Proto se ptám: jak tohle řešíte? Radši budu tady za vola, než abych dopadl jak minule, kdy jsem celou noc odvozoval vzoreček pro objem komolýho hranolu (přes bázový vektory - lahoda

Ve finále by měla ta krabice vypadat asi takhle:

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
co je to "fleece"All píše:No vidíte. A já se s ničím takovým nesr*l. Udělal jsem prostě MDF pixlu se skosenou zadní stěnou za sedačky a konečný tvar dotvořil laminátem. Má to několik výhod. Nejsou třeba složité výpočty objemu, stěna je z MDF a tedy pevná hned a nemusím tak vrstvit hromadu laminátu a pasty aby stěny nevibrovaly, práce je mnohem jednodušší i rychlejší. Také náklady jsou podstatně nišší. Když vezmu kolik stojí Exvibration nebo jiné podobné pasty ani bych to jinak nedělal. Troufnu si tak udělat jakýkoliv tvar. Důležité je použít Fleece, který mi dá a udrží tvar. Nevýhoda je jediná. Je mnohem větší váha takové vestavby. Vemte to třeba tak, že do čelní stěny boxu zavrtám pár dlouhých vrutů, přes ně natáhnu Fleece, přelaminuju, vytmelím a nikdo nepozná, že to není holý laminát. Povrch pak můžu jak čalounit tak i lakovat. Myslím, že neexistuje vestavba, kterou bych tímto způsobem nedokázal. Musím na to ale myslet už při volbě subwooferu a ne že budu chtít do blatníku zastavět 100 litrovou ozvučnici pro velkou patnáctku.
CAD umi pocitat objemy, je to pod menu "dotazy"BlackHole píše:Potřebuji navrhnout ozvučnici. Znám objem, znám některé rozměry (dané rozměry kufru) a tvar. Teď jde o to nastavit ty neznámé rozměry, abych se trefil do objemu. Ten tvar je poměrně složitý, tak jsem si to namaloval v Cinemě a CADu, ale objemy se tomu počítat nechce![]()
Proto se ptám: jak tohle řešíte? Radši budu tady za vola, než abych dopadl jak minule, kdy jsem celou noc odvozoval vzoreček pro objem komolýho hranolu (přes bázový vektory - lahoda), abych ho ráno během třech minut našel v Bartchovi
![]()
Ve finále by měla ta krabice vypadat asi takhle:
Není to žádný Mirelon ani nic jiného na podlahy.Celica2.0GTI píše:Není to ta samá tkanina co se používá na pokládku na zem je to jakoby pevná vata je to pružný a zároven to neroztrhneš musí se to řezat