NE! kup si SE P910i. Vyjde tě to na míň a funkčně je lepší. Jen ten foťák je horší. Zrovna teď jsem četl inzerát že prodá P910i v záruce, komplet balení + auto nabíječka + 1GB karta + TomTom. Vše za 8700,- A to se vyplatí
to sice jo ale ja nechci nic jetyho a novej stoji 10000 a to uz je moc
Mam SE T630 a zatim mě sere nejvic z mobilů co sem kdy měl, děsně pomalej nějakej divnej ten plast na displeji ostatní se tak lehce nepoškrábali a zvonění taky nahovno slyšet. Předtim sem měl Siemense C35i a boužel mě napadlo si sám přehrát firmware a nedopadlo to dle mích představ tak sem pořídil ME45i taky super telefon, ale ten sem nechal ve vlaku :zapomnel: no a jak budou nejaky prachy bokem tak tohle buď rozšlapu nebo dám nějaký kámošce, nevim co na něm ty holky měli
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Já měl zase nejhoršího mobila SE610 to bych snad radši 100x vzal i 5110ku než tendle klumprd Ale jak se komu líbí, já si už nic jiného než nokii do baráku nepustim
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
kujon píše:Já měl zase nejhoršího mobila SE610 to bych snad radši 100x vzal i 5110ku než tendle klumprd Ale jak se komu líbí, já si už nic jiného než nokii do baráku nepustim
Siemensy jsou snad nejvetsi shity. Ja jsem fixovanej na Ericssony.Muj milassssek byl GF 768. Zatim mi zadnej jinej foun tolik neprirostl k srdci. Byl to muj mazlik
lidicky mam problem koupil sem ten SE W800i a snazil se k tomu nainstalovat ten software co byl k tomu danej,nejakej file manager ale pri konci instalace mi to hodi nejakou chybu a nepise ze to asi nebude spravne fungovat no a kdyz ten programek spustim tak se na liste objevi cerna ikona telefonu a jako ze neni pripojenej pritom pripojenej je nevite nekdo co s tim????pls
Alfoun píše:Siemensy jsou snad nejvetsi shity. Ja jsem fixovanej na Ericssony.Muj milassssek byl GF 768. Zatim mi zadnej jinej foun tolik neprirostl k srdci. Byl to muj mazlik
Presne tak....Siemensy sou nejvetsi sracky...nikdy vice....mel sem 2 ruzny modely a kazdej stal za hovno...ted mam taky siemense bohuzel a nefunguje na nem pulka tlacitek a vypina se sam od sebe kdy chce..takovy drobnosti jako upadavajici kryt od baterky nebo kritu mikrofonu apod to je u siemeensu bezny
BR4D3K píše:lidicky mam problem koupil sem ten SE W800i a snazil se k tomu nainstalovat ten software co byl k tomu danej,nejakej file manager ale pri konci instalace mi to hodi nejakou chybu a nepise ze to asi nebude spravne fungovat no a kdyz ten programek spustim tak se na liste objevi cerna ikona telefonu a jako ze neni pripojenej pritom pripojenej je nevite nekdo co s tim????pls
Zkus z netu stáhnout nejnovější verzi toho softu. Mě se stalo, že sem měl u 6230 taky soft na propojení (Nokia PC Suite), koupil sem si BT adaptér a za boha to nešlo spárovat. A vyřešilo to až právě sosnutí novější verze
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
BR4D3K píše:lidicky mam problem koupil sem ten SE W800i a snazil se k tomu nainstalovat ten software co byl k tomu danej,nejakej file manager ale pri konci instalace mi to hodi nejakou chybu a nepise ze to asi nebude spravne fungovat no a kdyz ten programek spustim tak se na liste objevi cerna ikona telefonu a jako ze neni pripojenej pritom pripojenej je nevite nekdo co s tim????pls