a kdyz uz teda chces slyset duvod tak jeden z dalsich je z ma na zadku komibnaci retra a neretra...fakt to k sobe nejde ani trochu
Amogh Combi Styling - absolutne decentne
Re: Amogh Combi Styling - absolutne decentne
jakou kombinaci retra neretra? o kousek vis retro vysvetluju
me jako fascinuje docela jak jeden blbej napis dokaze v lidech vyvolat takovejch pozitvnich nazoru, opravdu nerozumim
me jako fascinuje docela jak jeden blbej napis dokaze v lidech vyvolat takovejch pozitvnich nazoru, opravdu nerozumim
Touran BMM
nebo myslis to ze tam mam ACS?
no tak to sem napr premyslel ze ho sundan chvili, ale nevadi mi to
krom toho fakt uz mi pripadne blbost takovyhle pitominy resit
no tak to sem napr premyslel ze ho sundan chvili, ale nevadi mi to
krom toho fakt uz mi pripadne blbost takovyhle pitominy resit
Touran BMM
přesně tak, ty si to tady pořád ospravedlňuješBaurak píše:ja jsem jen rek ze se me to nelibi a ty jsi to hned zacal resit![]()
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tak se ptam proc ne? jinak to je kritika k hovnu
Touran BMM
já ti to nedokážu říct, prostě nelíbí, nesedí mně to k tomuamogh píše:tak se ptam proc ne? jinak to je kritika k hovnu
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
a to je prave ono, spousta lidi zbrbla rekne nelibi, hnus a podobny slova ale kdyz se zeptas proc tak nevi..
kdyz reknu nelibi se mi to protoze a proto... tak je to kritika vecna, s ktere si clovek muze neco vzit a muze se nad tim zamyslet
kdyz reknu nelibi se mi to protoze a proto... tak je to kritika vecna, s ktere si clovek muze neco vzit a muze se nad tim zamyslet
Touran BMM
tak spravne to je presne ono, toto je vecna kritika!
bohuzel udelat ho chromovej je pro me zatim nemozne, protoze byl ve velmi bydnem stavu
bohuzel udelat ho chromovej je pro me zatim nemozne, protoze byl ve velmi bydnem stavu
Touran BMM
to jsou subjektivní pocity...měkdy se Ti prostě může něco nelíbit a nepříjdeš na to proč...prostě pocitově se ti to nelíbí. Proč se ti třeba nelíbí červená barva...dokázal bys popsat proč?...nedokázal...prostě se ti nelíbí...amogh píše:a to je prave ono, spousta lidi zbrbla rekne nelibi, hnus a podobny slova ale kdyz se zeptas proc tak nevi..
jinak k nápisu...mě tam prostě nesedí...neladí s celkovým pojetím vozu
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede
tuningclubliberec
furt se jede
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
takhle jako - moc se mi to nelibi ale ze by to pro me bylo vylozene hnusny to taky ne proste kdyz se ti to libi a delas auto v nakym svym stylem tak je to v poradku..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
)amogh píše:jakej mas na mysli?? jako zatmaveny?? do toho uz se mi nechceFáboš píše:A nebo obráceně, ACS do černa. Jinak karle neplánuješ zpátky starej vzhled světel? Mylsim, že k těm lištám by se hodil víc....
to jsem myslel. myslim, že se to k tomu autu hodilo víc než takhle klasický. Byly tmavý a když máš teď tmavej nápis škoda, myslim, že by to k sobě dost ladilo. Nevim jak to popsat správně, ale teď jako by tam hrálo moc barev a odstínů.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
ne že by se mi ten nápis přímo líbil ale jak už někdo řekl kdyby byl v chromu tak by tam vcelku sedl ale tahle nic extra... ale neříkám že je to škaredý 
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
kurna kdyz ja uz nak nemam srdce tyhle novy svetla zase prelakovat, nevim proc u tech starejch to slo nak samo 
asi starnu
asi starnu
Touran BMM
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
napsal jsem jenom co by podle mě vypadalo dobře. Nebylo by tam tolik dostínů, ty světla mi k tomu přijdou moc světlýamogh píše:kurna kdyz ja uz nak nemam srdce tyhle novy svetla zase prelakovat, nevim proc u tech starejch to slo nak samo
asi starnu
ty jo mě to zatmavování už příde takoví kýčovitý(dřív sem ale samo měl zastříklý půlky světel na favu i na G2
)) )
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nemyslilm úplný zatmavení, ale určitý ztonování, aby tam nebylo tolik kontrastů.kláca píše:ty jo mě to zatmavování už příde takoví kýčovitý(dřív sem ale samo měl zastříklý půlky světel na favu i na G2)) )
a ty původní světla máš kde?amogh píše:kurna kdyz ja uz nak nemam srdce tyhle novy svetla zase prelakovat, nevim proc u tech starejch to slo nak samo
asi starnu
na půdětoitoi píše:a ty původní světla máš kde?amogh píše:kurna kdyz ja uz nak nemam srdce tyhle novy svetla zase prelakovat, nevim proc u tech starejch to slo nak samo
asi starnu
Touran BMM
amogh píše:na půdětoitoi píše:a ty původní světla máš kde?amogh píše:kurna kdyz ja uz nak nemam srdce tyhle novy svetla zase prelakovat, nevim proc u tech starejch to slo nak samo
asi starnu
hej ty se musíš hned vztekat, jak mám vědět žes je odřel, a na zkoušku, páč tady někdo psal ať zkušíš jak to vypadá k tomu novýmu designu co teď máš neamogh píše:a proooc jsem je sundal protoze jsem je odrel o sloup tak je tam budu vracet??
ja vim jak na aute vypadaj, mel jsem je tam pres dva roky, tak proc na zkousku? co tim vyresim?