http://video.google.com/videoplay?docid ... 0268079621
kvalita pro nahrání na net no, jinak to mám v DV formátu

jinak teda výsledek mýho dnešního celodenního snažení

Moderátor: Jardafox
já jsem řídil i tu audinu, v pandě to prostě nejde projet pořádně táhlým smykem, čtyřkolka je čtyřkolkarallik píše:no pjekný!![]()
ale ty sis to tam teda moc nedával Jardo!![]()
aha tak to pak jo!toitoi píše:já jsem řídil i tu audinu, v pandě to prostě nejde projet pořádně táhlým smykem, čtyřkolka je čtyřkolkarallik píše:no pjekný!![]()
i s FWD se to dá, jenom je třeba vyšší rychlost...toitoi píše:já jsem řídil i tu audinu, v pandě to prostě nejde projet pořádně táhlým smykem, čtyřkolka je čtyřkolkarallik píše:no pjekný!![]()
jako mohl jsem tu ručku podržet dýl, ale zase jsem se bál abych to pak neposlal někde do těch hromad sněhu, páč to by ten přední nárazník asi nerozchodilHans píše:i s FWD se to dá, jenom je třeba vyšší rychlost...toitoi píše:já jsem řídil i tu audinu, v pandě to prostě nejde projet pořádně táhlým smykem, čtyřkolka je čtyřkolkarallik píše:no pjekný!![]()
A táhlé dlouhé smyky jdou taky
Ale jasně, že AWD je na to prostě supr!! Pěkně videjko
to cháputoitoi píše:jako mohl jsem tu ručku podržet dýl, ale zase jsem se bál abych to pak neposlal někde do těch hromad sněhu, páč to by ten přední nárazník asi nerozchodilHans píše:i s FWD se to dá, jenom je třeba vyšší rychlost...toitoi píše: já jsem řídil i tu audinu, v pandě to prostě nejde projet pořádně táhlým smykem, čtyřkolka je čtyřkolkaA táhlé dlouhé smyky jdou taky
Ale jasně, že AWD je na to prostě supr!! Pěkně videjko