To Pipo: mame v klubu karvinaky, orlovaky, novojicinaka .... tak proc bycom nevzali i ostravaky ? ..... prijed nekdy v nedeli do BohuminaPipotuning píše:No komerčně to pojal a to dost!Takové ty akcičky nám chyběli jo byla nějaká ale to tak jedna do pul roku možná!Na srazy nás jezdí tak 4 stbilně a zbytekDan píše:navim jak u vas, ale prislo mi ze MW to pojal dost komercne...nejake prispevky atd....na co? mozna se se pletu, delam si obrazek jen z toho co se doctu a co slysim.
podle me jde hlavne o to dat do kupy partu lidi naladenych na stejnou notu, pokecat, sem tam udelat nejakou akciciku nebo zajet na nejakej ten srazik. a to se nam zatim dari...mame i predsedu (mimochodem stoji za prd)
schazime se kazdou nedeli. kdo ma cas prijede kdo nema ne...nikomu hlavu neutrhnem.
ale kdo vi....treba se nam to taky casem rozhadaale verim ze ne.
,někteří vubec!Myslím ,že jste v pohodě tak vám přeju at vam to tak i vydrží!
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Re: Live4Ride Syndicate
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Kazdou nedeli od 18hod. Mel by byt i dnes po Petrvalde. Klidne se prijedte podivat.
Live4Ride Syndicate
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi to bohužel nevyjde mám toho hodně ale příští tydečn se stavím určitě-díky chlapi za pozvání!

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
Jinak kanaly v hlave zvetseny a vylesteny. Ve vyrobe je duralova remenicka. Hned az se dodela, pujde na vyvazeni s klikou a duralovym setrvakem. Spodek rozkuchany.
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jo jo , klubu je mraky ..... ale Syndikat je jenom jeden !Sly píše:Kazdou nedeli od 18hod. Mel by byt i dnes po Petrvalde. Klidne se prijedte podivat.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to určitě!tomoking píše:jo jo , klubu je mraky ..... ale Syndikat je jenom jeden !Sly píše:Kazdou nedeli od 18hod. Mel by byt i dnes po Petrvalde. Klidne se prijedte podivat.
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
Prisla mi pozvanka na tuning sraz nekde u Trince. Vypada to zajimave. Zitra to hodim na forum. Ted uz se mi nechce.
Live4Ride Syndicate
Budou sprinty??? Asi ne...kde by se taky jelo...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Chtěl jsem jet do Prostějova, ale to počasí vypadá dost blbě a hlásí hnusně, tak to kašlu. 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
taky jsem uvazoval nad Prostejovem, ale asi se radeji pojedu podivat na zavody do vrchu
Vydrzte, vecer sem hodim info o tom Tesine. Mimochodem, plakat je udelany ve Wordu.
Kam to mam uploadnout, pripadne jak z toho udelat *.jpg?
Live4Ride Syndicate
hoď odkaz ne? nebo jestli ti to přišlo v mailu, tak hoĎ link přílohy...Sly píše:Vydrzte, vecer sem hodim info o tom Tesine. Mimochodem, plakat je udelany ve Wordu.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Mam e-mailovy klient. Zadny link prilohy uz neni.barry píše:hoď odkaz ne? nebo jestli ti to přišlo v mailu, tak hoĎ link přílohy...Sly píše:Vydrzte, vecer sem hodim info o tom Tesine. Mimochodem, plakat je udelany ve Wordu.
Live4Ride Syndicate
No já to asi dneska přezuju, jestli to stihnu, ale Prostějov kašlu. Navíc asi kupujeme byt tak letos to bude asi ohrožené všechnoDan píše:no bavil jsem se s martinemTDi a rikal ze by mozna i jel...toz bych se svez s nim pac nemam kolesaMr. Yaris píše:Chtěl jsem jet do Prostějova, ale to počasí vypadá dost blbě a hlásí hnusně, tak to kašlu.
Live4Ride Syndicate
fotooooooooooooooooo...
Foto ještě nemám
Ale nebojte, vše bude. Jinak je to super. Rozdíl v šířce a váze je daleko větší než jsem myslel. Je to ale tvrdší. Hlavní problém, což bylo škrtání kol při propružení, je vyřešen. A poslední věc která mě těší, je vzhled. Je to úplně jinačí než předtím 
Live4Ride Syndicate
Kompressor kit na můj motor...1290E
Kdybych prodal motorku
Kdybych prodal motorku
- Přílohy
-
- kompr
- 16V kompressor.png (55.14 KiB) Zobrazeno 957 x
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
2Dolph >> ser na to 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
Prej ser na toremix píše:2Dolph >> ser na to
Lukees> Ok. A nechces to nahodou posunout o jeden tyden a zucatnit se foceni na kalendar? Rad bych to zorganizoval na prespristi vikend.
Live4Ride Syndicate
prodej motorku a kup ten kit ... turbo je turbo a 4kola lepsi nez 2