Minisraz v Usti n.L.
Jasny, no problem, ja vozim fotak vsude, kam jedu abych udelal dokumentaciSoptik píše:Miloshi:ty asi budeš mít s sebou foták vid?Nafotiš mi pár fotek at je můžu poslat Johanikovi.Já zatím digi foták nemam

Proto ten srazik nechci delat skoro za tmy, treba v 8-9H, aby taky neco bylo na tech foto videt

Johanik rikal, ze tam prej neco da, tak to necham na nem. Z fora by nas tam mohlo byt dost, takze uvidime, za dalsich 14 dni se to treba rozkrikne a hned ta bude plnoSoptik píše:Paráda,Johan mi to slibuje už od Hradce ale ted furt někde lítá.Dáš info o tom srazu i na stánky TC-UL?

Auto nafotime kdykoliv, no problem

Oni se schazej jak kdy, spis ale na garazich nad Kauflandem. Jinak je to Lajos, Jenda a spol. rekl bych..Soptik píše:Nevíš náhodou kdo se schází na tý Pragovce?Od tý doby co je club rozhádanej tak sem tam ještě nebyl.
Presne ti lidi, co grilovali, kdyz byl sraz na Uzine, proto s nima Johan nekomunikuje, aspon tak jsem to pochopil. Ale to bych sem nepletl, lidi z fora a okoli UL se snad hadat kvuli takovym kravinam nebudou

No jasne, kdyby se neco snazilo vlezt, tak uz nemuze, protoze tohle bude prvni z pravidelnych akci v UL a to proste nikdo nesmi chybetjozamucha píše: já mám u jména svoje autí. Doufam, že mi do toho nic nevleze
- chci přijééét

Jinak beru fotak jako jiz tradicne a tak udelame nakou poradnou fotogalerii. Samozrejme i vy ostatni si vemte taky fotoaparaty, pokud mate, at mame vic snimku, nez jen ty klasicke ode me

Jo jo taky mam problém s umejváním autawaci píše:Taky mám moc práce, ale na Ústeckej srazík si čas udělám. Nejde jen o ty dvě nebo možná tři hoďky co tam budem kecat a dokazovat policii pravost dokladů a technické prohlídky, ale jde o ten den před srazem, kdy budu muset umejt a vyleštit auto....Možná by bylo jednoduší změnit obrázek na nějakého černo šedého rapida. Potom bych ho nemusel mejt a určitě by mě podle fotky každej poznal

BMW E-30 Coupe
Pokud bude prset, tak se presuneme jinam, treba do podzemnich garazi u pumpy Aral. Ale ja doufam, ze bude hezky, kua, vzdyt to je zase srazik po par mesicichZemi píše:Mno, koukam na predpoved na Seznamu a nevim, aspon 30°... Jedu ji ted umyt, nemyl jsem ji od Tynce... Jestli bude fakt prset (zatim ani mracek) tak se z toho POS*RU...