Lucky:má to být každou druhou středu v měsíci a myslím že zítra je druhá středa já jedu určitě a prázdným autem,brácha je pryč(schade.fan)jestli nemáš autí mužu tě vzít
Lukash píše:Lucky:má to být každou druhou středu v měsíci a myslím že zítra je druhá středa já jedu určitě a prázdným autem,brácha je pryč(schade.fan)jestli nemáš autí mužu tě vzít
Jo jo,každou druhou středu to vím,ale jak jsem se vrátil od moře,tak se ve dnech neorientuji hele to by bylo super...ani nevíš jak by mi to bodlo
at je hezky nebo ne, tak ja sem stejne celej den v praci
Nezávidim já jsem naštěstí studující takže mám prázdniny,ale stejně nejsem v práglu takže teď žádný srazíky bohužel,docela mě to štve když jsem od Maliny slyšel jak byl Týnec supr
schade.fan píše:
Tjn,všichni si určitě někde válej šunky
Taky si myslím,snaží se chytat bronz ale až bude ošklivo,tak se určo někdo ukáže ;o))
No to doufám je tu dost mrtvo
No jo, "Ať je léto nebo zima v Praze 5 je vždycky prima" Jo jinak máš v pohodě bráchu,byl tak hodnej a vzal mě na poslední Strahov...docela jsme se nasmáli
Lucky píše:
Taky si myslím,snaží se chytat bronz ale až bude ošklivo,tak se určo někdo ukáže ;o))
No to doufám je tu dost mrtvo
No jo, "Ať je léto nebo zima v Praze 5 je vždycky prima" Jo jinak máš v pohodě bráchu,byl tak hodnej a vzal mě na poslední Strahov...docela jsme se nasmáli
schade.fan píše:
Tjn,všichni si určitě někde válej šunky
at je hezky nebo ne, tak ja sem stejne celej den v praci
Nezávidim já jsem naštěstí studující takže mám prázdniny,ale stejně nejsem v práglu takže teď žádný srazíky bohužel,docela mě to štve když jsem od Maliny slyšel jak byl Týnec supr
provocation píše:at je hezky nebo ne, tak ja sem stejne celej den v praci
jj, byl mooooc good
Docela mě štve že jsem nejel no,jo jinak viděl jsem web D8 někdy po prázdninách se za váma taky ukážeme třeba i s pár lidma co jezdí za hornbach
Lucky:Já teď nejsem v Praze,jsem na chalupě takže jenom na místní koupaliště ale jinak když jsem v praze tak nejvíc se mi líbí v divoký šárce na koupáku fakt supr prostředí
Dobrý den Kuwa to je vedro Hlásím se z menšího zapadákova 150km od Prahy směr jihovýchod v neděli frčím domů tak nevíte někdo jestli bude nějakej sraz?Myslím v rámci P6 a P5......
Lukash píše:Dobrý den Kuwa to je vedro Hlásím se z menšího zapadákova 150km od Prahy směr jihovýchod v neděli frčím domů tak nevíte někdo jestli bude nějakej sraz?Myslím v rámci P6 a P5......
ahoj taky sem se vrátil z dovčy a nevím co je a co není
co sem koukal tak se rozjeli srazíky na d8 a ten je snad v sobotu
Lukash píše:Dobrý den Kuwa to je vedro Hlásím se z menšího zapadákova 150km od Prahy směr jihovýchod v neděli frčím domů tak nevíte někdo jestli bude nějakej sraz?Myslím v rámci P6 a P5......
Zdravím Tě No jo,vedro je tu pekelné...ale tak to by nebylo přeci léto bez vedra o srazech zatím nemám ani šajnu,ale zajel bych zas na nějakej...aby byla pořádná sranda
No,já jen vím že 9.srpence je strahoff.Jj sranda musí bejt,dokud mám ještě prázdniny.V září nastupuju do pracovního procesu a bude po srandě.
2homer01:v sobotu tu ještě nebudu,přijedu v neděli večer.Do strahova jsem určo v praze,tak jestli bude třeba Hornbach tak bych určitě přijel.Viděl jsi už nasávač a masku???
Lukash píše:No,já jen vím že 9.srpence je strahoff.Jj sranda musí bejt,dokud mám ještě prázdniny.V září nastupuju do pracovního procesu a bude po srandě.
2homer01:v sobotu tu ještě nebudu,přijedu v neděli večer.Do strahova jsem určo v praze,tak jestli bude třeba Hornbach tak bych určitě přijel.Viděl jsi už nasávač a masku???
neviděl tak hod foto
tak se můžem domluvit a udělat hornbach co ty na to?