¨V12 píše:mno to bude asi vse....ARV6 píše:hmm tak zacnem znova no, nechame si od nekoho poradit, nakoupime laminat, svetylka, bomboniery, sekac hlav, co jeste jsem zapomel?
Tak to rozhodně není všechno!

¨V12 píše:mno to bude asi vse....ARV6 píše:hmm tak zacnem znova no, nechame si od nekoho poradit, nakoupime laminat, svetylka, bomboniery, sekac hlav, co jeste jsem zapomel?
jj to musel bejt dobrej dement...V12 píše:O prodeji mi radsi ani nemluv.....vcera sem byl tak vytocenej..... Jakmile mi nekdo zavola a rekne mi, ze je az z Prahy, tak ho rovnou poslu do prdele.... Zasranej krupan se mi na ferovku snazil na parkovisti zapalit gumy a jediny co ten zasranej cur*k stihnul zapalit byla spojka.... A kdyz sem mu to pak rikal, tak mi na ferovku rekl, ze se prece musi vyzkouset vsechno a ze ta spojka je asi spatna kdyz smrdi.....kurva a uz sem zase nasranej....
to si delas kozy ne..???Asi bych mu na miste umlatil hlavu o asfalt...V12 píše:O prodeji mi radsi ani nemluv.....vcera sem byl tak vytocenej..... Jakmile mi nekdo zavola a rekne mi, ze je az z Prahy, tak ho rovnou poslu do prdele.... Zasranej krupan se mi na ferovku snazil na parkovisti zapalit gumy a jediny co ten zasranej cur*k stihnul zapalit byla spojka.... A kdyz sem mu to pak rikal, tak mi na ferovku rekl, ze se prece musi vyzkouset vsechno a ze ta spojka je asi spatna kdyz smrdi.....kurva a uz sem zase nasranej....
videt na vlastni oci jak nikdo cvici smim dedkem a jeste rekne ze smrdi spojka taK NEVIM ,ASI BYCH SI MUSEL DO NECEHO ZAKOUSNOUTARV6 píše:jj to musel bejt dobrej dement...V12 píše:O prodeji mi radsi ani nemluv.....vcera sem byl tak vytocenej..... Jakmile mi nekdo zavola a rekne mi, ze je az z Prahy, tak ho rovnou poslu do prdele.... Zasranej krupan se mi na ferovku snazil na parkovisti zapalit gumy a jediny co ten zasranej cur*k stihnul zapalit byla spojka.... A kdyz sem mu to pak rikal, tak mi na ferovku rekl, ze se prece musi vyzkouset vsechno a ze ta spojka je asi spatna kdyz smrdi.....kurva a uz sem zase nasranej....
Já bych se mu asi zakousnul psem do krku...wrenklin píše:videt na vlastni oci jak nikdo cvici smim dedkem a jeste rekne ze smrdi spojka taK NEVIM ,ASI BYCH SI MUSEL DO NECEHO ZAKOUSNOUTANI JA SNIM UZ NECVICIM PO UTRHNUTI DIFERA UZ SEM SE PONAUCIL TRAPIT DEDECKA
pravda psi to umy liphattori_hanzo píše:Já bych se mu asi zakousnul psem do krku...wrenklin píše:videt na vlastni oci jak nikdo cvici smim dedkem a jeste rekne ze smrdi spojka taK NEVIM ,ASI BYCH SI MUSEL DO NECEHO ZAKOUSNOUTANI JA SNIM UZ NECVICIM PO UTRHNUTI DIFERA UZ SEM SE PONAUCIL TRAPIT DEDECKA
mno kdyz se podivas par stranek zpatky tak tam jsou fotky modraka....Mirek999 píše:JJ taky bych tam hodil nějaké bomba kola.A co tady na karlovarsku nemáte nějaké nové fotky??Nebo někdo jinej z dílen??Strašně se mi to líbí fotky z růzdnejch projektů.Tak někdo nahoďte něco.
Nemám,ale že jsi to ty tak dostaneš trial-pass s omezeným přístupem!Mikael píše:A nemas denni za SMS-ku ???