Yamaha dt 125 nebo Honda NSR

Odpovědět
schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Yamaha dt 125 nebo Honda NSR

Příspěvek od schade.fan »

Takže řeším takovej problém,chci si koupit motorku a poslední dva kandidáti zůstali:honda nsr a yamaha dt.Ať už yamahu nebo hondu tak bych jí chtěl otevřenou a a papírově do 11kW,protože mám řidičák jenom na 125ccm a to si myslím že nebude až takovej problém splašit.Jsou to úplně rozdílné motorky yamaha je enduro a prostě se mi to líbí víc a radši mám terén.Ale zase jsem z Práglu tak řeším otázku jestli bych to využil,ale na druhou stranu nebydlím v centru takže mi stačí vyjet pár km a už to můžu brázdit po lesích :D ale NSR je taky moc pěkná motka,ale zase se mi moc nelíbí ten zvuk,ale to bych ještě přežil.Já prostě nevím,je tu moc ALE tak poraďte pls :lol:
sw20

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Re: Yamaha dt 125 nebo Honda NSR

Příspěvek od Slavisimo »

kamos mel DT otevreny a docela to byla rychla mrcha, ve dvou sme teda jeli kilo ale docela v poho. NeSeR nevim ale brach ma AF1 a docela to jede.
Diesel power :)

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Slavisimo píše:kamos mel DT otevreny a docela to byla rychla mrcha, ve dvou sme teda jeli kilo ale docela v poho. NeSeR nevim ale brach ma AF1 a docela to jede.
Já právě furt nevim no,na DT slyším jenom chválu 8) a ještě jsem uvažoval o cagivě w8,ale to není vodník tak nevim jak by se to (ne)chladilo třeba v koloně :?
sw20

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

No hadej co ti budu radit já :lol: Ne jako první by sis měl uvědomit na co tu motorku budeš potřebovat a co budeš preferovat, jestli máš radši silnice, tak jdi do NeSeRka, jestli radši terény, tak jdi do DTčka. Dtčko bude mít asi větší akceleraci než NSRko, ale nepojede tak rychle. Ale akcelerace na NSRku je taky hodně velká, docela to tahá za ruce už :D Já chtěl taky původně Enduro s tim že budu jezdit taky po lesích, polňačkách atd. a už sem málem jel pro Cagivu Elefant, ale když se naskytla výhodná nabídka na NSR, tak sem neváhal, taky je otázka kolik na to budeš mít peněz. O NSRku i o DTčku se všeobecně řiká že jsou hodně spolehlivý a motor najede bez GO kolem 30000km :wink:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Lobo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo »

jasne ze honda 8)
odjezdil sem na NSRku 2sezony a no problem 8) vychazi ze zavodni RS (ne aprilia :lol: ) jak podvozkove tak castecne s motorem a hlavne jinejma karbama a ecu, takze staci mensi swap a jedeto 8)
Kdyz sem jeste jezdil zavody tak sem stim experimentoval a vyplatily se mi na NSRku akorad vetsi trysky z RS, keiheny 42 a udelas trosku sani tak to jede taky pekne, sice ne jako RS ale mito/aprilka ti rozhodne nestaci 8) (musim potichu aby to neslysel trhyy :lol: )

na druhou stranu GO 2x rocne neni vubec zadnej problem :wink:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

pokud silnice tak aprilia RS125

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Lobo píše:jasne ze honda 8)
odjezdil sem na NSRku 2sezony a no problem 8) vychazi ze zavodni RS (ne aprilia :lol: ) jak podvozkove tak castecne s motorem a hlavne jinejma karbama a ecu, takze staci mensi swap a jedeto 8)
Kdyz sem jeste jezdil zavody tak sem stim experimentoval a vyplatily se mi na NSRku akorad vetsi trysky z RS, keiheny 42 a udelas trosku sani tak to jede taky pekne, sice ne jako RS ale mito/aprilka ti rozhodne nestaci 8) (musim potichu aby to neslysel trhyy :lol: )

na druhou stranu GO 2x rocne neni vubec zadnej problem :wink:
Všechno slyšim :lol: By mě zajímalo jak se to chová když tam dáš 42karbec, když sériovej má 28mm, to musí bejt rozdíl :D
Ale žádný úpravy neplánuju, stejně to příští léto prodám, tak se s tim nechci ňejak moc srát, mam to spíš na naučení na něčem trošku silnějšim

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

T-O-M píše:pokud silnice tak aprilia RS125
Co sem slyšel, tak poruchový :(

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Trhyy:No to mi bylo hned jasný co ty mi poradíš :lol:
Já jsem se rozhodoval mezi více motorkama,ale podle ohlasů DTčko a NeSeRko jsou na tom se spolehlivostí hodně dobře.NSRko by se mi líbilo to novější pokud se nepletu od r.v.1993 nebo 94 teď nevim a to DTčko od 1997 koukal jsem na to a obě by se dali splašit do 40 klacků.Jo a co si myslíte ještě o tý WéOsmičce :?
sw20

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

schade.fan píše:Trhyy:No to mi bylo hned jasný co ty mi poradíš :lol:
Já jsem se rozhodoval mezi více motorkama,ale podle ohlasů DTčko a NeSeRko jsou na tom se spolehlivostí hodně dobře.NSRko by se mi líbilo to novější pokud se nepletu od r.v.1993 nebo 94 teď nevim a to DTčko od 1997 koukal jsem na to a obě by se dali splašit do 40 klacků.Jo a co si myslíte ještě o tý WéOsmičce :?
jj ta verze jak mam já se vyráběla do roku 94 ( já mam 93)
Třeba tadle je za slušný prachy čum na ten rok hlavně ) jenom kvuli tomu že nemá jednu kapotáž

http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=28034

Tadle taky nevypada špatně
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=21333

Jinak ta WéOsmička, to je co ?

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Cagiva W8 je to enduro 2T,ale myslim že je to vzduchem chlazený...no ty inzerce pročítám snad všechny ať už www.tipmoto.com nebo www.motorky.com nebo www.motorkari.cz a já nevim co všechno a jak říkám do těch 40 by se to dalo splašit no,těch 47 už je poměrně dost,ale furt nevim jestli tu silnici nebo enduro :lol: a co je nejdůležitější aby to mělo v papírech do 11kW
sw20

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

schade.fan píše:Cagiva W8 je to enduro 2T,ale myslim že je to vzduchem chlazený...no ty inzerce pročítám snad všechny ať už www.tipmoto.com nebo www.motorky.com nebo www.motorkari.cz a já nevim co všechno a jak říkám do těch 40 by se to dalo splašit no,těch 47 už je poměrně dost,ale furt nevim jestli tu silnici nebo enduro :lol: a co je nejdůležitější aby to mělo v papírech do 11kW
No o těch 11kw v papirech zas tolik nejde, v malym TP myslim ze vykon napsanej neni ( teda aspon u Suzuki sem ho napsanej nemel, jestli je napsanejch u jinejch motorek, to netusim) a velkej sebou nevozis, horsi je az bys treba do nekoho tuknul, to by ti pak pojistovna nezaplatila nic

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Trhyy píše:
schade.fan píše:Cagiva W8 je to enduro 2T,ale myslim že je to vzduchem chlazený...no ty inzerce pročítám snad všechny ať už www.tipmoto.com nebo www.motorky.com nebo www.motorkari.cz a já nevim co všechno a jak říkám do těch 40 by se to dalo splašit no,těch 47 už je poměrně dost,ale furt nevim jestli tu silnici nebo enduro :lol: a co je nejdůležitější aby to mělo v papírech do 11kW
No o těch 11kw v papirech zas tolik nejde, v malym TP myslim ze vykon napsanej neni ( teda aspon u Suzuki sem ho napsanej nemel, jestli je napsanejch u jinejch motorek, to netusim) a velkej sebou nevozis, horsi je az bys treba do nekoho tuknul, to by ti pak pojistovna nezaplatila nic
No to mi je jasný 8)
Já nevim,ale stejně se pořád spíš přikláním k tomu DTčku teda jestli nepřijdou další lidi a nezačnou mi říkat ať si koupim NSRko :lol: no uvidíme nějak se rozhodnu časem :lol:
Jen pro spestření tohodle tématu,docela master :lol: http://www.youtube.com/watch?v=0UAJGQuCWoc
sw20

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

ja bych sel do Hondy NSRja bych sel do Hondy NSR

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Bulda píše:ja bych sel do Hondy NSRja bych sel do Hondy NSR
No tak co jinýho můžu slyšet od Hondaře :D