pojd dame se na veterany...V12 píše:mno csl moc pekny...ted jedno obyc pred repasi a bez interieru bylo na ebay za 300e
jinak motreal je fakt zajimaci karka....

pojd dame se na veterany...V12 píše:mno csl moc pekny...ted jedno obyc pred repasi a bez interieru bylo na ebay za 300e
jinak motreal je fakt zajimaci karka....
Ale prd.V12 píše:mno ja nez vyjedu s osmou..tak z toho toho veterana mit budu![]()
Ve Varech měl Spidera ten trafikant z Čerťáku,ale pak ho zastřelili takže bacha na to...ARV6 píše: Ale prd.
Ale je fakt ze za 10 let je na ty doklady budem moct hodit...
Musim to nejak vymyslet chci moc toho spidera, jak jsem byl se zvookym tak tam meli 2 kousky, pekne sem si je prohlidl a paradni libi se mi to
Ano prosím,jsem asi dvacátej kdo ho tady na foru má a protože s tím souhlasím tak proč nevyužit něco výraznýho,čeho si už většina lidí tady všimla?Mikael píše:Tvuj podpis si sproste okopiroval....ze???
Vyvazuje jak na sajdkare...ARV6 píše:Ale jo pekny... Proc je ten spolujezdec tak naklonenej?
To je spolujezdkyně a právě se sklání řidiči mezi kolena!ARV6 píše:Ale jo pekny... Proc je ten spolujezdec tak naklonenej?
Mikael píše:Mno chtel sem tipnout Saab 2,0 8V,ale nejak se mi tam nezda to Turbo...
hattori_hanzo píše:Mikael píše:Mno chtel sem tipnout Saab 2,0 8V,ale nejak se mi tam nezda to Turbo...