Napred necim podlepit? cim? nebo to muzu rovnou vykytovat a vydrzi to? Za vsechny rady predem dik...... jedna dira je na trisku cca 1-1.5cm a dalsi dve hned vedle cca 0.5 - 1cm....

Moderátor: Idaho
o tom právě mluvím, je to speciální pružný kit. Nevím jestli se dá sehnat normálně v shopu. Mě ho dával trochu kolega, který lepil plasty a říkal, že se to prodává jenom v 5kg baleních a je to fest drahéDaveS píše:nevim co to je ale podle me plast, kdyz sem s tim sundal tu srnku tak ani neprasknul..... jen se ohnul a zas narovnal, podle me to bude urcite plast, je hodne tvrdej, v tom miste kde sou ty ostrikovace je tlustej tak pul centimetru mozna vic..... takze v tom miste se to vubec neohyba. Kamos mi rikal ze ten kit se skelnym vlaknem je nejlepsi na diry.... nejlip drzi. Ale nevim co s tim, jestli by se to melo necim podlepit aby to lip drzelo.....
Hele kitoval sem cely zadni lemy na aute, vim jaky to je srani, a sem na to pripravenej..... nekde sem slysel pustit pod do tesnicic penu na okna, pak to nechat vyschnout a odriznout, ale prej to chce nejakej specialni kit, aby se to neroztrhno. Jak rikam nerozumim tomu, proto se ptam nez to zkurvim.
asi jo, ale riskuješ, že to rychleji praskne v případě nějakého ťukance.DaveS píše:Jasny, hele dik moc..... pri nejhorsim by to mohlo slusne drzet i tim se skelnym vlaknem ne?
ja myslim ze by mohlo...kdybys nesehnal ten pruznej jak radi Hans,tak bych to zkusil,chvili nechal,zkusil nejakej "zatezovej test"DaveS píše:Jasny, hele dik moc..... pri nejhorsim by to mohlo slusne drzet i tim se skelnym vlaknem ne?
No tak se mi skus zeptat prosimte, kolik to tak stoji a kde se da koupit.... ja uz nechci bouratHans píše:asi jo, ale riskuješ, že to rychleji praskne v případě nějakého ťukance.DaveS píše:Jasny, hele dik moc..... pri nejhorsim by to mohlo slusne drzet i tim se skelnym vlaknem ne?
Já jsem měl kitovaný přední spoiler právě tím spešl kitem a když jsem to v zimě opřel na ledě do Audiny, tak to ani nepraskloPopraskal mi jenom lak
za skoušku to stojí, mám pocit, že se ten spešl fakt blbě shání (má takovou modrozelenou barvu), ale říkám, je to už 3 roky, možná jsou teď na to lepší fintySagi píše:ja myslim ze by mohlo...kdybys nesehnal ten pruznej jak radi Hans,tak bych to zkusil,chvili nechal,zkusil nejakej "zatezovej test"DaveS píše:Jasny, hele dik moc..... pri nejhorsim by to mohlo slusne drzet i tim se skelnym vlaknem ne?a pak striknul
ja fakt nevim jestli se da sehnat,ja na auto potreboval jen skelnak a normalni,taky sem teda dokitovaval spojler,ale byl laminatovej...Hans píše:za skoušku to stojí, mám pocit, že se ten spešl fakt blbě shání (má takovou modrozelenou barvu), ale říkám, je to už 3 roky, možná jsou teď na to lepší fintySagi píše:ja myslim ze by mohlo...kdybys nesehnal ten pruznej jak radi Hans,tak bych to zkusil,chvili nechal,zkusil nejakej "zatezovej test"DaveS píše:Jasny, hele dik moc..... pri nejhorsim by to mohlo slusne drzet i tim se skelnym vlaknem ne?a pak striknul
no na laminátu je to jedno, protože když to někde ťukneš, tak se ti to poláme a můžeš to leda pozametatSagi píše:ja fakt nevim jestli se da sehnat,ja na auto potreboval jen skelnak a normalni,taky sem teda dokitovaval spojler,ale byl laminatovej...Hans píše:za skoušku to stojí, mám pocit, že se ten spešl fakt blbě shání (má takovou modrozelenou barvu), ale říkám, je to už 3 roky, možná jsou teď na to lepší fintySagi píše: ja myslim ze by mohlo...kdybys nesehnal ten pruznej jak radi Hans,tak bych to zkusil,chvili nechal,zkusil nejakej "zatezovej test"a pak striknul