Praha 5 >>II<<
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo,každou druhou středu to vím,ale jak jsem se vrátil od moře,tak se ve dnech neorientujiLukash píše:Lucky:má to být každou druhou středu v měsíci a myslím že zítra je druhá středajá jedu určitě a prázdným autem,brácha je pryč(schade.fan)jestli nemáš autí mužu tě vzít
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5 >>II<<
kouknu se do kalendáře ...až ho najdu...myslím že zítra je starhov
@provo no když myslíš Pájo
@lucky jj tak gratuluju strejdo další uncle na světě to jsem byl dřív než táta

@lucky jj tak gratuluju strejdo další uncle na světě to jsem byl dřív než táta
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím pětko
jsem mimo Prahu takže žádný srazík u mě teď nehrozí,ale na příští strahov snad budu v práglu
sw20
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
"Hepčik" 
Nějaký mrtvo koukám...:o/
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Tjn,všichni si určitě někde válej šunkyLucky píše:"Hepčik"
sw20
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím,snaží se chytat bronzschade.fan píše:Tjn,všichni si určitě někde válej šunkyLucky píše:"Hepčik"
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
at je hezky nebo ne, tak ja sem stejne celej den v pracischade.fan píše:Tjn,všichni si určitě někde válej šunkyLucky píše:"Hepčik"
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Nezávidimprovocation píše:at je hezky nebo ne, tak ja sem stejne celej den v pracischade.fan píše:Tjn,všichni si určitě někde válej šunkyLucky píše:"Hepčik"
sw20
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
No to doufám je tu dost mrtvoLucky píše:Taky si myslím,snaží se chytat bronzschade.fan píše:Tjn,všichni si určitě někde válej šunkyLucky píše:"Hepčik"
Nějaký mrtvo koukám...:o/![]()
ale až bude ošklivo,tak se určo někdo ukáže ;o))
sw20
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
No jo, "Ať je léto nebo zima v Praze 5 je vždycky prima"schade.fan píše:No to doufám je tu dost mrtvoLucky píše:Taky si myslím,snaží se chytat bronzschade.fan píše: Tjn,všichni si určitě někde válej šunky![]()
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jj,slyšel jsemLucky píše:No jo, "Ať je léto nebo zima v Praze 5 je vždycky prima"schade.fan píše:No to doufám je tu dost mrtvoLucky píše: Taky si myslím,snaží se chytat bronz![]()
Jo jinak máš v pohodě bráchu,byl tak hodnej a vzal mě na poslední Strahov...docela jsme se nasmáli
![]()
sw20
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
jj, byl mooooc goodschade.fan píše:Nezávidimprovocation píše:at je hezky nebo ne, tak ja sem stejne celej den v pracischade.fan píše: Tjn,všichni si určitě někde válej šunkyjá jsem naštěstí studující takže mám prázdniny,ale stejně nejsem v práglu takže teď žádný srazíky bohužel,docela mě to štve když jsem od Maliny slyšel jak byl Týnec supr
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Docela mě štve že jsem nejel no,jo jinak viděl jsem web D8provocation píše:jj, byl mooooc goodschade.fan píše:Nezávidimprovocation píše:at je hezky nebo ne, tak ja sem stejne celej den v pracijá jsem naštěstí studující takže mám prázdniny,ale stejně nejsem v práglu takže teď žádný srazíky bohužel,docela mě to štve když jsem od Maliny slyšel jak byl Týnec supr
sw20
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
schade.fan: Pekelně čoveče
Ale tak nedivím se,venku je pěkně,všichni jsou u vody a tak no....ani na TF nemají čas se stavit...
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jj asi jo,všichni jsou u vody a já taky pojeduLucky píše:schade.fan: Pekelně čovečeAle tak nedivím se,venku je pěkně,všichni jsou u vody a tak no....ani na TF nemají čas se stavit...
sw20
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Však já též,ale až zítra,dneska se mi nikam moc nechce...ale i když půjdu k vodě,tak se na TF stavímschade.fan píše:jj asi jo,všichni jsou u vody a já taky pojeduLucky píše:schade.fan: Pekelně čovečeAle tak nedivím se,venku je pěkně,všichni jsou u vody a tak no....ani na TF nemají čas se stavit...
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
No jasněLucky píše:Však já též,ale až zítra,dneska se mi nikam moc nechce...ale i když půjdu k vodě,tak se na TF stavímschade.fan píše:jj asi jo,všichni jsou u vody a já taky pojeduLucky píše:schade.fan: Pekelně čovečeAle tak nedivím se,venku je pěkně,všichni jsou u vody a tak no....ani na TF nemají čas se stavit...
Vidím,že ty taky
sw20
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak..schade.fan píše:No jasněLucky píše:Však já též,ale až zítra,dneska se mi nikam moc nechce...ale i když půjdu k vodě,tak se na TF stavímschade.fan píše:jj asi jo,všichni jsou u vody a já taky pojeduVidím,že ty taky
já taky asi zejtra zase půjdu k vodě je to asi tak jediný co se dá v tomhle vedru dělat
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Lucky:Já teď nejsem v Praze,jsem na chalupě takže jenom na místní koupaliště
ale jinak když jsem v praze tak nejvíc se mi líbí v divoký šárce na koupáku fakt supr prostředí 
sw20
ahoj taky sem se vrátil z dovčy a nevím co je a co neníLukash píše:Dobrý denKuwa to je vedro
Hlásím se z menšího zapadákova 150km od Prahy směr jihovýchod
v neděli frčím domů tak nevíte někdo jestli bude nějakej sraz?Myslím v rámci P6 a P5......
co sem koukal tak se rozjeli srazíky na d8 a ten je snad v sobotu
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím TěLukash píše:Dobrý denKuwa to je vedro
Hlásím se z menšího zapadákova 150km od Prahy směr jihovýchod
v neděli frčím domů tak nevíte někdo jestli bude nějakej sraz?Myslím v rámci P6 a P5......
- Lukash
- Kontaktovat uživatele:
No,já jen vím že 9.srpence je strahoff.Jj sranda musí bejt,dokud mám ještě prázdniny.V září nastupuju do pracovního procesu a bude po srandě.
2homer01:v sobotu tu ještě nebudu,přijedu v neděli večer.Do strahova jsem určo v praze,tak jestli bude třeba Hornbach tak bych určitě přijel.Viděl jsi už nasávač a masku???
2homer01:v sobotu tu ještě nebudu,přijedu v neděli večer.Do strahova jsem určo v praze,tak jestli bude třeba Hornbach tak bych určitě přijel.Viděl jsi už nasávač a masku???
Demence díky technice
http://www.mtteam.cz
http://www.mtteam.cz
neviděl tak hod fotoLukash píše:No,já jen vím že 9.srpence je strahoff.Jj sranda musí bejt,dokud mám ještě prázdniny.V září nastupuju do pracovního procesu a bude po srandě.![]()
tak se můžem domluvit a udělat hornbach co ty na to?
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jel bych ;o)