SE rulez ;)
Moderátor: Rudi
Re: SE rulez ;)
a to se vyplatí
tzn. že 6230ka bude volná
?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já to řikám pořád že SE je shit
Komu není rady tomu není pomoci 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
- BR4D3K
- Kontaktovat uživatele:
ted chci kupovat ten SE W800i myslite ze se vyplati
pro predstavu: http://www.mobilpohotovost.cz/index.php ... kod=NW800i
Kua Troy ten se mi líbí bude v nabídce oskara?
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se ti libi dizajn tak neni co resit.mam ho pul roku a jsem spokojenej jak blecha.BR4D3K píše:ted chci kupovat ten SE W800i myslite ze se vyplati
- BR4D3K
- Kontaktovat uživatele:
to sice jo ale ja nechci nic jetyho a novej stoji 10000 a to uz je mocwaci píše:NE! kup si SE P910i. Vyjde tě to na míň a funkčně je lepší. Jen ten foťák je horší. Zrovna teď jsem četl inzerát že prodá P910i v záruce, komplet balení + auto nabíječka + 1GB karta + TomTom. Vše za 8700,- A to se vyplatíBR4D3K píše:ted chci kupovat ten SE W800i myslite ze se vyplati
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam SE T630 a zatim mě sere nejvic z mobilů co sem kdy měl, děsně pomalej nějakej divnej ten plast na displeji ostatní se tak lehce nepoškrábali a zvonění taky nahovno slyšet. Předtim sem měl Siemense C35i a boužel mě napadlo si sám přehrát firmware a nedopadlo to dle mích představ
tak sem pořídil ME45i taky super telefon, ale ten sem nechal ve vlaku :zapomnel: no a jak budou nejaky prachy bokem tak tohle buď rozšlapu nebo dám nějaký kámošce, nevim co na něm ty holky měli 
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já měl zase nejhoršího mobila SE610
to bych snad radši 100x vzal i 5110ku než tendle klumprd
Ale jak se komu líbí, já si už nic jiného než nokii do baráku nepustim 
asi tak BTW. 610 byla ma laskakujon píše:Já měl zase nejhoršího mobila SE610to bych snad radši 100x vzal i 5110ku než tendle klumprd
Ale jak se komu líbí, já si už nic jiného než nokii do baráku nepustim
Diesel power 
- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
tak ja si pre zmenu do baraku pustim iba SE... pred nokiou, siemensom, samsungami a motorolami zatvaram dvere 
RIP Richard Burns 
- BR4D3K
- Kontaktovat uživatele:
lidicky mam problem koupil sem ten SE W800i a snazil se k tomu nainstalovat ten software co byl k tomu danej,nejakej file manager ale pri konci instalace mi to hodi nejakou chybu a nepise ze to asi nebude spravne fungovat no a kdyz ten programek spustim tak se na liste objevi cerna ikona telefonu a jako ze neni pripojenej pritom pripojenej je nevite nekdo co s tim????pls
Presne tak....Siemensy sou nejvetsi sracky...nikdy vice....mel sem 2 ruzny modely a kazdej stal za hovno...ted mam taky siemense bohuzel a nefunguje na nem pulka tlacitek a vypina se sam od sebe kdy chce..takovy drobnosti jako upadavajici kryt od baterky nebo kritu mikrofonu apod to je u siemeensu beznyAlfoun píše:Siemensy jsou snad nejvetsi shity. Ja jsem fixovanej na Ericssony.Muj milassssek byl GF 768. Zatim mi zadnej jinej foun tolik neprirostl k srdci. Byl to muj mazlik![]()
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Zkus z netu stáhnout nejnovější verzi toho softu. Mě se stalo, že sem měl u 6230 taky soft na propojení (Nokia PC Suite), koupil sem si BT adaptér a za boha to nešlo spárovat. A vyřešilo to až právě sosnutí novější verzeBR4D3K píše:lidicky mam problem koupil sem ten SE W800i a snazil se k tomu nainstalovat ten software co byl k tomu danej,nejakej file manager ale pri konci instalace mi to hodi nejakou chybu a nepise ze to asi nebude spravne fungovat no a kdyz ten programek spustim tak se na liste objevi cerna ikona telefonu a jako ze neni pripojenej pritom pripojenej je nevite nekdo co s tim????pls
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Nejdriv si nainstaluj USB driver. Pokud ten program co pises je FMA tak to je asi nejproblemovejsi file manager. Super programek najdes tady. http://semania.mobilmania.cz/component/ ... o/id,1847/BR4D3K píše:lidicky mam problem koupil sem ten SE W800i a snazil se k tomu nainstalovat ten software co byl k tomu danej,nejakej file manager ale pri konci instalace mi to hodi nejakou chybu a nepise ze to asi nebude spravne fungovat no a kdyz ten programek spustim tak se na liste objevi cerna ikona telefonu a jako ze neni pripojenej pritom pripojenej je nevite nekdo co s tim????pls
- BR4D3K
- Kontaktovat uživatele:
mam jeste dotazek:kabel uz sem zprovoznil ale jakmile ho pripojim,v telefonu mi zmizi fotky ze slozky nevite cim to je???
EDIT:jo a jeste kde sezenu ten USB driver??
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Driver najdes na cd k telefonu a nebo tady http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 4&esi=trueBR4D3K píše:mam jeste dotazek:kabel uz sem zprovoznil ale jakmile ho pripojim,v telefonu mi zmizi fotky ze slozky nevite cim to je???
Pokud mas pripojenej kabel tak se nedostanes k souborum , ktery mas ulozeny na karte. Pak se k nim dostanes pres fm.