Kidy z netu
Moderátor: Dave0401
Přijde za otcem pětiletý synáček a ptá se, co je to politika. "Jak bych ti to vysvětlil", přemýšlí otec."Podívej se, to je jako u nás doma:Já jsem kapitalismus. Já vydělávám peníze a nosím je domů. Maminka, to je vláda. Ta mi peníze vezme, něco si nechá a zbytek přerozdělí podle svého uvážení. Naše služebná, to je dělnická třída. Ta pracuje a my ji za to platíme.Dědeček, to jsou odbory, ten dává pozor, aby dělnická třída nebyla vykořisťovaná. Ty sám jsi lid. Pro tebe to všechno všichni děláme.A tvůj malý roční bratříček, tak to je naše společná budoucnost. Rozumíš tomu?Chlapeček se dlouze zamyslí a pak řekne:"Zatím ještě nevím, nechám si to projít přes noc hlavou".
V noci se probudí zápachem, protože jeho malý bratříček se pokakal.Zajde tedy do pokoje rodičů. Tam spí jenom maminka a nejde probudit.Chlapec jde tedy do pokoje služky. A tam vidí tatínka, jak si se služebnou právě hezky užívá. Ani jeden si malé postavičky nevšimne.Chlapeček se smutně otočí a za rohem uvidí dědečka, jak se zájmem pozoruje oknem tatínka se služebnou. Ani dědeček si ho nevšimne.Chlapeček se rozpláče a jde si lehnout.
Ráno se ho tatínek ptá: "Tak už víš, co je to ta politika?" A chlapec smutně odpoví: "Už to vím, ale je to trochu jinak, než jsi říkal včera"."A jak, prosím tě?" "No, kapitalismus zneužívá dělnickou třídu. Odbory tomu nečinně přihlížejí, zatímco vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorován a naše společná budoucnost leží ve sračkách".
V noci se probudí zápachem, protože jeho malý bratříček se pokakal.Zajde tedy do pokoje rodičů. Tam spí jenom maminka a nejde probudit.Chlapec jde tedy do pokoje služky. A tam vidí tatínka, jak si se služebnou právě hezky užívá. Ani jeden si malé postavičky nevšimne.Chlapeček se smutně otočí a za rohem uvidí dědečka, jak se zájmem pozoruje oknem tatínka se služebnou. Ani dědeček si ho nevšimne.Chlapeček se rozpláče a jde si lehnout.
Ráno se ho tatínek ptá: "Tak už víš, co je to ta politika?" A chlapec smutně odpoví: "Už to vím, ale je to trochu jinak, než jsi říkal včera"."A jak, prosím tě?" "No, kapitalismus zneužívá dělnickou třídu. Odbory tomu nečinně přihlížejí, zatímco vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorován a naše společná budoucnost leží ve sračkách".
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Re: Kidy z netu
Uňak píše:no jo pražáci prasata
V Karvine jsou prasata.A to od nepameti.

Takhle by v Praze za normalniho provozu nikdy nemohl jet!

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
ty zdeno ma to podobny zvuk jako yaris

sory ale v karviné nejezdíme 160 po náměstí přeber si to jak chceš a takhle kurvit auto na kostkáchjaryn72 píše:Uňak píše:no jo pražáci prasata
V Karvine jsou prasata.A to od nepameti.![]()

Audi A6
tak tomuhle se opravdu říka fofrklacek ! http://www.super.cz/vtipky/3601-stylova ... -paka.html
Az na ten 20kg setrvak to bylo nejluxusneji udelane video, ktere jsem v posledni dobe videl. DVD kvalita a surround, to by byla parada.Ladis píše:http://www.youtube.com/watch?v=p87SA_OSl-4
Live4Ride Syndicate
Matematickej...
Přijde učitel do třídy a řekne:
Tak děti tato místnost má 15m2, sluníčko sem svítí pod úhlem 20
stupňů, kolik mi je let? Udivené děti otevřou pusu dokořán a neví.
Přihlásí se Pepíček a řekne: 48 let Na to učitel řekne: Jak jsi na to
přišel Pepíčku? Pepíček odpoví: Já mám doma bratrance, kterému je 24
let a táta říká, že je napůl debil...
Skinhead, cikán a žid chytí zlatou rybku a ta říká:
Každému z Vás splním jedno přání.
Cikán: -Chci aby žid zdechnul.
Žid: -Chci aby cikán zdechnul.
Skinhead: -Tak to já v tom případě už jenom kávičku.
Zvířátka jela na dovolenou a chovala se jako lidé:
Lišák jel s milenkou...
Osel jel s manželkou...
Vůl s celou rodinou...
Kanec jel sám a čekal, která svině se k němu přidá...
Přijde chlapík do obchodu a řekne prodavačce:
Chci metr mléka.
Prodavačka aniž by dala něco najevo vezme metr, položí ho na pult a
vylije podle něj mléko. Chlapík se na ni chvíli dívá a nakonec
prohlásí:
Mě nenasereš - zabalit!
Přijde učitel do třídy a řekne:
Tak děti tato místnost má 15m2, sluníčko sem svítí pod úhlem 20
stupňů, kolik mi je let? Udivené děti otevřou pusu dokořán a neví.
Přihlásí se Pepíček a řekne: 48 let Na to učitel řekne: Jak jsi na to
přišel Pepíčku? Pepíček odpoví: Já mám doma bratrance, kterému je 24
let a táta říká, že je napůl debil...
Skinhead, cikán a žid chytí zlatou rybku a ta říká:
Každému z Vás splním jedno přání.
Cikán: -Chci aby žid zdechnul.
Žid: -Chci aby cikán zdechnul.
Skinhead: -Tak to já v tom případě už jenom kávičku.
Zvířátka jela na dovolenou a chovala se jako lidé:
Lišák jel s milenkou...
Osel jel s manželkou...
Vůl s celou rodinou...
Kanec jel sám a čekal, která svině se k němu přidá...
Přijde chlapík do obchodu a řekne prodavačce:
Chci metr mléka.
Prodavačka aniž by dala něco najevo vezme metr, položí ho na pult a
vylije podle něj mléko. Chlapík se na ni chvíli dívá a nakonec
prohlásí:
Mě nenasereš - zabalit!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Uňak píše:sory ale v karviné nejezdíme 160 po náměstí přeber si to jak chceš a takhle kurvit auto na kostkáchjaryn72 píše:Uňak píše:no jo pražáci prasata
V Karvine jsou prasata.A to od nepameti.![]()
Mozna nejezdite 160,ale jako prasata jo.Je pravda,ze ne vsichni.

To video ma asi nejaky ucel.

Klidek panove. Kdyby jste si precetli zaverecne titulky, je tam napsane, ze se to natacerlo na uzavrenych cestach, bez provozu. Auta z vedlejsich cest byly nahrane. Ridic byl specialne vyskoleny, slo jen o promo video. Kazdopadne paradne udelane.
Live4Ride Syndicate
Všude jsou řidiči co jezdí jak prasata. Tím samožřejmě nemyslím všechny. A je úplně jedno jestli Pražák nebo Karviňák. Už bych to přestal řešit. Já osobně proti nikomu nic nemám a s každým jsem kamarád 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- jaryn72
Mr. Yaris píše:Všude jsou řidiči co jezdí jak prasata. Tím samožřejmě nemyslím všechny. A je úplně jedno jestli Pražák nebo Karviňák. Už bych to přestal řešit. Já osobně proti nikomu nic nemám a s každým jsem kamarád
Ale Karvina je tim znama.Uz aspon 20let.

O co ti jde Yaryne!!!jaryn72 píše:Mr. Yaris píše:Všude jsou řidiči co jezdí jak prasata. Tím samožřejmě nemyslím všechny. A je úplně jedno jestli Pražák nebo Karviňák. Už bych to přestal řešit. Já osobně proti nikomu nic nemám a s každým jsem kamarád
Ale Karvina je tim znama.Uz aspon 20let.Jinak vse v poho.

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
já bych tuhle debatu vůbec neřešil a nerozšiřoval řidiči jsou všude stejní . ALE KUVA V TÝ KARVINÝ SE JEŠTĚ A POŘÁD STRAŠNĚ CHLASÁ . muhehe .
a pak
a pak
a máte hned z toho animovanou pohádku do zpráv . dobrou noc děti .

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
ty pičo . to je masakr . hezky vytažený lemy blatníků

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Ty vole, to je jak to auto z Demolition Mana, jak se nabouralo v San Angeles v r. 2039 a misto airbagu to melo slehacku 

Live4Ride Syndicate
to musi byt ve skutecnosti placka jako svine....ale za to se tam musi dobre umyvat bocni okna..teda spis okynka 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
ty vole...takhle kundit TT....barbari
..:: MB C-Klasse ::..
polské Audi RS4 Avant jedí 9,57 pokud nepoladil od loňska...Uňak píše: by mě zajímal čas za kolik to zajel

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%