cau,chtel bych se zeptat, jestli tady neni nekdo, kdy by byl schopen udelal rozpernou tyc mezi predni tlumice. Na to moje auti (Lada Samara)se nedela, tak bych ji chtel vytvorit dle nakresu...Klidne by stacila i ze zeleza, ale lepsi z duralu nebo hliniku. Nejlepe nekdo z okoli Prahy ci Pribrami.
Jde o to naohybat tyc a navarit na 2 krouzky...
diky
rozpěra-pomoc
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozpěra-pomoc
Radši si to kup, vyjde tě to levněji už jenom kvůli času kterej by jsi tomu musel obětovat...DaNNy píše:cau,chtel bych se zeptat, jestli tady neni nekdo, kdy by byl schopen udelal rozpernou tyc mezi predni tlumice. Na to moje auti (Lada Samara)se nedela, tak bych ji chtel vytvorit dle nakresu...Klidne by stacila i ze zeleza, ale lepsi z duralu nebo hliniku. Nejlepe nekdo z okoli Prahy ci Pribrami.
diky

myslimze zrovna ze u lady samara, bude levnejsi tu rozperu udelat, pokud ji bude danny shanet po eshopech tak ho asi driv klepne pepka nez neco sezene
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Na to moje auti (Lada Samara)se nedelaVecernicek píše:Radši si to kup, vyjde tě to levněji už jenom kvůli času kterej by jsi tomu musel obětovat...DaNNy píše:cau,chtel bych se zeptat, jestli tady neni nekdo, kdy by byl schopen udelal rozpernou tyc mezi predni tlumice. Na to moje auti (Lada Samara)se nedela, tak bych ji chtel vytvorit dle nakresu...Klidne by stacila i ze zeleza, ale lepsi z duralu nebo hliniku. Nejlepe nekdo z okoli Prahy ci Pribrami.
diky
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
na Dobříši je kamarád má S14a Nissana a někdo mu tam šikovnej dělal celej vejfuk možná by zvládl i tohle zeptám se ho ...DaNNy píše:cau,chtel bych se zeptat, jestli tady neni nekdo, kdy by byl schopen udelal rozpernou tyc mezi predni tlumice. Na to moje auti (Lada Samara)se nedela, tak bych ji chtel vytvorit dle nakresu...Klidne by stacila i ze zeleza, ale lepsi z duralu nebo hliniku. Nejlepe nekdo z okoli Prahy ci Pribrami.
diky
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
marauder-to by jsi byl moooc hodny
Ja na Dobříši znam taky par lidi, ktery by to udelali, ale vyslo by to fakt na hodne, coz si nemuzu dovolit
Jinak jsem ji na eshopu nasel jen v rusku a dopara, postovne apod by stalo ranec
Pokousel jsem si ji udelat sam, mam vyrizly kolecka, ale uz se mi z toho nepodarilo ani na soustruhu vyriznout krouzek-je to nejakej tvrdej material...a pak stejne bych potreboval naohybat nejakou tu trubku mezi to a svarit
budu rad za kazdou pomoc

Ja na Dobříši znam taky par lidi, ktery by to udelali, ale vyslo by to fakt na hodne, coz si nemuzu dovolit
Jinak jsem ji na eshopu nasel jen v rusku a dopara, postovne apod by stalo ranec
Pokousel jsem si ji udelat sam, mam vyrizly kolecka, ale uz se mi z toho nepodarilo ani na soustruhu vyriznout krouzek-je to nejakej tvrdej material...a pak stejne bych potreboval naohybat nejakou tu trubku mezi to a svarit

budu rad za kazdou pomoc
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
hoď mi forku motorovýho prostoru