samo pekny plastriky neurazi ale kolik jich na nasem trhu je? hodne maly procento
Dalsi seriova Octava na posouzeni
Re: Dalsi seriova Octava na posouzeni
samo pekny plastriky neurazi ale kolik jich na nasem trhu je? hodne maly procento
Touran BMM
Jířo víš, že se mi tvá koktulka líbí sám mám na koktě 16" a stačí mi to jezdím jen po Praze a už tak to cítím počkej na Vikiho ten bude za chvíli vyklepanej jako startka z těch 18" 
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
toitoi píše:máš pravdu nikde tě tam nevidímDanecek píše:tohle se mi libi, zadnej prebytecnej bordel na tom aute
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
Okta je pěkná, akorát bych místo lišt v laku je dal pryč a zahladil.
Felda forever
-
Baurak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
o to jsem taky premyslel ale me se nelibi ze pak uz je to strasne velka rovna plocha...ale vazne jsem o tom premyslel a nebo to nechat uplne bez list...a jelikoz dost casto jezdim po praze tak by to bylo dle meho omlaceny tak ze kompromis listy ale zalakovanyOXiDE.cz píše:Okta je pěkná, akorát bych místo lišt v laku je dal pryč a zahladil.
-
Baurak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
oooo dekuji pane...16 sice pekny ale stejne budou vetsi ja si nemuzu pomoctHensel píše:Jířo víš, že se mi tvá koktulka líbí sám mám na koktě 16" a stačí mi to jezdím jen po Praze a už tak to cítím počkej na Vikiho ten bude za chvíli vyklepanej jako startka z těch 18"
-
Baurak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no asi tak nejak...porad budu mit radsi tohle nez nejakou voplastouvanou socku ale hlavne ze na ni toho bude co nejvicCharlitoCZ píše:mě se to líbí, furt lepší hezký skoro sériový auto, než nějaká prasárna!!
ja si myslim ze to je blbost zahlazovat cele narazuniky, leda ze byses chtel pustit do nejakych rozsahlejsich uprav,Baurak píše:o to jsem taky premyslel ale me se nelibi ze pak uz je to strasne velka rovna plocha...ale vazne jsem o tom premyslel a nebo to nechat uplne bez list...a jelikoz dost casto jezdim po praze tak by to bylo dle meho omlaceny tak ze kompromis listy ale zalakovanyOXiDE.cz píše:Okta je pěkná, akorát bych místo lišt v laku je dal pryč a zahladil.
koneckoncu tohle je praktictejsi a esteticky perfektni tak proc je zahlazovat
Touran BMM
Mě se auto líbí, ta barva je na sluníčku pěkná. Kola jsou taky good a po denní ježdění po Praze by mi osobně stačily. Jinak auto jako celek jsme ohodnotili pozitivně s Kochtem v Mimoni.Baurak píše:oooo dekuji pane...16 sice pekny ale stejne budou vetsi ja si nemuzu pomoctHensel píše:Jířo víš, že se mi tvá koktulka líbí sám mám na koktě 16" a stačí mi to jezdím jen po Praze a už tak to cítím počkej na Vikiho ten bude za chvíli vyklepanej jako startka z těch 18"
Tim zahladit jsem myslel případný díry po lištách, jinak sem myslel nechat všechno tak jak je. Asi jsem to blbbě napsal.amogh píše:ja si myslim ze to je blbost zahlazovat cele narazuniky, leda ze byses chtel pustit do nejakych rozsahlejsich uprav,Baurak píše:o to jsem taky premyslel ale me se nelibi ze pak uz je to strasne velka rovna plocha...ale vazne jsem o tom premyslel a nebo to nechat uplne bez list...a jelikoz dost casto jezdim po praze tak by to bylo dle meho omlaceny tak ze kompromis listy ale zalakovanyOXiDE.cz píše:Okta je pěkná, akorát bych místo lišt v laku je dal pryč a zahladil.
koneckoncu tohle je praktictejsi a esteticky perfektni tak proc je zahlazovat
Felda forever
-
Baurak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem myslel jen ve dverich...ale jak rikam prijde me to pak moc velka rovna plochaOXiDE.cz píše: Tim zahladit jsem myslel případný díry po lištách, jinak sem myslel nechat všechno tak jak je. Asi jsem to blbbě napsal.
-
Baurak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no tak to dekuji...to potesiT-O-M píše: Mě se auto líbí, ta barva je na sluníčku pěkná. Kola jsou taky good a po denní ježdění po Praze by mi osobně stačily. Jinak auto jako celek jsme ohodnotili pozitivně s Kochtem v Mimoni.
Ja si myslim,ze nema chybu tak,jak je...
Nejake spojlery a ostatni picoviny to jen zhyzdi...
A v dnesni dobe samych vykopu,der a nekvalitnich vozovek jeste snizovat auto a davat abnormalne velke disky a na to nizkoprofilove gumy??To je vrazda....
Sam mam octu a radsi bych si pral,aby byla spis vyssi....

Nejake spojlery a ostatni picoviny to jen zhyzdi...
A v dnesni dobe samych vykopu,der a nekvalitnich vozovek jeste snizovat auto a davat abnormalne velke disky a na to nizkoprofilove gumy??To je vrazda....
Sam mam octu a radsi bych si pral,aby byla spis vyssi....
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hovno... To je Baurakovo kokota!!!toitoi píše:souhlasímSkejT píše:sorry za OT,ale k tomu to auto neni ani co napsat (normalni kokta) a ty kola jsou fakt maly
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
jj pěkná, ale když sem na ní teď nedávno koukal u krámu
tak ty kola na fotkách vypadaj menší, ve skutečnosti působěj většim dojmem a celá kokta ve skutečnosti vypadá líp než na fotkách, todle je správnej styl, méně je někdy více
Ale je fakt že nějaký 18" s límcem by tomu padli jako prdel na hrnec 
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud by takhle vyjizdeli z vyrobni linky a nejak brutalne se do nich nezasahlo, tak se mi jich opravdu libi min 10,000,000SkejT píše:tak v tom pripade se ti libi min. 10,000,000 aut v tedle republiceDanecek píše:tohle se mi libi, zadnej prebytecnej bordel na tom aute
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.