Mara: jinak vtipnej napad a sem jako ostatni pro tu ruzovou variantu, poud nekdo nehodi neco lepsiho.
měl to být jen dvojsmyslný vtip...PJ píše:Velbloud: to zni divne dal bych to velnejs, Hej chlapečku, dáš závod? takhle mi to prijde teda lepsi, ale za nic nerucim na skole sem mel 8let nemcinu a z ty si pamatuju jenom "Noch ein Beer bitte"na jazyky sem nikdy nejak nebyl.
Mara: jinak vtipnej napad a sem jako ostatni pro tu ruzovou variantu, poud nekdo nehodi neco lepsiho.
Velbloud píše:měl to být jen dvojsmyslný vtip...PJ píše:Velbloud: to zni divne dal bych to velnejs, Hej chlapečku, dáš závod? takhle mi to prijde teda lepsi, ale za nic nerucim na skole sem mel 8let nemcinu a z ty si pamatuju jenom "Noch ein Beer bitte"na jazyky sem nikdy nejak nebyl.
Mara: jinak vtipnej napad a sem jako ostatni pro tu ruzovou variantu, poud nekdo nehodi neco lepsiho.tak nic no.... opět nepochopen
přesně tak nechtěl.. před tím už jsem se vyjádřil že v tom růžovým provedení je to super... tohle mělo být jen pro pobavení v další horkém dnu.. ale už radši budu mlčet..Fáboš píše:
no byl pochopen, ale asi by jsi taky nechtěl aby tvoje mladá vozila tohle na okně ne?![]()