VT erko odmena
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Re: VT S110R
protože protoblafuzo píše:nevim co je na tom originale pekneho ,?

http://www.czechferrari.cz/zip/0P8192674.jpg
já jsem s ním a v něm strávil celý život (25 let) a mám ho dokonale pod kůží, je to člen rodiny, nikdy bych do něj nemohl říznout, bolelo by mě to
já jsem ti snad nic nezamklblafuzo píše: a nechapu proc mi zamykaji tema a stejne jde

>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- blafuzo
- Kontaktovat uživatele:
a ten malej klicek je tam naco???? jestli se teda muzu zeptat . mazu pracovat tak zas az vecer a bud v pohode chlapemr.modena píše:protože protoblafuzo píše:nevim co je na tom originale pekneho ,?
![]()
já jsem s ním a v něm strávil celý život (25 let) a mám ho dokonale pod kůží, je to člen rodiny, nikdy bych do něj nemohl říznout, bolelo by mě to
já jsem ti snad nic nezamklblafuzo píše: a nechapu proc mi zamykaji tema a stejne jde
ach bozeblafuzo píše:nevim co je na tom originale pekneho ,? kdyz to porovnam tak se smeju. Tiše ale aby tu nekdo nepraskl vzteky a nechapu proc mi zamykaji tema a stejne jde

- blafuzo
- Kontaktovat uživatele:
VT S110R

Re: v
blafuzo píše:toitoi píše:hodil bych sem teda novější fotku, pokud vím tak má teď flip flop ne?cus chlape perou tu do me hlava nehlava ale ja sem na takove akce pripraven s tim flip flop mas pravdu

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
to čumím pěkný erkomr.modena píše:protože protoblafuzo píše:nevim co je na tom originale pekneho ,?
![]()

jinak by mě zajímala jak by jsi tam chtěl dát přední světla z micry??
Souhlasim s tebou Jardo (pane Modeno)
Hlavně žeru styl těch kol.....
Já mam zase dokonale pod kůží G1ičku.....na styling jedině chrom, snížení, pěkný retro čtrnácky.....a z auta je skvost....řekl bych že to platí i o Erku....(nebo pak jedině bodykit ze ,,stotřicítky", ale ten už je lehce ohranej...)
Styling není o tom, předělat auto na něco jiného, ale na něco ještě lepšího, než je originál, ale hlavně aby to stále bylo ono (to hlavně platí u starších aut)

Já mam zase dokonale pod kůží G1ičku.....na styling jedině chrom, snížení, pěkný retro čtrnácky.....a z auta je skvost....řekl bych že to platí i o Erku....(nebo pak jedině bodykit ze ,,stotřicítky", ale ten už je lehce ohranej...)
Styling není o tom, předělat auto na něco jiného, ale na něco ještě lepšího, než je originál, ale hlavně aby to stále bylo ono (to hlavně platí u starších aut)

- blafuzo
- Kontaktovat uživatele:
vt
clovece so to tu pises dva nazory najednou!!!! styling neni o tom.......... ale v podstate souhlasis s jardou . precti si to jeste jednou a rozmysli co se ti libi origo nebo styling?boy ms píše:Souhlasim s tebou Jardo (pane Modeno)![]()
Styling není o tom, předělat auto na něco jiného, ale na něco ještě lepšího, než je originál, ale hlavně aby to stále bylo ono (to hlavně platí u starších aut)![]()

- blafuzo
- Kontaktovat uživatele:
toto je obzvlaste pro moderatory teto sekce
zdravim vsechny VT tunery.prosim o komletni VT meho erose delam uz ho 10let a rad bych ho dodelal podle vas, tim myslim zrearizoval vas VT skuste se podilet na tomto dilku odmena fin.samozrejmosti! mam i takove male typy ktere dou zrealizovat napr.predni svetla z nisanu micra zadni z alfy prahy mam uz vyrobene ale nejsou v laku .predni naraznik vubec nevim to bych nechal radeji na vas no proste to zkuste nejak udelat ale pamatujte na to ze to bude realita tak do toho chlapy diky Blafuzo vice fotek mailem blafuzo@seznam .cz nahled na foto nize doufam ze to bude masakr ,,,,,,,,,

Oukej, hnedka jak bude čásek, a ten si udělám, tak zase něco splodííímblafuzo píše:no vida ty svetla docala gut i kola ale ta cerna berva nevim moc mi to tam nesedi ,skusil bych i nejakej spoiler treba mini nebo subaru na tom se mi libi ty mlhovky ale jinak na tu chvilku jak pises je to super !! dikes a skus jeste neco![]()
![]()

Malá 106, co má lvíčka ve znaku.
Peugeot 106 1.0 33Kw - Smutně kouká na Jejího nástupce.
Peugeot 106 XS 1,6 8V 65Kw - Utěšuje a hlídá malé lvíče.
Peugeot 106 1.0 33Kw - Smutně kouká na Jejího nástupce.
Peugeot 106 XS 1,6 8V 65Kw - Utěšuje a hlídá malé lvíče.
toje ten spoiler http://pesch.cz/cenik/images/skoda_tuni ... pojler.jpg
- blafuzo
- Kontaktovat uživatele:
máca píše:to NE to z toho udelas takovy rellycko a to tohle auto urcite nenispis bych sel cestou celkovyho uhlazeni a zadnych ostrych hran jen to zakulacovat, co tam nejak napachat zadek z 1000? neco jako styl americkej 60 let a tech ploutvi? neco jako1000 coupe? predek uz tam je

neco pro predstavu jak to jde vymyslet http://www.2md-tuning-klub.com/zrazy/20 ... 76.jpg.htm a jeste ten zadek http://www.2md-tuning-klub.com/zrazy/20 ... 77.jpg.htm zkus nejak vymyslet i tan predek, trochu protahnout a mame tu cesky porsche! a na ostatni ser, at si pomlouvaj, sami urcite zvladli prd ale ty ses nebal se do takovy prace vubec ustit, za to mas muj obdiv!