co poslouchate

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Cenda
Kontaktovat uživatele:

Re: co poslouchate

Příspěvek od Cenda »

iwi píše:
Cenda píše:asi jsem vyjimka - jazz a jeho ruzne styly, kytarove skladby, klavirni a saxofonove skladby, pak styly jako Norah Jones, Allanis, Eric Clapton atd.
Vyjímka rozhodně nebudeš, taky občas poslouchám Claptona, Allanis Morissete. Je fakt že to občes říznu nějakým trancem nebo rockem takže asi tak. Jinak Norah Jones je mooc fajn muzička, mám doma nějaké koncerty na DVD.
tak na tom jsme podobne. Vyse jmenovane posloucham v aute, kde mam lepsi aparaturu. Na PC potom jungle, techno, metal, kde kvalitu zvuku absolutne neresim a mam to spis jako kulisu k praci :D
pouze "hifík"

Pinky

Příspěvek od Pinky »

System of a down 8) Tři sestry Led Zeppelin

a všemožnej metal

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

A já skoro všechno. nemusím jazz a rozhodně ne českou lidovku. Naprosto mi nevadí peruánští indiáni ale není to meritum věci. Tuc tuc jen velmi vyjímečně ale nevadí mi. To pravé je v rozsahu od Deep Purple přes Uriah Heep, Iron Maiden, Rammstein až po Sepulturu, Panteru, Pro-pain, Cradle of Filth, Anal Vomit a hejno dalších. Docela rád ale i Nightwish, Rhapsody a v poslední době mně dost zaujala Ana Johnson a taky nový Hammerfall je skvělý. Z holek třeba Dorothy Petsch, Poison.
Neslyšel jsem toho Brichtu, který je tu zmíněný ale řekl bych, že se nejedná o jeho písničku ale o předělanou hodně starou věc od Jirky Schelingera od kterého mi chybí jediné cédo - Nemám hlas jako zvon. Toho Brichtu nemám rád protože przní staré skvělé věci. Stačí mi když si vzpomenu co udělal se starou nádhernou věcí od Omegy (Gyöngyhajú Lány) zabil bych ho. Je toho hrozně moc. S drobnými vyjímkami se ale nebráním skoro ničemu.

BlackHole

Příspěvek od BlackHole »

Skoro všechno, Future Trance, Taneční ligy (i když poslední dobou strojí za prd), Karel Kryl, Jarek Nohavica, ragtime, sety Paula Oakenfolda, opery (výborné je před diskotékou pustit Carmen a všechny přeřvat, doporučuji), pokud chci někoho nas*at tak si pouštím přednášky z astrofyziky od doc. Kulhánka z ČVUT :lol:
Mazda3 2.0i 150PS/6000ot. & 187Nm/4500 ot.

DaNNy

Příspěvek od DaNNy »

Taky se pridam. Ja jedu v elektronicky nekomercni hudbe-zacalo to Housem, a ted valim Techno, Jungle, D&B a obcas dobre udelanej Trance. Jinak nic jinyho.
Kdyz uz je tu rec o hudbe, prosim vas vsechny, kdyby nekdo mel neco z techto stylu, prosim o kontakt, tahle hudba se blbe shani, tak kdyby jste nekdo meli nejakej set, uvital bych ho!
diky

RifleMan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RifleMan »

DaNNy píše:Taky se pridam. Ja jedu v elektronicky nekomercni hudbe-zacalo to Housem, a ted valim Techno, Jungle, D&B a obcas dobre udelanej Trance. Jinak nic jinyho.
Kdyz uz je tu rec o hudbe, prosim vas vsechny, kdyby nekdo mel neco z techto stylu, prosim o kontakt, tahle hudba se blbe shani, tak kdyby jste nekdo meli nejakej set, uvital bych ho!
diky
Co se blbě shání? Na internetu je všeho haldy

DaNNy

Příspěvek od DaNNy »

a kde? Uz jsem shanel, ale nidke nic moc. Par setiku jsem ulovil, ale vesmes vetsina stranek nefungovaly...

Mikeš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikeš »

Tak já hlavně trance, dance a kdysi Dream House (tedy i dnes :D )

Jak už tu bylo řečeno DJ Tiesto a P.V.Dyk 8)
Live4Ride Syndicate FAN

Škoda Octavia Combi 1,6 74Kw

Clarion - Alfatec - Magnat - Rockford Fosgate

lůmák

Příspěvek od lůmák »

BlackHole píše:Skoro všechno, Future Trance, Taneční ligy (i když poslední dobou strojí za prd), Karel Kryl, Jarek Nohavica, ragtime, sety Paula Oakenfolda, opery (výborné je před diskotékou pustit Carmen a všechny přeřvat, doporučuji), pokud chci někoho nas*at tak si pouštím přednášky z astrofyziky od doc. Kulhánka z ČVUT :lol:
tohle mne od posluchace tanecnich lig rozsekalo... v dobrem samozrejme!! 8) [/b]
<a title="PETA2.com" href="http://www.peta2.com?c=3307">[img]http: ... -31x88.gif[/img]</a>

"Zvířecí maso jsem vždy jedl s určitým pocitem viny. " -Albert Einstein-

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

old school hip hop / electro funk groove a podobny blbosti z 80. let
156 f benzinu na letnich drifto dost

vagi

Příspěvek od vagi »

jim.vw píše:Jen mě tak napadla taková otázka :D
Proč vlatně většina "tunerů" poslouchá duc duc muziku (hip hop, rnb, dance, techno, disko, atd, ....), to maj k tomu lepší předpoklady, nebo jdou jen ve stádu? :)
za 1. ono jsi hlavne vyjmenoval skoro polovinu hudebnich stylu ktery spolu ani nesouvisi :D
a za 2. jsme vsichni mladi, takze neposlouchame dechovku apod.. :) takze ta druha polovina hud. stylu je rock, punk, metal apod.

FOG

Příspěvek od FOG »

Adema, Bloodhound gang, Clawfinger, Die Happy, Divokej Bill, Fear Factory, Guano apes, , Hammerfall, Iron Maiden, KoRn, Marilyn Manson, Nightwish, Papa roach, Probot, Rage, Rammstein, Scorpions, Ska-P, Soil, System of a Down, TleSKAč, Waltari, Wohnout....

atd... ;-) jinak nekdy mi ani tak nevadej tuc tuc mixi Rammsteinů - treba s T.A.T.U nebo taky Prodigy...
štyrykrátštyry tédéí

fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

Když už se tady, k mému údivu objevily i tvdrší hoši tak můj oblíbenec je táta heavy metallu Ozzy Osborne a Black Sabbath, Iron Maiden , Manowar, Iced Earth, Running Wild, Judas Priest, Edguy, Stratovarius... no zkrátka pořádnej nářez.Byl jsem na koncertě Black Sabbath, Iron Maiden, Running Wild a Manowar a na to se nedá zapomenout.KISS jsem prošvihl na těch jsem začínal, Love gun, Dynasty a živáky Alive to bylo...
Z toho buum buum mně bolí hlava a nechápu :( jak to může někdo se dvěma a více subwoofery poslouchat.Ale jeden vdolky a druhý holky 8)

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

vagi píše:
jim.vw píše:Jen mě tak napadla taková otázka :D
Proč vlatně většina "tunerů" poslouchá duc duc muziku (hip hop, rnb, dance, techno, disko, atd, ....), to maj k tomu lepší předpoklady, nebo jdou jen ve stádu? :)
za 1. ono jsi hlavne vyjmenoval skoro polovinu hudebnich stylu ktery spolu ani nesouvisi :D
a za 2. jsme vsichni mladi, takze neposlouchame dechovku apod.. :) takze ta druha polovina hud. stylu je rock, punk, metal apod.
za 1. to bylo účelem
a za 2. z každýho jakkoli upravenýho auta slyšim jen duc duc, před dvěma rokama v mimoni z asi 5000 aut jen v jednom hrálo něco kytarovýho, na minulejch válkách to už byly asi 4 auta :D tak mě jen zajímalo proč to tak je :?:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

FOG

Příspěvek od FOG »

jim.vw píše:zajímalo proč to tak je :?:
protoze jeste nemam svoji káru, abych to tam mohl vosolit nejakym hard rock speed metalem :-)
štyrykrátštyry tédéí

fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...jasně takový Hey, Hey stupid od Alice Cooper by znělo líp než nějakej Vanila Ice

matal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal »

Poslouchám soundtracky z Moulin Rouge a Gladiator, Pink Floyd, Queen apod.. A taky vážnou hudbu.. :wink: Tuc tuc mne opravdu nebere.. :roll:
=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

matal píše:Poslouchám soundtracky z Moulin Rouge a Gladiator, Pink Floyd, Queen apod.. A taky vážnou hudbu.. :wink: Tuc tuc mne opravdu nebere.. :roll:
kdybych mel v aute duc duc bednu tak bych asi poslouchal duc duc trance techno :D

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

No já hlavně TRANCE... to zn. že Paul Van Dyk, Tiësto, Agnelli And Nelson atd...
No a teď přes lěto i Sum 41, Blink 182 a Simple Plan - dobrá hudba např. k vodě...

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

jim.vw: tes se ted v tejdu bych mel zmaknout instalaci muziky takze bude v čechach dalsi auto se spravnym vyberem muziky :o) pokud v nem nepojede bratr to pak sklouzne k DnB, ale me asi moc slyset nebude, nepatrim k lidem co potrebujou abych jejich muziku slyselo cely mesto, staci kdyz muzu nerusene poslouchat sam 8)
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

PJ píše:jim.vw: tes se ted v tejdu bych mel zmaknout instalaci muziky takze bude v čechach dalsi auto se spravnym vyberem muziky :o) pokud v nem nepojede bratr to pak sklouzne k DnB, ale me asi moc slyset nebude, nepatrim k lidem co potrebujou abych jejich muziku slyselo cely mesto, staci kdyz muzu nerusene poslouchat sam 8)
to já zas miluju jízdu s otevřenejma okýnkama a skáčko nebo reggae na plný gajle 8) ale ve městě se docela krotim, nemam rád když na mě pak lidi čuměj jak na debila :D
.slow Obrázek
head&shoulders power...

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

jim: no to v tomhle pocasi to jinak nez se stazenejma oknama nejde

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

PJ píše:jim: no to v tomhle pocasi to jinak nez se stazenejma oknama nejde
No pokud nemáš klimu

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Entony20: no nemam a ani nejak nechci, dycky kdyz jedu s nekym kdo ma klimu tak me to strasne uspava :twisted:

Cenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cenda »

jim.vw píše:
to já zas miluju jízdu s otevřenejma okýnkama a skáčko nebo reggae na plný gajle 8) ale ve městě se docela krotim, nemam rád když na mě pak lidi čuměj jak na debila :D
si predstav, jak cumej na me, kdyz je z auta slyset jazzik, taky za jizdy nehravam potichu :D

ted jsem sel okolo stare shade 120, parkovala vedle me a nejakej hulibrk tam mel pustenej ceskej hip-hop, nebo to, co za nej vydavaji. Jako jestli mi o tomhle bude nekdo tvrdit, ze je to hudba, tak patri do Bohnic. Katastrofa. Par blbecku si dalo speka, neco nakvakalo na mikrofon doma v garazi a ted se to vydava za umeni, bo co? Jako obecne nic proti hip-hopu, ale to, co obcas slysim, je fakt sila.
pouze "hifík"

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

PJ píše:Entony20: no nemam a ani nejak nechci, dycky kdyz jedu s nekym kdo ma klimu tak me to strasne uspava :twisted:

No já ji taky nemám... a ani bych nechtěl... zbytečný kila :lol:

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Cenda píše:si predstav, jak cumej na me, kdyz je z auta slyset jazzik, taky za jizdy nehravam potichu :D...
no a vem si jak musej bejt nadseny lidi kdyz se otec vraci na firmu s tahacem a z nej se line treba takovej Bach :lol:

Entony20: no to je u me hlavni duvod, ale kdyz to nekde reknu tak na me koukaj divne :lol:

Kabosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kabosh »

Entony20 píše:No já hlavně TRANCE... to zn. že Paul Van Dyk, Tiësto, Agnelli And Nelson atd...
No a teď přes lěto i Sum 41, Blink 182 a Simple Plan - dobrá hudba např. k vodě...
Super, někdo zmínil Agnelli and Nelson. Naprosto vynikající je jejich Holding onto Nothing 8) 8) 8)

Tiesta sem poslouchal tak před rokem, těd se mi zdá, že je stále to samé a nic novýho

Já těd dost poslouchám Markuse Schulze a Matthewa Dekaye, takovej progresivní trance 8) Doporučuju
Opel Corsa B

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

Kabosh: no to máš pravdu, ta je od nich asi nejlepší... Co takkhle Armin Van Buuren, Gabriel And Dresden, Rank 1 , Ferry Corsten - taky všechno super DJs

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“