djchrpa píše:doprdele s bodama, je to banda kokotů, ti policajti a pitomí politici,. to se jim to dobře vymýšlí, když poj*ebaný ministr dopravy ma služební A8 a vlastního řidiče /protože je to retardovaný dement, který by to Audi neuřídil/. Jezdí si po cestách s majáčkem, a tak může buzerovat slušné lidi. To aby se člověk od 1.7. bál vyjet na cestu, no já pojedu, a pořád budu čumět, kde stojí ty k*rvy policajtský. Když člověk jede v takovém stresu, tak rychleji do někoho napálí, než kdyby jel v pohodě klidně i o 30km více, než je povoleno. To je můj názor na věc
ty woe kluku kolik ti je ze pises takovy sracky???Provocation_Tuning píše:muj nazor: provokuj at je sranda ne
kvůli takovým ty body jsouProvocation_Tuning píše:muj nazor: provokuj at je sranda ne
Provocation_Tuning píše:muj nazor: provokuj at je sranda ne
Provocation_Tuning píše:muj nazor: provokuj at je sranda ne
Kur* ať nepříjdeš o řidičák, nesnáším bodyProvocation_Tuning píše:muj nazor: provokuj at je sranda ne
taq jezdi alespoň slušně a budou to 2 hodinyProvocation_Tuning píše:jsme se dival na ty body a jako docela hodne krute to jsem za hodinku bez ridicaku :o(
Jojo. Já to zkusil a jde to. Zkus to taky. Neříkám, že tomu občas nedám čáru, ale řeknu ti, dělám práci se kterou se dostanu i do krymu mezi mukly (zabezpečovací technikadjchrpa píše:Pánové slušnáci ala "jezdi podle předpisů" "neprovokuj" .... jasně, to víte, že ano... Skusili jste nekdy jet celou cestu /třeba jen z Havířova do Hlučína/ celou cestu PŘEDPISOVĚ ??? Tzn. v obytných zónách pocitvých 20, jinak 50 v obci... a mimo obec 90... ? Pustili jste každého chodce, který se ZJEVNĚ CHYSTAL POUŽÍT PŘECHOD ? Ani jednou jste nepřejeli plnou čáru?
Pokud ano, tak vám může i můj děda závidět![]()
V tom případě jste opravdovým vzorem tzv. kloboukových řidičů ... Respect 4U
![]()
![]()
Čekám na Vaše bouřlivé reakce, alespoň se zasměju
Taky jsem to zkoušel, ale je to k zbláznění... Těch 50 je neskutečně pomalá rychlost... Třeba brtu na vesnici mezi baráky je to v pohodě, ale když je někde hlavní cesta , nejlépe čtyřproud přez obec, tak těch 50 se ti zdá, jako bys stál... Myslím, že dosavadní postihy byly adekvátní. Teď tyhle blbosti přidělají řídičům akorát vrásky na čele...Ozzy_Vita píše:Jojo. Já to zkusil a jde to. Zkus to taky. Neříkám, že tomu občas nedám čáru, ale řeknu ti, dělám práci se kterou se dostanu i do krymu mezi mukly (zabezpečovací technikadjchrpa píše:Pánové slušnáci ala "jezdi podle předpisů" "neprovokuj" .... jasně, to víte, že ano... Skusili jste nekdy jet celou cestu /třeba jen z Havířova do Hlučína/ celou cestu PŘEDPISOVĚ ??? Tzn. v obytných zónách pocitvých 20, jinak 50 v obci... a mimo obec 90... ? Pustili jste každého chodce, který se ZJEVNĚ CHYSTAL POUŽÍT PŘECHOD ? Ani jednou jste nepřejeli plnou čáru?
Pokud ano, tak vám může i můj děda závidět![]()
V tom případě jste opravdovým vzorem tzv. kloboukových řidičů ... Respect 4U
![]()
![]()
Čekám na Vaše bouřlivé reakce, alespoň se zasměju
aby si někdo nemyslel něco jiného) a tam to teprve člověk vidí, jak je to vrtkavé. Ani nevíš a jsi tam. Nemám problémy s připoutáváním se, to jsem si zvykl už dávno a teď se bez pásu cítím blbě. A i těch 50 se dá jezdit. Jediné z čeho mám strach je to, jak budou cajti konfliktní vůči úpravám na autě. nemám tam nic moc, ale třeba kola nevím nevím.....
Aladin píše:tak to brzy budeš vypadat jako děda
velmi dobře a pravdivě řečenocreams píše:No prostě ať jezdi kdo chce jak chce... má jen svých 12bodu a musí o ně bojovat! Ještě dva týdny a začne doopravdy to z čeho všichni mají strach ! Možna to bude moc kruté možná né ! Vše máme ve svých rukou ! A hold za upravu auta člověk bude trpět ! Ale vydržet jezdit podle předpisu se dá ! Prostě jen někdy čumět i na tachometr a né jen pořád před sebe a jo jedu... !!! Jen tak pro zajimavost zkoušeli jste někde brzdit doplna z 50 a nebo ze 70 trošku rozdil a pak si může i člověk uvědomit, že to není moc sranda jak to vypada zevnitř auta !
Freeman_TKOZ píše:vzpomínáme.....ArnieGT píše:linka na Methany?..myslím že není potřeba kdo chce si je najde a vzdávat ?... vždyť je to NEJ klub který dělá něco pro své členy a kvalitně,...![]()