Mara: jinak vtipnej napad a sem jako ostatni pro tu ruzovou variantu, poud nekdo nehodi neco lepsiho.
Samolepa na zadní okno pro Teenu
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samolepa na zadní okno pro Teenu
Velbloud: to zni divne dal bych to velnejs, Hej chlapečku, dáš závod? takhle mi to prijde teda lepsi, ale za nic nerucim na skole sem mel 8let nemcinu a z ty si pamatuju jenom "Noch ein Beer bitte"
na jazyky sem nikdy nejak nebyl.
Mara: jinak vtipnej napad a sem jako ostatni pro tu ruzovou variantu, poud nekdo nehodi neco lepsiho.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
měl to být jen dvojsmyslný vtip...PJ píše:Velbloud: to zni divne dal bych to velnejs, Hej chlapečku, dáš závod? takhle mi to prijde teda lepsi, ale za nic nerucim na skole sem mel 8let nemcinu a z ty si pamatuju jenom "Noch ein Beer bitte"na jazyky sem nikdy nejak nebyl.
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion - Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Velbloud píše:měl to být jen dvojsmyslný vtip...PJ píše:Velbloud: to zni divne dal bych to velnejs, Hej chlapečku, dáš závod? takhle mi to prijde teda lepsi, ale za nic nerucim na skole sem mel 8let nemcinu a z ty si pamatuju jenom "Noch ein Beer bitte"na jazyky sem nikdy nejak nebyl.
Mara: jinak vtipnej napad a sem jako ostatni pro tu ruzovou variantu, poud nekdo nehodi neco lepsiho.tak nic no.... opět nepochopen
no byl pochopen, ale asi by jsi taky nechtěl aby tvoje mladá vozila tohle na okně ne?
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
přesně tak nechtěl.. před tím už jsem se vyjádřil že v tom růžovým provedení je to super... tohle mělo být jen pro pobavení v další horkém dnu.. ale už radši budu mlčet..Fáboš píše:
no byl pochopen, ale asi by jsi taky nechtěl aby tvoje mladá vozila tohle na okně ne?![]()
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion