Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
ty máš ještě ten starej systém váhy jako byl třeba u GII? , tj box s filtrem, na něm váha vzduchu a krabička , která rozděluje benzín do válců?Srnec píše:tak to ja nevim ale ja nevim jak mam udelat konus kdyz mam na airboxu vahu vzduchu tak nevim jak ji obejit a oddelat by to byla asi kravina a delal jsi i nasavac na kapotu privod studeneho vzduchu bych udelal spodem ale jestli bych tam mel udelat i nasavac na kapotu
![]()
![]()
ničeho se neboj, pokud tě to zajímá, tak stačí si projít články tady na foru, třeba i starší... Tak jsem to dělal i já, a všechno co vím, i když toho je zatraceně máloSrnec píše:tak to je pro me zase spanelska vesnice![]()
![]()
tak hold zustanu nezmeneny to je na me moc slozite karoserie v poho ale motor potreboval bych nejakeho ucitele kdo dela s motory okoli Prostějova aby me zasvetil do toho ja mu vypomuzu pak jinak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spis vykuchej cidlo vahy vzduchu z airboxu a upevni ho na hadici nebo nejakou trubku (ne zeleznou) ktera ti bude privadet vzduch primo k filtru...Das to do narazniku a zavedes kam budes chtit..kamos to ma udelany z nejake roury co se pouziva do kuchyne na digestor a je spokojenSrnec píše:tak to ja nevim ale ja nevim jak mam udelat konus kdyz mam na airboxu vahu vzduchu tak nevim jak ji obejit a oddelat by to byla asi kravina a delal jsi i nasavac na kapotu privod studeneho vzduchu bych udelal spodem ale jestli bych tam mel udelat i nasavac na kapotu
![]()
![]()
Vahu poznas - jdou z ni dratySrnec píše:co se tyce odvozku tak ten je snizeny o 3cm a mam sportovni pruziny jen ty brzdy by asi obmenu potrebovali aspon na zadni naprave dat kotouce ja jsem hodim foto toho mjeho filtru treba mi nadate do blbcu a reknete ze to neni vaha ale jen nejake klapky na tepli ci studeny vzduch![]()
![]()