3. Celostátní Sraz fora - kdekoli 24.-25.6.2006 Diskuze
Re: 3. Celostátní Sraz fora - český brod 24.-25.6.2006 Disku
to FNT a EIFEL: no bohužel, už je to zaplacený a vzheldem k tomu, že jsem neměl dva roky pořádnou dovču... copak za to můžu, vždyť sraz minule byl v jiným termínu, tak jsem to plánoval podle toho...
Jinak bych chtěl podotknout.. že kdyby se jelo ten víken před tím, jak se tu píše, tak bych radši zajel na den si zajezdit do chrášťan místo toho kempu.. chlastat můžem v každý hospodě a právě když je to sraz tuning fora, ak bychom měli spíše se sejít s autama a zajezdit si... a ty Chrášťany jsou od toho brodu kousínek, tak si myslím, že by to bylo daleko lešpší než nějaký kempy, co vy na to?
Jinak bych chtěl podotknout.. že kdyby se jelo ten víken před tím, jak se tu píše, tak bych radši zajel na den si zajezdit do chrášťan místo toho kempu.. chlastat můžem v každý hospodě a právě když je to sraz tuning fora, ak bychom měli spíše se sejít s autama a zajezdit si... a ty Chrášťany jsou od toho brodu kousínek, tak si myslím, že by to bylo daleko lešpší než nějaký kempy, co vy na to?

- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
No ale bloude, pak ber zase nas prespolni...mi tam prijedem , zajezdime si s autama a pak zase domu...no nevim nevim
VW PASSAT B5
Jo to je blbost, sice blbý že nebude možnost se vyřádit s autama, ale zase bude live pokec, grilovačka, pití, sranda....ačkoliv teď mám vážný obavy, Eiffel byl tý dobroty a konečně něco rozhejbal, teď někdo z Kadettu konstatoval, že je to tam zavšivený nebo co a všechno padá, takže nevim....Pro klid duše bych byl pro ty Chabry, sice ceník nic moc pro studenta, ale i tak to stojí za to když sem loni nemoch přijet....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
To sou furt dohady..... hele proc nerozlozit stany v chrastanech na letisti? 

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
já bych se na to vysral 
škoda těch Milovic...

škoda těch Milovic...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Ses linej nekam jezdit co??Rudi píše:já bych se na to vysral
škoda těch Milovic...

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
dyk jsem byl v Mimoni, to stačíDaveS píše:Sel linej nekam jezdit co??Rudi píše:já bych se na to vysral
škoda těch Milovic...to je hruza ta dnesni mladez, furt jen sedet u pocitace nebo u bedny.

VW - Very Wonderful
Hele, já se toho vzdávám, udělejte si to kde chcete, všichni měli hubu plnou keců a nic...
Přijedu tam, v pokecu máznu téma na celostátní sraz a můžete si založit nový. Jergsamolepky má, když budete hodný, tak je třeba předělá...
Už nic neorganizuju, asi to bude lepší.....
Eiffel
Přijedu tam, v pokecu máznu téma na celostátní sraz a můžete si založit nový. Jergsamolepky má, když budete hodný, tak je třeba předělá...
Eiffel
Audi 80 cabrio
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Hele chlape ja sem si na nic nestezoval..... vsecno by bylo v pohode, kdyby Yanek nezacal sirit poplasnou zpravuNeluška píše:Hele, já se toho vzdávám, udělejte si to kde chcete, všichni měli hubu plnou keců a nic...
Eiffel

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kemp jako kemp, nemůžete čekat hotel. tak si sakra vemte stany a spíte ve svým. Já si teda vezmu stan, na chatku kašlu.
Dejte vědět kde to bude, téma v pokecu smáznuto.
Nasedano
Nasedano
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
já pojedu kamkoliv, i když to mam okolo 150 km cestuEiffel píše:kemp jako kemp, nemůžete čekat hotel. tak si sakra vemte stany a spíte ve svým. Já si teda vezmu stan, na chatku kašlu.
Nasedano

Felda forever
-
- Kontaktovat uživatele:
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
No nevím,dnes jsem mluvil s budoucim majitelem Milovic a možná by jsme se i dohodli.Diky bohu a nahodou je to znamej kamarada.Tak uvidím co z nej vypadne.Rudi píše:já bych se na to vysral
škoda těch Milovic...

Mám z toho stejnej pocit Eiffe, tady každej umí leda tak pěkně kecat a používat slova typu "chtělo by tohle, chtělo by támhleto", ale nikde se nic nedělo, ty ses do toho vložil, ikdyž určitě taky nemáš času nazbyt a teď to dopadne takhle, já jsem taky toho názoru, že kemp je prostě kemp, jestli někdo chce luxus, ať si jde do Hiltonu, spát v autě nebo ve stanu v Milovicích na letišti a chodit na hajzl do křoví nebo do Michellinek nikomu nevadilo a tady najdenou jo, já to taky nechápu, to neni nic proti Yankovi, třeba na to neni zvyklej, ale ten efekt sněhový koule , jak z toho byli najednou všichni zděšený se mi zdál přehnanej. Nuže vidim to tak že sraz fora se letos nekoná, nikdy to totiž nebude takový aby se to zavděčilo každýmu....ale díky Eiffe alespoň za snahu, já to oceňujuNeluška píše:Hele, já se toho vzdávám, udělejte si to kde chcete, všichni měli hubu plnou keců a nic...
Eiffel

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
na Eiffelovým místě by mě to taky naštvalo, ale beru to zas z druhý strany, že pro lidi, co chtěli spát v chatkách, tak si určitě taky chtěli užít toho svýho a nespát tam čistě jenom v humusu, je možný že by si to pak většina rozmyslela a i přes zaplacenou chatku spali v autech, těžko říct...každopádně kdyby vyšli i ty Milovice, tak by to byla parádaF.N.T (Jergi) píše:Mám z toho stejnej pocit Eiffe, tady každej umí leda tak pěkně kecat a používat slova typu "chtělo by tohle, chtělo by támhleto", ale nikde se nic nedělo, ty ses do toho vložil, ikdyž určitě taky nemáš času nazbyt a teď to dopadne takhle, já jsem taky toho názoru, že kemp je prostě kemp, jestli někdo chce luxus, ať si jde do Hiltonu, spát v autě nebo ve stanu v Milovicích na letišti a chodit na hajzl do křoví nebo do Michellinek nikomu nevadilo a tady najdenou jo, já to taky nechápu, to neni nic proti Yankovi, třeba na to neni zvyklej, ale ten efekt sněhový koule , jak z toho byli najednou všichni zděšený se mi zdál přehnanej. Nuže vidim to tak že sraz fora se letos nekoná, nikdy to totiž nebude takový aby se to zavděčilo každýmu....ale díky Eiffe alespoň za snahu, já to oceňujuNeluška píše:Hele, já se toho vzdávám, udělejte si to kde chcete, všichni měli hubu plnou keců a nic...
Eiffel

VW - Very Wonderful
No jasně, neřikám aby jsme spali v humusu, ale zas tak příšerný to tam bejt nemůže, to už by ten kemp asi nebyl....já už toho zažil dost a za tuhle cenu asi fakt nikdo nemůže čekat zázraky, nebo je řešení prostě spát ve stanu nebo v aute jako v Milovicích myslim že v tom by problém nebyl. Ale to už je zbytečný, Eiffel se už na to vykašlal což se mu vůbec nedivim a Milovice už jsou pröstě mimo....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Eiffelovi se nedivim, každýho by to asi naštvalo, když do toho vložil takovýho času a odpovídal na nejrůznější dotazy a teď se vlastně dozvěděl, že se tam většině nechce, kvůli tomu, že je ot tam humus...nebo něco podobnýho...a kde to udělat je teď otázka druhá a hlavně by to chtělo už skoro napevno..F.N.T (Jergi) píše:No jasně, neřikám aby jsme spali v humusu, ale zas tak příšerný to tam bejt nemůže, to už by ten kemp asi nebyl....já už toho zažil dost a za tuhle cenu asi fakt nikdo nemůže čekat zázraky, nebo je řešení prostě spát ve stanu nebo v aute jako v Milovicích myslim že v tom by problém nebyl. Ale to už je zbytečný, Eiffel se už na to vykašlal což se mu vůbec nedivim a Milovice už jsou pröstě mimo....

VW - Very Wonderful
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a jaká je záruka, že když se to udělá skoro napevno, tak že zase někdo neřekne: To je humus, tam bych nejel, načež se přidá polovina lidí a napíše, že tam teda taky nejedou...Rudi píše:Eiffelovi se nedivim, každýho by to asi naštvalo, když do toho vložil takovýho času a odpovídal na nejrůznější dotazy a teď se vlastně dozvěděl, že se tam většině nechce, kvůli tomu, že je ot tam humus...nebo něco podobnýho...a kde to udělat je teď otázka druhá a hlavně by to chtělo už skoro napevno..F.N.T (Jergi) píše:No jasně, neřikám aby jsme spali v humusu, ale zas tak příšerný to tam bejt nemůže, to už by ten kemp asi nebyl....já už toho zažil dost a za tuhle cenu asi fakt nikdo nemůže čekat zázraky, nebo je řešení prostě spát ve stanu nebo v aute jako v Milovicích myslim že v tom by problém nebyl. Ale to už je zbytečný, Eiffel se už na to vykašlal což se mu vůbec nedivim a Milovice už jsou pröstě mimo....
Lidi, jdu se podívat po těch kempech, který posílala PET...
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle se mi hodně líbí http://www.zdan.wz.cz/index2.php?odkaz=galerie&jazyk=cz
přehrada, koupání a spol...
Celkem slušné ceny
tady to taky nevypadá marně
http://www.c-box.cz/kemp/
Spojení po kutnohorské silnici a nebo do kolína a kousek za kolínem jsme tam
Zatím vede tohle:
http://mujweb.cz/cestovani/minicamp/
chatky tam nejsou, tak třeba nikomu nebudou vadit zablešený postele
přehrada, koupání a spol...
Celkem slušné ceny
tady to taky nevypadá marně
http://www.c-box.cz/kemp/
Spojení po kutnohorské silnici a nebo do kolína a kousek za kolínem jsme tam
Zatím vede tohle:
http://mujweb.cz/cestovani/minicamp/
chatky tam nejsou, tak třeba nikomu nebudou vadit zablešený postele

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Re: 3. Celostátní Sraz fora - kdekoli 24.-25.6.2006 Diskuze
Herdek ten třetí odkaz mi nechce jít....doufám že se tam budeme vejít soudě podle názvu "minicamp" Každopádně jsem pro, všechny ty campy vypadaji slušně....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ždáň se mi líbí 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže ždáň?
Jsem pro dvacet samolepek, v případě zájmu přiděláme.
Termín stejný
Jsem pro dvacet samolepek, v případě zájmu přiděláme.
Termín stejný
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
jj, ta ždáň se mi taky moc líbila 

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ROZHODNUTO
ŽDÁŇ