Já právě furt nevim no,na DT slyším jenom chváluSlavisimo píše:kamos mel DT otevreny a docela to byla rychla mrcha, ve dvou sme teda jeli kilo ale docela v poho. NeSeR nevim ale brach ma AF1 a docela to jede.
Všechno slyšimLobo píše:jasne ze honda![]()
odjezdil sem na NSRku 2sezony a no problemvychazi ze zavodni RS (ne aprilia
) jak podvozkove tak castecne s motorem a hlavne jinejma karbama a ecu, takze staci mensi swap a jedeto
![]()
Kdyz sem jeste jezdil zavody tak sem stim experimentoval a vyplatily se mi na NSRku akorad vetsi trysky z RS, keiheny 42 a udelas trosku sani tak to jede taky pekne, sice ne jako RS ale mito/aprilka ti rozhodne nestaci(musim potichu aby to neslysel trhyy
)
na druhou stranu GO 2x rocne neni vubec zadnej problem
jj ta verze jak mam já se vyráběla do roku 94 ( já mam 93)schade.fan píše:Trhyy:No to mi bylo hned jasný co ty mi poradíš![]()
Já jsem se rozhodoval mezi více motorkama,ale podle ohlasů DTčko a NeSeRko jsou na tom se spolehlivostí hodně dobře.NSRko by se mi líbilo to novější pokud se nepletu od r.v.1993 nebo 94 teď nevim a to DTčko od 1997 koukal jsem na to a obě by se dali splašit do 40 klacků.Jo a co si myslíte ještě o tý WéOsmičce
No o těch 11kw v papirech zas tolik nejde, v malym TP myslim ze vykon napsanej neni ( teda aspon u Suzuki sem ho napsanej nemel, jestli je napsanejch u jinejch motorek, to netusim) a velkej sebou nevozis, horsi je az bys treba do nekoho tuknul, to by ti pak pojistovna nezaplatila nicschade.fan píše:Cagiva W8 je to enduro 2T,ale myslim že je to vzduchem chlazený...no ty inzerce pročítám snad všechny ať už www.tipmoto.com nebo www.motorky.com nebo www.motorkari.cz a já nevim co všechno a jak říkám do těch 40 by se to dalo splašit no,těch 47 už je poměrně dost,ale furt nevim jestli tu silnici nebo enduroa co je nejdůležitější aby to mělo v papírech do 11kW
No to mi je jasnýTrhyy píše:No o těch 11kw v papirech zas tolik nejde, v malym TP myslim ze vykon napsanej neni ( teda aspon u Suzuki sem ho napsanej nemel, jestli je napsanejch u jinejch motorek, to netusim) a velkej sebou nevozis, horsi je az bys treba do nekoho tuknul, to by ti pak pojistovna nezaplatila nicschade.fan píše:Cagiva W8 je to enduro 2T,ale myslim že je to vzduchem chlazený...no ty inzerce pročítám snad všechny ať už www.tipmoto.com nebo www.motorky.com nebo www.motorkari.cz a já nevim co všechno a jak říkám do těch 40 by se to dalo splašit no,těch 47 už je poměrně dost,ale furt nevim jestli tu silnici nebo enduroa co je nejdůležitější aby to mělo v papírech do 11kW
No tak co jinýho můžu slyšet od HondařeBulda píše:ja bych sel do Hondy NSRja bych sel do Hondy NSR