mno vis, to nejsou listy na dverich, ale original M-Tech II dverni panely.....a sundavat je vazne nebudu, pac je to celkem rarita a vec tezko sehnatelna....wrenklin píše:........ si myslym ze dis sto daval do pucu taks mel zadelat listy na dveri podivej se jak se kroutej .....
mno jo no....ale nebudu to lamat pres koleno, nechci ho prodat za kazdou cenu.... jinak psal jsem, ze schanim VAN ne minivanhattori_hanzo píše:Já tě kluku nechápu,pořád slintáš po cabriu a když ho konečně máš tak ho zase prodáváš...Mimochodem jakej van sháníš?Něco a lá Galaxy?
no az tam budete mit G20,econoline nebo Ram Van...tak dej vedethattori_hanzo píše:Noo,asi budeme mít v bazaru devítimístný Ducato,kdyby jsi chtěl!V12 píše:mno jo no....ale nebudu to lamat pres koleno, nechci ho prodat za kazdou cenu.... jinak psal jsem, ze schanim VAN ne minivan
ted sem jich par peknych na netu nasel....Eskláda píše:zaslechl jsem galaxi???????????
A nevis co to bylo???Eskláda píše:pěkný ladiku
mikaeli vím to.. pak jsme na to koukali že dole se něco pálí..
u nej mi to ani neni lito...Mikael píše:Abys nedopadl jako ten ruskej kluk s tim dlouhym zelenym Transporterem.Stoji u Tipa a je na skvarek.
ARV6 píše:u nej mi to ani neni lito...Mikael píše:Abys nedopadl jako ten ruskej kluk s tim dlouhym zelenym Transporterem.Stoji u Tipa a je na skvarek.
jo a tady mas neco o odruseni audia kdyby te to zajimalo http://www.ahc.cz/rady.php?id=4Eskláda píše:ARV6 píše:u nej mi to ani neni lito...Mikael píše:Abys nedopadl jako ten ruskej kluk s tim dlouhym zelenym Transporterem.Stoji u Tipa a je na skvarek.