to někdo opravdovej :lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Termik

Příspěvek od Termik »

:roll: :roll: :roll: ...tak to uz je extrem... a videli jste toho Hyundaie co byl vedle? Na plechacich, alu kridlo, hnusnej lak, polepy o nicem.... a mel taky Xko! :twisted: :twisted: :twisted:
BMW...V8...

Zamčeno

Zpět na „Fotky ze srazů“