Honda Forever!!!!!

Moderátor: Zemi

kentoya

Příspěvek od kentoya »

ad idaho
budu muset na avii udělat 5 podlaží a dojet nissan avií s pěti nissany :lol:
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Beaver

Re: Honda Forever!!!!!

Příspěvek od Beaver »

DaveS píše:
Idaho píše:
DaveS píše: No taky si myslim, navic si myslim ze by nas nemuselo byt malo.... sice neznam vsechny co maj japana ale lidi jako
Idaho ( 3 ) a Beaver ( 1 + 1 ) + suprista ( 1 ) = 5X Supra a 1X Mazda 626 Coupe :D
Bulda ITR
Ty s CRX
Greddy s Celicou - spis uz s CRX jestli to koupi
pak Kentoya s 200SX ???
pak mas treetfightera ten ma Civica
Vagi a Fabos taky civic myslim
zemik ma taky Cero
Libas co psal tak asi mazdicu?
ja s preludem
a spousta dalsich........ ted si nemuzu vspomenout ale bude taky urco jeste dalsich 10-15 clenu co maj tyhle kary at uz sportaka/coupe nebo nejakej rodinej car ve VTI :lol:
trošku jsem to upravil :D
Vedel sem ze tech Super mas vic, ale myslel sem ze se to chces prodavat takze sem pocital jednu, co se tyce buldy toho nepocitam.... kdyz to prodava. Muzem ho zapocitat jako +1 s tim ze tam bude jedna Honda na dvou kolech :lol:
Pridal jsem jeste jednoho Japonce. A pripadne by dorazil i bracha s Mazdou 323F BG 1.8 DOHC :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

super :)

Kentoya - pokud tech pět podlaží uděláš, budeš náž dvorní transporter aut na srazy :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

GReddy

Příspěvek od GReddy »

kdyby k tomu prijel jeste barbucha shade gerox a street racer byla by to parada :)

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

Hmmm a já jak to tak vidim, tak ostrouham... :cry: :cry: :cry: :cry:
330i E90 :kiss:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Sensei Jirka píše:Hmmm a já jak to tak vidim, tak ostrouham... :cry: :cry: :cry: :cry:
mi povidej :D ani se mi kuli tomu nechce na mimon :D

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

8)
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

Beaver píše:
DaveS píše:
Idaho píše: trošku jsem to upravil :D
Vedel sem ze tech Super mas vic, ale myslel sem ze se to chces prodavat takze sem pocital jednu, co se tyce buldy toho nepocitam.... kdyz to prodava. Muzem ho zapocitat jako +1 s tim ze tam bude jedna Honda na dvou kolech :lol:
Pridal jsem jeste jednoho Japonce. A pripadne by dorazil i bracha s Mazdou 323F BG 1.8 DOHC :wink:
Tak tech Mazd bychom tam snad dostali víc, nemyslíš Beavere?? :wink:

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

GReddy píše:kdyby k tomu prijel jeste barbucha shade gerox a street racer byla by to parada :)
JJ, to by byl mazec.....to už by chtělo video a točit a točit, ještě KFJ s Cecilem, který by to rovnou točil na další DVD a spokojenost :P

GReddy

Příspěvek od GReddy »

proste udelat neco jak JapMeet :)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

JDM meeting. :D
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

kdyby mi to hrálo časově, taky bych se vtírnul 8)
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

GReddy píše:
Sensei Jirka píše:Hmmm a já jak to tak vidim, tak ostrouham... :cry: :cry: :cry: :cry:
mi povidej :D ani se mi kuli tomu nechce na mimon :D
njn...tak Mimoň určo nevynecham, ale mezi JPN cars bych se asi s tim svym cítil trošku trapně :oops: :oops: :oops: i když moje srdce k nim táhne na 100% :)

StreetFighter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StreetFighter »

Zemi píše:JDM meeting. :D
tak tam asi nemám co dělat :(
Radši budu druhej než mrtvej!

Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

To sem teda zvedavej co z toho nakonec bude :lol:
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

GReddy píše:kdyby k tomu prijel jeste barbucha shade gerox a street racer byla by to parada :)
a s cím by přijel Street.racer ??? :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Idaho píše:
a s cím by přijel Street.racer ??? :D
by si pujcil MKIVku ne? na dilne sem videl 4 ::

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Tak myslim ze Bulda uz s Integrou neprijede, co sem ji nabidl jednomu kamosovi, kterej se na to prej uz byl podivat, tak mi ted rikal ze to nejspis vezme :cry: kua bude ji skoda pro takovyho cloveka jako je on..... zbytecna prace, navic integre davam v jeho rukou tak mesic. Mozna oni to ne :( :(
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

DaveS píše:Tak myslim ze Bulda uz s Integrou neprijede, co sem ji nabidl jednomu kamosovi, kterej se na to prej uz byl podivat, tak mi ted rikal ze to nejspis vezme :cry: kua bude ji skoda pro takovyho cloveka jako je on..... zbytecna prace, navic integre davam v jeho rukou tak mesic. Mozna oni to ne :( :(
jo takovyhle lidi sou nejhorsi, znam taky takovyho jednoho....
ITB Power

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Ryba píše:
DaveS píše:Tak myslim ze Bulda uz s Integrou neprijede, co sem ji nabidl jednomu kamosovi, kterej se na to prej uz byl podivat, tak mi ted rikal ze to nejspis vezme :cry: kua bude ji skoda pro takovyho cloveka jako je on..... zbytecna prace, navic integre davam v jeho rukou tak mesic. Mozna oni to ne :( :(
Ja sem rikal Buldovi jak to auto nejspis dopadne, bohuzel je mu to jedno a chce to za kazdou cenu prodat :( No me do toho nic neni, budu rad kdyz to Buldovi pomuze, ale toho auta je mi lito :cry:
No nic nebudu to resit, neni to moje vec. :roll:

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

DaveS píše:
Ryba píše:
Ja sem rikal Buldovi jak to auto nejspis dopadne, bohuzel je mu to jedno a chce to za kazdou cenu prodat :( No me do toho nic neni, budu rad kdyz to Buldovi pomuze, ale toho auta je mi lito :cry:
má to jedno plus, až to zboří, bude tu jedna integra z motorem k použití naprodej:-)
ITB Power

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Ryba píše:
DaveS píše:
Ryba píše: jo takovyhle lidi sou nejhorsi, znam taky takovyho jednoho....
má to jedno plus, až to zboří, bude tu jedna integra z motorem k použití naprodej:-)
Az to zbori bude o jednoho zhulenyho magora min a myslim ze motor z ITR bude nepouzitelnej :lol: :roll:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Libas píše:Tak tech Mazd bychom tam snad dostali víc, nemyslíš Beavere?? :wink:
No já vůbec neprotestuju, klidně se tam může sjet i půlka 323F klubu apod. Jen houšť ! :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

DaveS píše:
Ryba píše:
DaveS píše: Ja sem rikal Buldovi jak to auto nejspis dopadne, bohuzel je mu to jedno a chce to za kazdou cenu prodat :( No me do toho nic neni, budu rad kdyz to Buldovi pomuze, ale toho auta je mi lito :cry:
Az to zbori bude o jednoho zhulenyho magora min a myslim ze motor z ITR bude nepouzitelnej :lol: :roll:
NJ hoši, kvůli jednomu autu neplačte, taky nechápu Buldu, proč to prodává, ale je to plně jeho svobodné rozhodnutí, takovou práci si s tím dal a hned to dává pryč, nechápu...Jinak čekám na výsledek Idaha a jeho záležitostí a už přemýšlím, zda v případě Idahova úspěchu se bude něco dít ještě letos či ne. Nevím...uvidíme, bylo by to good, aspon by se vědělo na začátek, jaký by byl o to zájem, účast, návrhy, připomínky atd.

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Libas píše:
DaveS píše:
Ryba píše: má to jedno plus, až to zboří, bude tu jedna integra z motorem k použití naprodej:-)
NJ hoši, kvůli jednomu autu neplačte, taky nechápu Buldu, proč to prodává, ale je to plně jeho svobodné rozhodnutí, takovou práci si s tím dal a hned to dává pryč, nechápu...Jinak čekám na výsledek Idaha a jeho záležitostí a už přemýšlím, zda v případě Idahova úspěchu se bude něco dít ještě letos či ne. Nevím...uvidíme, bylo by to good, aspon by se vědělo na začátek, jaký by byl o to zájem, účast, návrhy, připomínky atd.
co se mě týče, zájem i účast by byla, kdyby bylo s čim tam přiject :cry: :cry: :cry:

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

No já bych tam asi nemohl já mám angličáka :lol:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Fáboš píše:No já bych tam asi nemohl já mám angličáka :lol:
ale s Hčkem na čumáčku...to si myslim, že stačí :)

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

Sensei Jirka píše:
Libas píše:
DaveS píše: Az to zbori bude o jednoho zhulenyho magora min a myslim ze motor z ITR bude nepouzitelnej :lol: :roll:
co se mě týče, zájem i účast by byla, kdyby bylo s čim tam přiject :cry: :cry: :cry:
Jeden či více Hyundaiů se dá tolerovat, když seženeš víc japanů, tak se vůbec neostýchej a bud v pohodě.....klidně přijeď. :?:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Libas píše:
Sensei Jirka píše:
Libas píše: NJ hoši, kvůli jednomu autu neplačte, taky nechápu Buldu, proč to prodává, ale je to plně jeho svobodné rozhodnutí, takovou práci si s tím dal a hned to dává pryč, nechápu...Jinak čekám na výsledek Idaha a jeho záležitostí a už přemýšlím, zda v případě Idahova úspěchu se bude něco dít ještě letos či ne. Nevím...uvidíme, bylo by to good, aspon by se vědělo na začátek, jaký by byl o to zájem, účast, návrhy, připomínky atd.
Jeden či více Hyundaiů se dá tolerovat, když seženeš víc japanů, tak se vůbec neostýchej a bud v pohodě.....klidně přijeď. :?:
óóó děkuji 8) 8) No, uvidíme, jak to tu všechno dopadne. Možná bych třeba přijel s kámošem, když bude chtít a bude mít do tý doby už Hondulku :)

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“