Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
zatím to vidím na :já ,Baarry , Yaris , Tomoking ,Lukess by teda taky mohl , tak teda i Ladis možná se staví i Josh ukázat golfíka , jinak tady zatím nikdo nenapsal že se zůčastní
Naposledy upravil(a) luboT4 dne 18 čer 2006 15:09, celkem upraveno 3 x.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
luboT4 píše:kluci kdo dnes přijede na sraz ?? je hezky tak se nehlaste všecino tak kdo teda ????
jedu a Ladis pokud vim prijede taky .... kde mame sraz u Alberta nebo jedem hned do RIO DE JANERO ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
sraz u Alberta 18.00 hod. až přijedou všeci tak se přesuneme do Rio
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
možna dorazim s matizem,pokud se snim stacim zkontaktovat,ted musim na hospu a mozna se tam ukazu
zatím to vypadá s dnešním srazem s návštěvností hodně dobře jsem zvědav kluci
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Už bych to nejraději zapíchl a pomalu vyjel. Ale ještě půjdu babuli umýt. Mám týden dovču tak ať je vyglancovaná 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak to poradne nalestete a mohly by se udelat nejake fotos, co? Treba ve Starem Bohumine na namesti..
Live4Ride Syndicate
vemte někdo foták máš fotograf Baarry nemá foták .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Klubový fotograf má na prvním místě rodinu, takže jsem půjčil aparát sestře do Olomouce a Prahy ale chci abyste věděli že syndikát je v těsném závěsu důležitosti hned po rodiněluboT4 píše:vemte někdo foták máš fotograf Baarry nemá foták .

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
no jen aby!pokud se to prokáže nepravdivé,tak příjdeš o hodnost syndykátníkabarry píše:Klubový fotograf má na prvním místě rodinu, takže jsem půjčil aparát sestře do Olomouce a Prahy ale chci abyste věděli že syndikát je v těsném závěsu důležitosti hned po rodiněluboT4 píše:vemte někdo foták máš fotograf Baarry nemá foták .

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Co golf? Uz je prodany? Myslim ze jsi rikal, ze ho v nedeli uz nekomu vezes.
Live4Ride Syndicate
nabízel jsem ho prodejci motoru ale nepřijde mu atraktivní, má už dva vozy a kdyby to byl diesel tak možná...Golfa pustím asi za 5000 ať se ho zbavím...11000 bylo asi opravdu hodně...a je bez technické...Sly píše:Co golf? Uz je prodany? Myslim ze jsi rikal, ze ho v nedeli uz nekomu vezes.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Jo jo, jsem si myslel ze to budes asi ty, ale nebyl jse si jisty, tak jsem cumel jestli te nepoznam....tomoking píše:... jsem na tebe blikal dnes v Dolni Lutyni u hriste (jel jsem sluzebakem cerne BMW X5 na PL znackach) ... koukal jsi na me jak vyorana mysJosh píše:Hmm, tak to jste mi moc nepomohli kluci.![]()
Chtel bych neco takoveho jak ma Lukees![]()
Nemate volne misto v praci???

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
kuci.....tak prvni den u more mame za sebou. super pocasi, more, jidlo, ale musim rict ze cernohorci jsou pekne prasata....mistama celkem bordel. vubec si nevazi prostredi v jakem zijou a pritom je tady tak nadherne.
kufa jeden nedelni sraz vynecham a hned takova ucast
Tome: nezapomen na me....diky
kufa jeden nedelni sraz vynecham a hned takova ucast

Tome: nezapomen na me....diky
kde ses dostal k netu ty brďo!Dan píše:kuci.....tak prvni den u more mame za sebou. super pocasi, more, jidlo, ale musim rict ze cernohorci jsou pekne prasata....mistama celkem bordel. vubec si nevazi prostredi v jakem zijou a pritom je tady tak nadherne.

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Vrakáč v Bohumíně,je tam hafo dílu na GII
S tou nábou to bude těžší,jáký máš rok,pokud už je to novější elektrika,tak tam pasuje nábi i z GIII...jinak ceny starších jsou tak 500Kč,nové stojí 1400 a více Kč
S tou nábou to bude těžší,jáký máš rok,pokud už je to novější elektrika,tak tam pasuje nábi i z GIII...jinak ceny starších jsou tak 500Kč,nové stojí 1400 a více Kč
das Auto
musím pochválit kluky dnes supr srazík
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Je to rok 90.V-Y-V-I píše:Vrakáč v Bohumíně,je tam hafo dílu na GII
jj, na vrakac se meknu, ja jen jestli se nahodou nekomu soma zbytecne nevali.
Lukees: Mas nejaky kontakt na toho kluka co ti delal ty okna?
Dik
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- F.l.a.n.e.l.
kámoš umí za 400 nějak udělat nábu ze starého... takže nemáš půlmetrovou nábu a pak volant, ale hned volant, takže dosáhneš v poho na páčky blinkrů...Josh píše:Kluci ja jen tak OT, nemate naaahodou nekdo nabu na volant na golfa, odstrikovac na predni kapotu nebo zadni plato??Dik
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše