rozpěra-pomoc

Nápravy, podvozky, snižování, brzdy, řízení - vše kolem náprav a brzd

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
DaNNy

rozpěra-pomoc

Příspěvek od DaNNy »

cau,chtel bych se zeptat, jestli tady neni nekdo, kdy by byl schopen udelal rozpernou tyc mezi predni tlumice. Na to moje auti (Lada Samara)se nedela, tak bych ji chtel vytvorit dle nakresu...Klidne by stacila i ze zeleza, ale lepsi z duralu nebo hliniku. Nejlepe nekdo z okoli Prahy ci Pribrami.
Jde o to naohybat tyc a navarit na 2 krouzky...
diky

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Re: rozpěra-pomoc

Příspěvek od Vecernicek »

DaNNy píše:cau,chtel bych se zeptat, jestli tady neni nekdo, kdy by byl schopen udelal rozpernou tyc mezi predni tlumice. Na to moje auti (Lada Samara)se nedela, tak bych ji chtel vytvorit dle nakresu...Klidne by stacila i ze zeleza, ale lepsi z duralu nebo hliniku. Nejlepe nekdo z okoli Prahy ci Pribrami.
diky
Radši si to kup, vyjde tě to levněji už jenom kvůli času kterej by jsi tomu musel obětovat... 8)

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

myslimze zrovna ze u lady samara, bude levnejsi tu rozperu udelat, pokud ji bude danny shanet po eshopech tak ho asi driv klepne pepka nez neco sezene

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

Vecernicek píše:
DaNNy píše:cau,chtel bych se zeptat, jestli tady neni nekdo, kdy by byl schopen udelal rozpernou tyc mezi predni tlumice. Na to moje auti (Lada Samara)se nedela, tak bych ji chtel vytvorit dle nakresu...Klidne by stacila i ze zeleza, ale lepsi z duralu nebo hliniku. Nejlepe nekdo z okoli Prahy ci Pribrami.
diky
Radši si to kup, vyjde tě to levněji už jenom kvůli času kterej by jsi tomu musel obětovat... 8)
Na to moje auti (Lada Samara)se nedela
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

diky
na Dobříši je kamarád má S14a Nissana a někdo mu tam šikovnej dělal celej vejfuk možná by zvládl i tohle zeptám se ho ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

DaNNy

Příspěvek od DaNNy »

marauder-to by jsi byl moooc hodny :oops:
Ja na Dobříši znam taky par lidi, ktery by to udelali, ale vyslo by to fakt na hodne, coz si nemuzu dovolit
Jinak jsem ji na eshopu nasel jen v rusku a dopara, postovne apod by stalo ranec
Pokousel jsem si ji udelat sam, mam vyrizly kolecka, ale uz se mi z toho nepodarilo ani na soustruhu vyriznout krouzek-je to nejakej tvrdej material...a pak stejne bych potreboval naohybat nejakou tu trubku mezi to a svarit :cry:
budu rad za kazdou pomoc

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

hoď mi forku motorovýho prostoru

DaNNy

Příspěvek od DaNNy »

tady je, je to podobny jako u Favorita
Přílohy
motor.jpg
motor.jpg (75.87 KiB) Zobrazeno 268 x

Odpovědět

Zpět na „Podvozek a brzdy“