F.l.a.n.e.l. píše:
má v tom bordel... nemá na ně čas... pořád brečí jak ho žádná nechce...a přitom zlomená srdíčka mají vždy ty slečny...
barry jsi férovej kluk a konečně si přiznal barvu... že si s nima už nikdy nemluvil...![]()
![]()
PS: hlavně se nenervuj... všechno chce klid... víš,že když se člověk vzteká, tak stárne dvakrát rychleji???
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- F.l.a.n.e.l.
Mě napadá tak akorát Mother Fuckerbarry píše:F.l.a.n.e.l. píše:
má v tom bordel... nemá na ně čas... pořád brečí jak ho žádná nechce...a přitom zlomená srdíčka mají vždy ty slečny...
barry jsi férovej kluk a konečně si přiznal barvu... že si s nima už nikdy nemluvil...![]()
![]()
PS: hlavně se nenervuj... všechno chce klid... víš,že když se člověk vzteká, tak stárne dvakrát rychleji???MF
trefil jsem ???
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- Opel.Tigra.Tuning
Nebo jednostrčkaF.l.a.n.e.l. píše:Mě napadá tak akorát Mother Fuckerbarry píše:F.l.a.n.e.l. píše:
![]()
PS: hlavně se nenervuj... všechno chce klid... víš,že když se člověk vzteká, tak stárne dvakrát rychleji???MF
trefil jsem ???
- F.l.a.n.e.l.
Re: Live4Ride Syndicate
calibra bude asi na prodej... 
//////viewtopic.php?p=804150#804150
koupím si motorku aby mě buzeranti nechytli...
PS: kdybych to věděl, tak jsem už včera jezdil s cedulkou na bočních oknech: PRODÁM

Rudek: Vyměním calibru za "fejzra"
//////viewtopic.php?p=804150#804150
koupím si motorku aby mě buzeranti nechytli...
PS: kdybych to věděl, tak jsem už včera jezdil s cedulkou na bočních oknech: PRODÁM
Rudek: Vyměním calibru za "fejzra"
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Kači psal jsem ti to už před týdnem...každou neděli v 18:00 je sraz u velkého Alberta v Bohumíně...Katka píše:hosibarry píše:Zdenda to rozjel takže po 18 jsme tam...pisnete me nekdo priste na mobil, ze je srazik - nejak nestiham casove, ale na vas bych si ten casik nasla
jinac jeste stale jsem zde
tak neváhej a když budeš poblíž přijeď
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
ne.. ja tam urco budu..Katka píše:no to vim, ze to mate kazdou nedeli, nicmene nemam pojem u case kdyz pracuji, tedy aspon tuhle nedeli to tak bylo - nesnasim stavebni upravy na barakumno a jeste dotaz - nemuze se stat, ze kdyz pristi nedeli prijedu, tak tam budu sama??
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Vzdy se sjedou minimalne 2 auta. Ted pres leto spis 5+. Vcera jsme opet zaplnili jeden cely stul v Riu.
Ucast L4R:
Lubo TT
Dano + zena
Dolph + sestra
Mr.Yaris + Barry
Martin TDi
Tomoking
ja bez auta + zena
hoste:
Ondrsas + zena
snad jsem na nikoho nezapomnel, bylo nas jako vzdy dost
Ucast L4R:
Lubo TT
Dano + zena
Dolph + sestra
Mr.Yaris + Barry
Martin TDi
Tomoking
ja bez auta + zena
hoste:
Ondrsas + zena
snad jsem na nikoho nezapomnel, bylo nas jako vzdy dost
Live4Ride Syndicate
no taky me zajima kam jedes... 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Avatar je ten silnejsi kolega. Ma Mazdu 3. Kubik se jmenuje. Byli jsme s nim loni v Chorvatsku. Je to vesela kopa 
Live4Ride Syndicate
nzn..Sly píše:Avatar je ten silnejsi kolega. Ma Mazdu 3. Kubik se jmenuje. Byli jsme s nim loni v Chorvatsku. Je to vesela kopa
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
barry píše:kam valíš jestli to není tajné?tomoking píše:kluci pristi srazik vynecham , letim zitra ve 3 rano na dovcu ..... barak hlida bezp. agentura tak jsem v klidu
Recko, Olympska Riviera ....
http://www.cedok.cz/zajezdy/hotel-dion- ... a-3594.htm
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
....až na tu cenu supertomoking píše:barry píše:kam valíš jestli to není tajné?tomoking píše:kluci pristi srazik vynecham , letim zitra ve 3 rano na dovcu ..... barak hlida bezp. agentura tak jsem v klidu
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jeste , ze jsme jen 4clenna rodina, mit tak 4 decka tak se obesimfelda píše:....až na tu cenu supertomoking píše:barry píše: kam valíš jestli to není tajné?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
jentomoking píše:jeste , ze jsme jen 4clenna rodina, mit tak 4 decka tak se obesimfelda píše:....až na tu cenu super
krásnou dovolenou, hodně sluníčka a dávat na sebe pozor
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Tomo: Pekny kabros... 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI