budu muset na avii udělat 5 podlaží a dojet nissan avií s pěti nissany

Moderátor: Zemi
Pridal jsem jeste jednoho Japonce. A pripadne by dorazil i bracha s Mazdou 323F BG 1.8 DOHCDaveS píše:Vedel sem ze tech Super mas vic, ale myslel sem ze se to chces prodavat takze sem pocital jednu, co se tyce buldy toho nepocitam.... kdyz to prodava. Muzem ho zapocitat jako +1 s tim ze tam bude jedna Honda na dvou kolechIdaho píše:trošku jsem to upravilDaveS píše: No taky si myslim, navic si myslim ze by nas nemuselo byt malo.... sice neznam vsechny co maj japana ale lidi jako
Idaho ( 3 ) a Beaver ( 1 + 1 ) + suprista ( 1 ) = 5X Supra a 1X Mazda 626 Coupe![]()
Bulda ITR
Ty s CRX
Greddy s Celicou - spis uz s CRX jestli to koupi
pak Kentoya s 200SX ???
pak mas treetfightera ten ma Civica
Vagi a Fabos taky civic myslim
zemik ma taky Cero
Libas co psal tak asi mazdicu?
ja s preludem
a spousta dalsich........ ted si nemuzu vspomenout ale bude taky urco jeste dalsich 10-15 clenu co maj tyhle kary at uz sportaka/coupe nebo nejakej rodinej car ve VTI
Tak tech Mazd bychom tam snad dostali víc, nemyslíš Beavere??Beaver píše:Pridal jsem jeste jednoho Japonce. A pripadne by dorazil i bracha s Mazdou 323F BG 1.8 DOHCDaveS píše:Vedel sem ze tech Super mas vic, ale myslel sem ze se to chces prodavat takze sem pocital jednu, co se tyce buldy toho nepocitam.... kdyz to prodava. Muzem ho zapocitat jako +1 s tim ze tam bude jedna Honda na dvou kolechIdaho píše: trošku jsem to upravil
tak tam asi nemám co dělatZemi píše:JDM meeting.
a s cím by přijel Street.racer ???GReddy píše:kdyby k tomu prijel jeste barbucha shade gerox a street racer byla by to parada
jo takovyhle lidi sou nejhorsi, znam taky takovyho jednoho....DaveS píše:Tak myslim ze Bulda uz s Integrou neprijede, co sem ji nabidl jednomu kamosovi, kterej se na to prej uz byl podivat, tak mi ted rikal ze to nejspis vezmekua bude ji skoda pro takovyho cloveka jako je on..... zbytecna prace, navic integre davam v jeho rukou tak mesic. Mozna oni to ne
![]()
Ja sem rikal Buldovi jak to auto nejspis dopadne, bohuzel je mu to jedno a chce to za kazdou cenu prodatRyba píše:jo takovyhle lidi sou nejhorsi, znam taky takovyho jednoho....DaveS píše:Tak myslim ze Bulda uz s Integrou neprijede, co sem ji nabidl jednomu kamosovi, kterej se na to prej uz byl podivat, tak mi ted rikal ze to nejspis vezmekua bude ji skoda pro takovyho cloveka jako je on..... zbytecna prace, navic integre davam v jeho rukou tak mesic. Mozna oni to ne
![]()
má to jedno plus, až to zboří, bude tu jedna integra z motorem k použití naprodej:-)DaveS píše:Ja sem rikal Buldovi jak to auto nejspis dopadne, bohuzel je mu to jedno a chce to za kazdou cenu prodatRyba píše:jo takovyhle lidi sou nejhorsi, znam taky takovyho jednoho....DaveS píše:Tak myslim ze Bulda uz s Integrou neprijede, co sem ji nabidl jednomu kamosovi, kterej se na to prej uz byl podivat, tak mi ted rikal ze to nejspis vezmekua bude ji skoda pro takovyho cloveka jako je on..... zbytecna prace, navic integre davam v jeho rukou tak mesic. Mozna oni to ne
![]()
No me do toho nic neni, budu rad kdyz to Buldovi pomuze, ale toho auta je mi lito
![]()
No nic nebudu to resit, neni to moje vec.
Az to zbori bude o jednoho zhulenyho magora min a myslim ze motor z ITR bude nepouzitelnejRyba píše:má to jedno plus, až to zboří, bude tu jedna integra z motorem k použití naprodej:-)DaveS píše:Ja sem rikal Buldovi jak to auto nejspis dopadne, bohuzel je mu to jedno a chce to za kazdou cenu prodatRyba píše: jo takovyhle lidi sou nejhorsi, znam taky takovyho jednoho....No me do toho nic neni, budu rad kdyz to Buldovi pomuze, ale toho auta je mi lito
![]()
No nic nebudu to resit, neni to moje vec.
No já vůbec neprotestuju, klidně se tam může sjet i půlka 323F klubu apod. Jen houšť !Libas píše:Tak tech Mazd bychom tam snad dostali víc, nemyslíš Beavere??
NJ hoši, kvůli jednomu autu neplačte, taky nechápu Buldu, proč to prodává, ale je to plně jeho svobodné rozhodnutí, takovou práci si s tím dal a hned to dává pryč, nechápu...Jinak čekám na výsledek Idaha a jeho záležitostí a už přemýšlím, zda v případě Idahova úspěchu se bude něco dít ještě letos či ne. Nevím...uvidíme, bylo by to good, aspon by se vědělo na začátek, jaký by byl o to zájem, účast, návrhy, připomínky atd.DaveS píše:Az to zbori bude o jednoho zhulenyho magora min a myslim ze motor z ITR bude nepouzitelnejRyba píše:má to jedno plus, až to zboří, bude tu jedna integra z motorem k použití naprodej:-)DaveS píše: Ja sem rikal Buldovi jak to auto nejspis dopadne, bohuzel je mu to jedno a chce to za kazdou cenu prodatNo me do toho nic neni, budu rad kdyz to Buldovi pomuze, ale toho auta je mi lito
![]()
No nic nebudu to resit, neni to moje vec.![]()
co se mě týče, zájem i účast by byla, kdyby bylo s čim tam přijectLibas píše:NJ hoši, kvůli jednomu autu neplačte, taky nechápu Buldu, proč to prodává, ale je to plně jeho svobodné rozhodnutí, takovou práci si s tím dal a hned to dává pryč, nechápu...Jinak čekám na výsledek Idaha a jeho záležitostí a už přemýšlím, zda v případě Idahova úspěchu se bude něco dít ještě letos či ne. Nevím...uvidíme, bylo by to good, aspon by se vědělo na začátek, jaký by byl o to zájem, účast, návrhy, připomínky atd.DaveS píše:Az to zbori bude o jednoho zhulenyho magora min a myslim ze motor z ITR bude nepouzitelnejRyba píše: má to jedno plus, až to zboří, bude tu jedna integra z motorem k použití naprodej:-)![]()
Jeden či více Hyundaiů se dá tolerovat, když seženeš víc japanů, tak se vůbec neostýchej a bud v pohodě.....klidně přijeď.Sensei Jirka píše:co se mě týče, zájem i účast by byla, kdyby bylo s čim tam přijectLibas píše:NJ hoši, kvůli jednomu autu neplačte, taky nechápu Buldu, proč to prodává, ale je to plně jeho svobodné rozhodnutí, takovou práci si s tím dal a hned to dává pryč, nechápu...Jinak čekám na výsledek Idaha a jeho záležitostí a už přemýšlím, zda v případě Idahova úspěchu se bude něco dít ještě letos či ne. Nevím...uvidíme, bylo by to good, aspon by se vědělo na začátek, jaký by byl o to zájem, účast, návrhy, připomínky atd.DaveS píše: Az to zbori bude o jednoho zhulenyho magora min a myslim ze motor z ITR bude nepouzitelnej![]()
![]()
![]()
óóó děkujiLibas píše:Jeden či více Hyundaiů se dá tolerovat, když seženeš víc japanů, tak se vůbec neostýchej a bud v pohodě.....klidně přijeď.Sensei Jirka píše:co se mě týče, zájem i účast by byla, kdyby bylo s čim tam přijectLibas píše: NJ hoši, kvůli jednomu autu neplačte, taky nechápu Buldu, proč to prodává, ale je to plně jeho svobodné rozhodnutí, takovou práci si s tím dal a hned to dává pryč, nechápu...Jinak čekám na výsledek Idaha a jeho záležitostí a už přemýšlím, zda v případě Idahova úspěchu se bude něco dít ještě letos či ne. Nevím...uvidíme, bylo by to good, aspon by se vědělo na začátek, jaký by byl o to zájem, účast, návrhy, připomínky atd.![]()
![]()