Jířo víš, že se mi tvá koktulka líbí sám mám na koktě 16" a stačí mi to jezdím jen po Praze a už tak to cítím počkej na Vikiho ten bude za chvíli vyklepanej jako startka z těch 18"
OXiDE.cz píše:Okta je pěkná, akorát bych místo lišt v laku je dal pryč a zahladil.
o to jsem taky premyslel ale me se nelibi ze pak uz je to strasne velka rovna plocha...ale vazne jsem o tom premyslel a nebo to nechat uplne bez list...a jelikoz dost casto jezdim po praze tak by to bylo dle meho omlaceny tak ze kompromis listy ale zalakovany
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO My Šáde
Hensel píše:Jířo víš, že se mi tvá koktulka líbí sám mám na koktě 16" a stačí mi to jezdím jen po Praze a už tak to cítím počkej na Vikiho ten bude za chvíli vyklepanej jako startka z těch 18"
oooo dekuji pane...16 sice pekny ale stejne budou vetsi ja si nemuzu pomoct
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO My Šáde
OXiDE.cz píše:Okta je pěkná, akorát bych místo lišt v laku je dal pryč a zahladil.
o to jsem taky premyslel ale me se nelibi ze pak uz je to strasne velka rovna plocha...ale vazne jsem o tom premyslel a nebo to nechat uplne bez list...a jelikoz dost casto jezdim po praze tak by to bylo dle meho omlaceny tak ze kompromis listy ale zalakovany
ja si myslim ze to je blbost zahlazovat cele narazuniky, leda ze byses chtel pustit do nejakych rozsahlejsich uprav,
koneckoncu tohle je praktictejsi a esteticky perfektni tak proc je zahlazovat
Hensel píše:Jířo víš, že se mi tvá koktulka líbí sám mám na koktě 16" a stačí mi to jezdím jen po Praze a už tak to cítím počkej na Vikiho ten bude za chvíli vyklepanej jako startka z těch 18"
oooo dekuji pane...16 sice pekny ale stejne budou vetsi ja si nemuzu pomoct
Mě se auto líbí, ta barva je na sluníčku pěkná. Kola jsou taky good a po denní ježdění po Praze by mi osobně stačily. Jinak auto jako celek jsme ohodnotili pozitivně s Kochtem v Mimoni.
ja si myslim ze to je blbost zahlazovat cele narazuniky, leda ze byses chtel pustit do nejakych rozsahlejsich uprav,
koneckoncu tohle je praktictejsi a esteticky perfektni tak proc je zahlazovat
Tim zahladit jsem myslel případný díry po lištách, jinak sem myslel nechat všechno tak jak je. Asi jsem to blbbě napsal.
T-O-M píše:
Mě se auto líbí, ta barva je na sluníčku pěkná. Kola jsou taky good a po denní ježdění po Praze by mi osobně stačily. Jinak auto jako celek jsme ohodnotili pozitivně s Kochtem v Mimoni.
no tak to dekuji...to potesi
Ja si myslim,ze nema chybu tak,jak je...
Nejake spojlery a ostatni picoviny to jen zhyzdi...
A v dnesni dobe samych vykopu,der a nekvalitnich vozovek jeste snizovat auto a davat abnormalne velke disky a na to nizkoprofilove gumy??To je vrazda....
Sam mam octu a radsi bych si pral,aby byla spis vyssi....
jj pěkná, ale když sem na ní teď nedávno koukal u krámu tak ty kola na fotkách vypadaj menší, ve skutečnosti působěj většim dojmem a celá kokta ve skutečnosti vypadá líp než na fotkách, todle je správnej styl, méně je někdy více Ale je fakt že nějaký 18" s límcem by tomu padli jako prdel na hrnec
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!