tak na tom jsme podobne. Vyse jmenovane posloucham v aute, kde mam lepsi aparaturu. Na PC potom jungle, techno, metal, kde kvalitu zvuku absolutne neresim a mam to spis jako kulisu k praciiwi píše:Vyjímka rozhodně nebudeš, taky občas poslouchám Claptona, Allanis Morissete. Je fakt že to občes říznu nějakým trancem nebo rockem takže asi tak. Jinak Norah Jones je mooc fajn muzička, mám doma nějaké koncerty na DVD.Cenda píše:asi jsem vyjimka - jazz a jeho ruzne styly, kytarove skladby, klavirni a saxofonove skladby, pak styly jako Norah Jones, Allanis, Eric Clapton atd.
co poslouchate
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Re: co poslouchate
pouze "hifík"
A já skoro všechno. nemusím jazz a rozhodně ne českou lidovku. Naprosto mi nevadí peruánští indiáni ale není to meritum věci. Tuc tuc jen velmi vyjímečně ale nevadí mi. To pravé je v rozsahu od Deep Purple přes Uriah Heep, Iron Maiden, Rammstein až po Sepulturu, Panteru, Pro-pain, Cradle of Filth, Anal Vomit a hejno dalších. Docela rád ale i Nightwish, Rhapsody a v poslední době mně dost zaujala Ana Johnson a taky nový Hammerfall je skvělý. Z holek třeba Dorothy Petsch, Poison.
Neslyšel jsem toho Brichtu, který je tu zmíněný ale řekl bych, že se nejedná o jeho písničku ale o předělanou hodně starou věc od Jirky Schelingera od kterého mi chybí jediné cédo - Nemám hlas jako zvon. Toho Brichtu nemám rád protože przní staré skvělé věci. Stačí mi když si vzpomenu co udělal se starou nádhernou věcí od Omegy (Gyöngyhajú Lány) zabil bych ho. Je toho hrozně moc. S drobnými vyjímkami se ale nebráním skoro ničemu.
Neslyšel jsem toho Brichtu, který je tu zmíněný ale řekl bych, že se nejedná o jeho písničku ale o předělanou hodně starou věc od Jirky Schelingera od kterého mi chybí jediné cédo - Nemám hlas jako zvon. Toho Brichtu nemám rád protože przní staré skvělé věci. Stačí mi když si vzpomenu co udělal se starou nádhernou věcí od Omegy (Gyöngyhajú Lány) zabil bych ho. Je toho hrozně moc. S drobnými vyjímkami se ale nebráním skoro ničemu.
Skoro všechno, Future Trance, Taneční ligy (i když poslední dobou strojí za prd), Karel Kryl, Jarek Nohavica, ragtime, sety Paula Oakenfolda, opery (výborné je před diskotékou pustit Carmen a všechny přeřvat, doporučuji), pokud chci někoho nas*at tak si pouštím přednášky z astrofyziky od doc. Kulhánka z ČVUT 
Mazda3 2.0i 150PS/6000ot. & 187Nm/4500 ot.
Taky se pridam. Ja jedu v elektronicky nekomercni hudbe-zacalo to Housem, a ted valim Techno, Jungle, D&B a obcas dobre udelanej Trance. Jinak nic jinyho.
Kdyz uz je tu rec o hudbe, prosim vas vsechny, kdyby nekdo mel neco z techto stylu, prosim o kontakt, tahle hudba se blbe shani, tak kdyby jste nekdo meli nejakej set, uvital bych ho!
diky
Kdyz uz je tu rec o hudbe, prosim vas vsechny, kdyby nekdo mel neco z techto stylu, prosim o kontakt, tahle hudba se blbe shani, tak kdyby jste nekdo meli nejakej set, uvital bych ho!
diky
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
Co se blbě shání? Na internetu je všeho haldyDaNNy píše:Taky se pridam. Ja jedu v elektronicky nekomercni hudbe-zacalo to Housem, a ted valim Techno, Jungle, D&B a obcas dobre udelanej Trance. Jinak nic jinyho.
diky
tohle mne od posluchace tanecnich lig rozsekalo... v dobrem samozrejme!!BlackHole píše:Skoro všechno, Future Trance, Taneční ligy (i když poslední dobou strojí za prd), Karel Kryl, Jarek Nohavica, ragtime, sety Paula Oakenfolda, opery (výborné je před diskotékou pustit Carmen a všechny přeřvat, doporučuji), pokud chci někoho nas*at tak si pouštím přednášky z astrofyziky od doc. Kulhánka z ČVUT
<a title="PETA2.com" href="http://www.peta2.com?c=3307">[img]http: ... -31x88.gif[/img]</a>
"Zvířecí maso jsem vždy jedl s určitým pocitem viny. " -Albert Einstein-
"Zvířecí maso jsem vždy jedl s určitým pocitem viny. " -Albert Einstein-
old school hip hop / electro funk groove a podobny blbosti z 80. let
156 f benzinu na letnich drifto dost
-
vagi
za 1. ono jsi hlavne vyjmenoval skoro polovinu hudebnich stylu ktery spolu ani nesouvisijim.vw píše:Jen mě tak napadla taková otázka![]()
Proč vlatně většina "tunerů" poslouchá duc duc muziku (hip hop, rnb, dance, techno, disko, atd, ....), to maj k tomu lepší předpoklady, nebo jdou jen ve stádu?
a za 2. jsme vsichni mladi, takze neposlouchame dechovku apod..
Adema, Bloodhound gang, Clawfinger, Die Happy, Divokej Bill, Fear Factory, Guano apes, , Hammerfall, Iron Maiden, KoRn, Marilyn Manson, Nightwish, Papa roach, Probot, Rage, Rammstein, Scorpions, Ska-P, Soil, System of a Down, TleSKAč, Waltari, Wohnout....
atd...
jinak nekdy mi ani tak nevadej tuc tuc mixi Rammsteinů - treba s T.A.T.U nebo taky Prodigy...
atd...
štyrykrátštyry tédéí
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Když už se tady, k mému údivu objevily i tvdrší hoši tak můj oblíbenec je táta heavy metallu Ozzy Osborne a Black Sabbath, Iron Maiden , Manowar, Iced Earth, Running Wild, Judas Priest, Edguy, Stratovarius... no zkrátka pořádnej nářez.Byl jsem na koncertě Black Sabbath, Iron Maiden, Running Wild a Manowar a na to se nedá zapomenout.KISS jsem prošvihl na těch jsem začínal, Love gun, Dynasty a živáky Alive to bylo...
Z toho buum buum mně bolí hlava a nechápu
jak to může někdo se dvěma a více subwoofery poslouchat.Ale jeden vdolky a druhý holky 
Z toho buum buum mně bolí hlava a nechápu
za 1. to bylo účelemvagi píše:za 1. ono jsi hlavne vyjmenoval skoro polovinu hudebnich stylu ktery spolu ani nesouvisijim.vw píše:Jen mě tak napadla taková otázka![]()
Proč vlatně většina "tunerů" poslouchá duc duc muziku (hip hop, rnb, dance, techno, disko, atd, ....), to maj k tomu lepší předpoklady, nebo jdou jen ve stádu?
a za 2. jsme vsichni mladi, takze neposlouchame dechovku apod..takze ta druha polovina hud. stylu je rock, punk, metal apod.
a za 2. z každýho jakkoli upravenýho auta slyšim jen duc duc, před dvěma rokama v mimoni z asi 5000 aut jen v jednom hrálo něco kytarovýho, na minulejch válkách to už byly asi 4 auta
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jim.vw: tes se ted v tejdu bych mel zmaknout instalaci muziky takze bude v čechach dalsi auto se spravnym vyberem muziky
pokud v nem nepojede bratr to pak sklouzne k DnB, ale me asi moc slyset nebude, nepatrim k lidem co potrebujou abych jejich muziku slyselo cely mesto, staci kdyz muzu nerusene poslouchat sam 
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
to já zas miluju jízdu s otevřenejma okýnkama a skáčko nebo reggae na plný gajlePJ píše:jim.vw: tes se ted v tejdu bych mel zmaknout instalaci muziky takze bude v čechach dalsi auto se spravnym vyberem muzikypokud v nem nepojede bratr to pak sklouzne k DnB, ale me asi moc slyset nebude, nepatrim k lidem co potrebujou abych jejich muziku slyselo cely mesto, staci kdyz muzu nerusene poslouchat sam
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jim: no to v tomhle pocasi to jinak nez se stazenejma oknama nejde
No pokud nemáš klimuPJ píše:jim: no to v tomhle pocasi to jinak nez se stazenejma oknama nejde
si predstav, jak cumej na me, kdyz je z auta slyset jazzik, taky za jizdy nehravam potichujim.vw píše:
to já zas miluju jízdu s otevřenejma okýnkama a skáčko nebo reggae na plný gajleale ve městě se docela krotim, nemam rád když na mě pak lidi čuměj jak na debila
ted jsem sel okolo stare shade 120, parkovala vedle me a nejakej hulibrk tam mel pustenej ceskej hip-hop, nebo to, co za nej vydavaji. Jako jestli mi o tomhle bude nekdo tvrdit, ze je to hudba, tak patri do Bohnic. Katastrofa. Par blbecku si dalo speka, neco nakvakalo na mikrofon doma v garazi a ted se to vydava za umeni, bo co? Jako obecne nic proti hip-hopu, ale to, co obcas slysim, je fakt sila.
pouze "hifík"
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no a vem si jak musej bejt nadseny lidi kdyz se otec vraci na firmu s tahacem a z nej se line treba takovej BachCenda píše:si predstav, jak cumej na me, kdyz je z auta slyset jazzik, taky za jizdy nehravam potichu...
Entony20: no to je u me hlavni duvod, ale kdyz to nekde reknu tak na me koukaj divne
Super, někdo zmínil Agnelli and Nelson. Naprosto vynikající je jejich Holding onto NothingEntony20 píše:No já hlavně TRANCE... to zn. že Paul Van Dyk, Tiësto, Agnelli And Nelson atd...
No a teď přes lěto i Sum 41, Blink 182 a Simple Plan - dobrá hudba např. k vodě...
Tiesta sem poslouchal tak před rokem, těd se mi zdá, že je stále to samé a nic novýho
Já těd dost poslouchám Markuse Schulze a Matthewa Dekaye, takovej progresivní trance
Opel Corsa B
Kabosh: no to máš pravdu, ta je od nich asi nejlepší... Co takkhle Armin Van Buuren, Gabriel And Dresden, Rank 1 , Ferry Corsten - taky všechno super DJs