Škoda favorit
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda favorit
Tak sem jim psal:
Dobry den, chtel sem se zeptat na montaz tohoto zarizeni do vozu Favorit,
v sekci FAQ pisete ze jej neni mozne pouzit s civkou z tohoto vozu tak by
me zajimalo zda je mozne pouzit jinou popr. jakou by jste doporucili? Dale
pak co vse je pri instalaci nutne udelat a zda je nejaka zakladni mapa s
kterou se motor rozebehne a ta se pak upravi?
S pozdravem
Tomas Talacko
o odpovedeli mi:
Vážený pane Talacko,
dlouho se už chystáme na zdokumentování Instalace zapalování do vozu Š120 a Favorit s použitím rozdělovače z Favoritu, ale zatím se na to nenašel volný čas.
Pro zapalování Universal ignition jsou ideální cívky z vozu Š120. Chcete-li použít řízení předstihu je nutné odstranit otáčkovou regulaci ze zapalování, ale se zachováním regulace podtlakové. Zapalování dokáže nahradit i podtlakovou regulaci vstupem Ex, ale to vyžaduje podtlakové čidlo s rozsahem 0-5V. Jako základní křivku je vhodné použít zadanou od výrobce pro daný motor, případně ji změřit stroboskopem a po té ji zapalováním napodobit a postupně zlepšovat.
V případě, že se do instalace pustíte určitě bychom ocenili vaše poznatky a jednoduchou fotodokumentaci z úpravy rozdělovače a instalace.
S pozdravem
Radek Taraba
technická řešení
Dobry den, chtel sem se zeptat na montaz tohoto zarizeni do vozu Favorit,
v sekci FAQ pisete ze jej neni mozne pouzit s civkou z tohoto vozu tak by
me zajimalo zda je mozne pouzit jinou popr. jakou by jste doporucili? Dale
pak co vse je pri instalaci nutne udelat a zda je nejaka zakladni mapa s
kterou se motor rozebehne a ta se pak upravi?
S pozdravem
Tomas Talacko
o odpovedeli mi:
Vážený pane Talacko,
dlouho se už chystáme na zdokumentování Instalace zapalování do vozu Š120 a Favorit s použitím rozdělovače z Favoritu, ale zatím se na to nenašel volný čas.
Pro zapalování Universal ignition jsou ideální cívky z vozu Š120. Chcete-li použít řízení předstihu je nutné odstranit otáčkovou regulaci ze zapalování, ale se zachováním regulace podtlakové. Zapalování dokáže nahradit i podtlakovou regulaci vstupem Ex, ale to vyžaduje podtlakové čidlo s rozsahem 0-5V. Jako základní křivku je vhodné použít zadanou od výrobce pro daný motor, případně ji změřit stroboskopem a po té ji zapalováním napodobit a postupně zlepšovat.
V případě, že se do instalace pustíte určitě bychom ocenili vaše poznatky a jednoduchou fotodokumentaci z úpravy rozdělovače a instalace.
S pozdravem
Radek Taraba
technická řešení
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
To budeš měnit kolo od vozu za kolo od vozu? Tam dej nějakej 32cm sport. volant a je to, ne? A to že nemá servo je jednoxer píše:pasuje do favla s 94teho volant s felcky ... nemusím přepojovat klakson to nechám vše jak je jen přehodit volant ....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vole mě stačí takhle jaka je to drbačka, parkovat podelne mezi auta kdyz je misto akoratRitchma píše:To budeš měnit kolo od vozu za kolo od vozu? Tam dej nějakej 32cm sport. volant a je to, ne? A to že nemá servo je jedno

Na to sere pes, chodíš do posilovny a zamakat v autě se ti nechce jo? Já jestli bude fáčko tak jdu rozhodně do menšího volantuPJ píše:Vole mě stačí takhle jaka je to drbačka, parkovat podelne mezi auta kdyz je misto akoratRitchma píše:To budeš měnit kolo od vozu za kolo od vozu? Tam dej nějakej 32cm sport. volant a je to, ne? A to že nemá servo je jedno![]()
, ale uz sme pokukovali u nas v mototechne na sport volant primo na favo tak 32-35 takze oproti tem 40cm je to znat a mel i silnejsi venec
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No vlastně tam pude asi taky brzo, ale pak si budu muset najit nejaký UKčka na parkováníRitchma píše:Na to sere pes, chodíš do posilovny a zamakat v autě se ti nechce jo? Já jestli bude fáčko tak jdu rozhodně do menšího volantuPJ píše:Vole mě stačí takhle jaka je to drbačka, parkovat podelne mezi auta kdyz je misto akoratRitchma píše:To budeš měnit kolo od vozu za kolo od vozu? Tam dej nějakej 32cm sport. volant a je to, ne? A to že nemá servo je jedno![]()
, ale uz sme pokukovali u nas v mototechne na sport volant primo na favo tak 32-35 takze oproti tem 40cm je to znat a mel i silnejsi venec

mě nevadí jak je velký ... jenom mě sere 2x uchycení a nahoře se prohýba extremě ... a co sem se dival tak feldy maji taky 2x chycený a až ty s vakama 4x takže sehnat volant s buchlým vakem
....
na co sportovní mě de o pohodlí nikam nezávodím

Š Favorit (Fanda94) a JAWA 21 sport (Pinďa77)
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda favorit
xer: jenze ma silenjsi venec takze drzeni bude prijemnejsi, uchycenej je 3x a tak jedinou nevyhodou je parkovani, ale zase by mela bejt prizniva cena a moznost bez uprav ho hodit na favo 

tuning motoru..

Fotrova Felicie pytel nemá a má čtyřramennej (je to '97, poslední starej xicht). A na to, že je to filcka, se ten volant ani nedrží blbě ....xer píše:mě nevadí jak je velký ... jenom mě sere 2x uchycení a nahoře se prohýba extremě ... a co sem se dival tak feldy maji taky 2x chycený a až ty s vakama 4x takže sehnat volant s buchlým vakem....
to nevím ...ted se po chvilkách bavím sháněním toho plastového kolačka do tachometru ... nevíte o nejakém 2ksGeorgerob píše:trošku to obnovim dotazem![]()
nemáte představu kolik za ten čtyřramenej volant z feldy bez bagu?

pak ješte vymením zarážku na otevírání dveří a mám skoro funglovku

Kolečko mám prasklý a funguje to i tak, ALE zato ta osička co je nasunutá napříč do těla tachometru a pohání počítač km se mi vytrvale povysunuje ven a proto mi tacho neměří. Netuším jak to opravit, nepodařilo se mi víc rozebrat tacho.xer píše:to nevím ...ted se po chvilkách bavím sháněním toho plastového kolačka do tachometru ... nevíte o nejakém 2ksGeorgerob píše:trošku to obnovim dotazem![]()
nemáte představu kolik za ten čtyřramenej volant z feldy bez bagu?![]()
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
ja vim že to mám tim kolečkem ..je praskle a dva zuby sou ohoblovane ... nikde to nemužu sehnat .... jinak na netu sem našel nejký set na opravu tacha za 80 kaček a mělo by to tam být vše... ale zatím shanim samotne kolcoBeaver píše:Kolečko mám prasklý a funguje to i tak, ALE zato ta osička co je nasunutá napříč do těla tachometru a pohání počítač km se mi vytrvale povysunuje ven a proto mi tacho neměří. Netuším jak to opravit, nepodařilo se mi víc rozebrat tacho.xer píše:to nevím ...ted se po chvilkách bavím sháněním toho plastového kolačka do tachometru ... nevíte o nejakém 2ksGeorgerob píše:trošku to obnovim dotazem![]()
nemáte představu kolik za ten čtyřramenej volant z feldy bez bagu?![]()