Rada s vykytovánim spoileru

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
DaveS
Kontaktovat uživatele:

Rada s vykytovánim spoileru

Příspěvek od DaveS »

Potrebuju poradit co s tim: chci zahladit diry po ostrikovacich, koupil sem kit se skelnym vlaknem..... ale nevim co to udela, ty diry sou celkem velky..... poradte.
Napred necim podlepit? cim? nebo to muzu rovnou vykytovat a vydrzi to? Za vsechny rady predem dik...... jedna dira je na trisku cca 1-1.5cm a dalsi dve hned vedle cca 0.5 - 1cm.... 8) jo a chci aby to vypadalo, dam si s tim praci, zadny odflaknuti. 8)
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jestli na kapotě tak zavařit
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada s vykytovánim spoileru

Příspěvek od DaveS »

ja blbec sem zapomel napsat ze se jedna o predni spoiler..... jinak priblizne foto.....

Neni tam moc videt..... jak rikam 3 diry vedle sebe. Tedka zadny fotky nemam, nemam digital :cry: jinak bych to nafotil detailne.
Přílohy
prelude 003.jpg
prelude 003.jpg (123.43 KiB) Zobrazeno 708 x
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Je to laminátový spoiler nebo plast?
Jestli laminát, tak normálně kitem se skelným vláknem, ten je na velké nerovnosti, pak střední tmel a nakonec finální.
Jestli je to plast, který je poddajný, tak na to jsou jiné tmely, pružné, které ti nepopraskají při propružení spoileru, např. při ťukancích...

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

nevim co to je ale podle me plast, kdyz sem s tim sundal tu srnku tak ani neprasknul..... jen se ohnul a zas narovnal, podle me to bude urcite plast, je hodne tvrdej, v tom miste kde sou ty ostrikovace je tlustej tak pul centimetru mozna vic..... takze v tom miste se to vubec neohyba. Kamos mi rikal ze ten kit se skelnym vlaknem je nejlepsi na diry.... nejlip drzi. Ale nevim co s tim, jestli by se to melo necim podlepit aby to lip drzelo.....
Hele kitoval sem cely zadni lemy na aute, vim jaky to je srani, a sem na to pripravenej..... nekde sem slysel pustit pod do tesnicic penu na okna, pak to nechat vyschnout a odriznout, ale prej to chce nejakej specialni kit, aby se to neroztrhno. Jak rikam nerozumim tomu, proto se ptam nez to zkurvim.

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

DaveS píše:nevim co to je ale podle me plast, kdyz sem s tim sundal tu srnku tak ani neprasknul..... jen se ohnul a zas narovnal, podle me to bude urcite plast, je hodne tvrdej, v tom miste kde sou ty ostrikovace je tlustej tak pul centimetru mozna vic..... takze v tom miste se to vubec neohyba. Kamos mi rikal ze ten kit se skelnym vlaknem je nejlepsi na diry.... nejlip drzi. Ale nevim co s tim, jestli by se to melo necim podlepit aby to lip drzelo.....
Hele kitoval sem cely zadni lemy na aute, vim jaky to je srani, a sem na to pripravenej..... nekde sem slysel pustit pod do tesnicic penu na okna, pak to nechat vyschnout a odriznout, ale prej to chce nejakej specialni kit, aby se to neroztrhno. Jak rikam nerozumim tomu, proto se ptam nez to zkurvim.
o tom právě mluvím, je to speciální pružný kit. Nevím jestli se dá sehnat normálně v shopu. Mě ho dával trochu kolega, který lepil plasty a říkal, že se to prodává jenom v 5kg baleních a je to fest drahé :roll: Ale pokud za někým podobným zajdeš, určitě ti trochu dá...na to toho nebude třeba hodně...Ale tuším že je to třeba brousit diamantovým smirkem :roll: Fakt nevím, je to už 3 roky zpátky, teď to může být zase jinak. nejlepší je se poptat tam, kde lepí plasty... 8)

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Jasny, hele dik moc..... pri nejhorsim by to mohlo slusne drzet i tim se skelnym vlaknem ne?

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

DaveS píše:Jasny, hele dik moc..... pri nejhorsim by to mohlo slusne drzet i tim se skelnym vlaknem ne?
asi jo, ale riskuješ, že to rychleji praskne v případě nějakého ťukance.
Já jsem měl kitovaný přední spoiler právě tím spešl kitem a když jsem to v zimě opřel na ledě do Audiny, tak to ani neprasklo :nono: Popraskal mi jenom lak :roll:

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

DaveS píše:Jasny, hele dik moc..... pri nejhorsim by to mohlo slusne drzet i tim se skelnym vlaknem ne?
ja myslim ze by mohlo...kdybys nesehnal ten pruznej jak radi Hans,tak bych to zkusil,chvili nechal,zkusil nejakej "zatezovej test" :lol: a pak striknul
VW Passat Variant 1,8 T

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Hans píše:
asi jo, ale riskuješ, že to rychleji praskne v případě nějakého ťukance.
Já jsem měl kitovaný přední spoiler právě tím spešl kitem a když jsem to v zimě opřel na ledě do Audiny, tak to ani neprasklo :nono: Popraskal mi jenom lak :roll:
No tak se mi skus zeptat prosimte, kolik to tak stoji a kde se da koupit.... ja uz nechci bourat :lol: toho sem si uzil vic nez dost....

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Sagi píše:
ja myslim ze by mohlo...kdybys nesehnal ten pruznej jak radi Hans,tak bych to zkusil,chvili nechal,zkusil nejakej "zatezovej test" :lol: a pak striknul
za skoušku to stojí, mám pocit, že se ten spešl fakt blbě shání (má takovou modrozelenou barvu), ale říkám, je to už 3 roky, možná jsou teď na to lepší finty 8)

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

Hans píše:
Sagi píše:
za skoušku to stojí, mám pocit, že se ten spešl fakt blbě shání (má takovou modrozelenou barvu), ale říkám, je to už 3 roky, možná jsou teď na to lepší finty 8)
ja fakt nevim jestli se da sehnat,ja na auto potreboval jen skelnak a normalni,taky sem teda dokitovaval spojler,ale byl laminatovej...
VW Passat Variant 1,8 T

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

No uvidime, mam to v planu stejne az tak pristi tejden. Hele melo by se to necim podlepit nebo ne??

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

Já když jsem spravoval mámi přední spoiler tak jsem to podlepil plastovou podložkou co se používá ve škole na modelínu. Je to docela tvrdej a silnej plast, chyt seem to tavnou pistolí a pak jsem to překytoval kytem s tim skelnym vláknem, je toho asi 1 cm vrstva a už to asi půl roku drží a nepraská to.
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

tys kitoval plechový lemy? sorry já to tady nějak moc nečtl ne páč jsem na sračku ale řekl bych že ten nárazník je teda plastovej, já zakítovaláal lištu normálním tmlelem bes skelnech vláken a v pohodě, takže se toho neboj, vlastně jsem tam kidnul ze spodní strany lamino 8) ale jestli to budeš lakovnat tak to nech spíš na tupovuny v lakovně ti si s tím poradí nelíp 8)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Sagi píše:
Hans píše:
Sagi píše: ja myslim ze by mohlo...kdybys nesehnal ten pruznej jak radi Hans,tak bych to zkusil,chvili nechal,zkusil nejakej "zatezovej test" :lol: a pak striknul
ja fakt nevim jestli se da sehnat,ja na auto potreboval jen skelnak a normalni,taky sem teda dokitovaval spojler,ale byl laminatovej...
no na laminátu je to jedno, protože když to někde ťukneš, tak se ti to poláme a můžeš to leda pozametat :lol:

DrRoura

Příspěvek od DrRoura »

Něco ti poradím,dovař tam plast.Pak sklolamino,dále kit na střední nerovnosti a poté stříkačák.polít barvou.A hurá na lov srn :evil: ten lov už radši ne co? :(

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“