Baurak píše:ja jsem jen rek ze se me to nelibi a ty jsi to hned zacal resit
přesně tak, ty si to tady pořád ospravedlňuješ
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
amogh píše:tak se ptam proc ne? jinak to je kritika k hovnu
já ti to nedokážu říct, prostě nelíbí, nesedí mně to k tomu
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
amogh píše:a to je prave ono, spousta lidi zbrbla rekne nelibi, hnus a podobny slova ale kdyz se zeptas proc tak nevi..
kdyz reknu nelibi se mi to protoze a proto... tak je to kritika vecna, s ktere si clovek muze neco vzit a muze se nad tim zamyslet
to jsou subjektivní pocity...měkdy se Ti prostě může něco nelíbit a nepříjdeš na to proč...prostě pocitově se ti to nelíbí. Proč se ti třeba nelíbí červená barva...dokázal bys popsat proč?...nedokázal...prostě se ti nelíbí...
jinak k nápisu...mě tam prostě nesedí...neladí s celkovým pojetím vozu
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO by www.autohificentrum.com tuningclubliberec
furt se jede
takhle jako - moc se mi to nelibi ale ze by to pro me bylo vylozene hnusny to taky ne proste kdyz se ti to libi a delas auto v nakym svym stylem tak je to v poradku..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Fáboš píše:A nebo obráceně, ACS do černa. Jinak karle neplánuješ zpátky starej vzhled světel? Mylsim, že k těm lištám by se hodil víc....
jakej mas na mysli?? jako zatmaveny?? do toho uz se mi nechce
)
to jsem myslel. myslim, že se to k tomu autu hodilo víc než takhle klasický. Byly tmavý a když máš teď tmavej nápis škoda, myslim, že by to k sobě dost ladilo. Nevim jak to popsat správně, ale teď jako by tam hrálo moc barev a odstínů.
ne že by se mi ten nápis přímo líbil ale jak už někdo řekl kdyby byl v chromu tak by tam vcelku sedl ale tahle nic extra... ale neříkám že je to škaredý
amogh píše:kurna kdyz ja uz nak nemam srdce tyhle novy svetla zase prelakovat, nevim proc u tech starejch to slo nak samo
asi starnu
a ty původní světla máš kde?
amogh píše:kurna kdyz ja uz nak nemam srdce tyhle novy svetla zase prelakovat, nevim proc u tech starejch to slo nak samo
asi starnu
a ty původní světla máš kde?
na půdě
tak co řešíš, zkus je tam dát jen na zkoušku....
amogh píše:a proooc jsem je sundal protoze jsem je odrel o sloup tak je tam budu vracet??
ja vim jak na aute vypadaj, mel jsem je tam pres dva roky, tak proc na zkousku? co tim vyresim?
hej ty se musíš hned vztekat, jak mám vědět žes je odřel, a na zkoušku, páč tady někdo psal ať zkušíš jak to vypadá k tomu novýmu designu co teď máš ne