sic píše:saxo nestaci ... skoncilo az tretie , za formulou a oktavkou ( v sobotu na suchom)
na mokrom (nedela) az piate
na to že si na mokru nejel mokré je to dost good sicu
na mokru jel az druhou jizdu prvni jizdu odjela vice nez polovina ucastniku na suchu, pote zacalo nechutne chcat... takze timto jsou vysledky tak trochu napikacu... druha jizda byla na mokru pro vsechny...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
to Sic: skoda ze nebyl cas (teda z me strany) na pokec... byli jsme od sebe par metru ale ja mel docela honicku... v nedeli jsem prijel pozde kdyz zacal prvni trening, do toho ta prevodovka (nalada pod psa ), pak Cikor doladoval soft a hned na to zavod... v chcanci (nemel jsem sebou mokry gumy) jel jsem rovnou ze svadby Cajdy (takze nevyspalej) a takovou streku a takovej voser, posralo se co se dalo tak snad v Brne se sejdeme v pohode ne?
KFJ píše:to Sic: skoda ze nebyl cas (teda z me strany) na pokec... byli jsme od sebe par metru ale ja mel docela honicku... v nedeli jsem prijel pozde kdyz zacal prvni trening, do toho ta prevodovka (nalada pod psa ), pak Cikor doladoval soft a hned na to zavod... v chcanci (nemel jsem sebou mokry gumy) jel jsem rovnou ze svadby Cajdy (takze nevyspalej) a takovou streku a takovej voser, posralo se co se dalo tak snad v Brne se sejdeme v pohode ne?
KFJ píše:to Sic: skoda ze nebyl cas (teda z me strany) na pokec... byli jsme od sebe par metru ale ja mel docela honicku... v nedeli jsem prijel pozde kdyz zacal prvni trening, do toho ta prevodovka (nalada pod psa ), pak Cikor doladoval soft a hned na to zavod... v chcanci (nemel jsem sebou mokry gumy) jel jsem rovnou ze svadby Cajdy (takze nevyspalej) a takovou streku a takovej voser, posralo se co se dalo tak snad v Brne se sejdeme v pohode ne?
ale ved sme pokecali ...
sic: tak ako ?
KFJ: nejde mi zaradit trojka
jo, kvuli tomuhle pokecu jsem jel v chcanci o pulnoci 470 km na slovac aspon jsem vyzkousel nove brzdy AP 6-pistek, 340 mm kotouc... konecne to brzdi ne jako 4-kolka ale jako normalni auto
sic píše:saxo nestaci ... skoncilo az tretie , za formulou a oktavkou ( v sobotu na suchom)
na mokrom (nedela) az piate
na mokru jel az druhou jizdu prvni jizdu odjela vice nez polovina ucastniku na suchu, pote zacalo nechutne chcat... takze timto jsou vysledky tak trochu napikacu... druha jizda byla na mokru pro vsechny...
Ako pise Robert,nedalo sa to zrovnavat,dazd niekomu pomohol,niekomu ubral,ale pretek to bol uz sa tesime na Moravu/Slavkov+Nasedlovice
martin píše:
Ako pise Robert,nedalo sa to zrovnavat,dazd niekomu pomohol,niekomu ubral,ale pretek to bol uz sa tesime na Moravu/Slavkov+Nasedlovice
ja jsem na tu bidu s prevodovkou spokojenej, v prvnim treninku jsem zajel 1:35 (druhej nejlepsi cas)... se spolujezdcem, bez znalosti trate (prijel jsem pul hodky pred startem toho treninku) a bez tretiho kvaltu... pouze me sere ze jsem jel takovou dalku a ani jsem si poradne nezajezdil
ale ved sme pokecali ...
sic: tak ako ?
KFJ: nejde mi zaradit trojka
jo, kvuli tomuhle pokecu jsem jel v chcanci o pulnoci 470 km na slovac aspon jsem vyzkousel nove brzdy AP 6-pistek, 340 mm kotouc... konecne to brzdi ne jako 4-kolka ale jako normalni auto
ja tu radsej nebudem ani pisat ako chodim z kosic do mostu
ale aspon som videl cecila nazivo
no jo, kdyz vy tam na dalnem zachode nemate ani poradne letiste, natoz okruh a jakej dojem na tebe Cecil udelal? mas porad pocit ze mu na kopci das?
KFJ píše:
no jo, kdyz vy tam na dalnem zachode nemate ani poradne letiste, natoz okruh a jakej dojem na tebe Cecil udelal? mas porad pocit ze mu na kopci das?
ja som to nikdy netvrdil .. no mokrom asi nie ... a na suchom , neviem skoda, ze sme to nevyskusali ... ale odpich zo startu mas paradny ... to asi nenacvicim na saxe
sic píše:
ja som to nikdy netvrdil .. no mokrom asi nie ... a na suchom , neviem skoda, ze sme to nevyskusali ... ale odpich zo startu mas paradny ... to asi nenacvicim na saxe
na suchu jsem jel pouze prvni trening... neznal jsem trat, ani jsem si ji nebyl projet (prijel jsem pozde)... jel jsem se spolujezdcem a jel jsem seznamovaciho klobouka na oci... a bez tretiho kvaltu..., jenom na startu jsem nechal 3-4 vteriny, to kdyz jsem se tam tu trojku snazil naladovat... cas v 1:35... pokud by vse bylo ok a trat jsem mel od soboty projetou jako ostatni tak by to bylo cca o 8-10 sec lepsi...
Maco píše:Tak v sobotu Cecil ukazal na Laudone co vie
Prave ze neukazal pravou tvar... motor se choval nestandartne... v tuto chvili je rozebranej... ale snad bude vse ok... jako cas je v poho, ale to auto ma na vic nez na nektera Acka v MCR i kdyz je to v podstate jedine prave "Nko", protoze jako jedno z mala prijede a odjede po svejch