http://www.youtube.com/watch?v=jldPV0D-Qd8
Btw. tady sou airsoftovky vymeneny za SA58
Moderátor: Jardafox
Trenink CQB pro airsoft, no ale jak pisu tak pro efekt se to vymenilo za realny zbrane.JonnY píše:huh co to je?
1:16Dan Mag píše:Pěkné, velmi pěkné. , ale HK USP jsem si nevšiml
Joo to ti nepovim, ja to jen komprimoval na DVD a uploadnul na Youtube, nestrihal sem to.provocation píše:co je ta piusnicka na zacatku zac jak tam zpiva ta zenska?
Předpokládám, že ty?wuf píše:1:16Dan Mag píše:Pěkné, velmi pěkné. , ale HK USP jsem si nevšimlspis jde o toho kdo ho drzi
a nemuzes to zjistit?wuf píše:Joo to ti nepovim, ja to jen komprimoval na DVD a uploadnul na Youtube, nestrihal sem to.provocation píše:co je ta piusnicka na zacatku zac jak tam zpiva ta zenska?
Jestli dokazes cloveka poznat podle vociDan Mag píše:Předpokládám, že ty?wuf píše:1:16Dan Mag píše:Pěkné, velmi pěkné. , ale HK USP jsem si nevšimlspis jde o toho kdo ho drzi
Podivam se na to ještě jednou.
Ta pistole s tlumicem je tahle (teda tady bez tlumice) a to je HK USPDan Mag píše:Se asi dám podat, protože vedle spousty SA58, jedné nebo dvou karabin na bázi AR15, nějakého krátkého samopalu (uzi??) a pistole s tlumičem (podle mě ovšem CZ75SP01) jsem žádný HK USP neviděl. ___???
Jj, zeptam se ti.provocation píše:a nemuzes to zjistit?wuf píše:Joo to ti nepovim, ja to jen komprimoval na DVD a uploadnul na Youtube, nestrihal sem to.provocation píše:co je ta piusnicka na zacatku zac jak tam zpiva ta zenska?
kujuwuf píše:Jj, zeptam se ti.provocation píše:a nemuzes to zjistit?wuf píše: Joo to ti nepovim, ja to jen komprimoval na DVD a uploadnul na Youtube, nestrihal sem to.
OK, pravě na tom záběru mi přišlo že pistole má na USP dlouhý rám proto jsem typoval CZ75SP01.wuf píše:Ta pistole s tlumicem je tahle (teda tady bez tlumice) a to je HK USPDan Mag píše:Se asi dám podat, protože vedle spousty SA58, jedné nebo dvou karabin na bázi AR15, nějakého krátkého samopalu (uzi??) a pistole s tlumičem (podle mě ovšem CZ75SP01) jsem žádný HK USP neviděl. ___???![]()
tak coo?wuf píše:Jj, zeptam se ti.provocation píše:a nemuzes to zjistit?wuf píše: Joo to ti nepovim, ja to jen komprimoval na DVD a uploadnul na Youtube, nestrihal sem to.
Cekam na mailprovocation píše:tak coo?wuf píše:Jj, zeptam se ti.provocation píše:a nemuzes to zjistit?
nejaky novinky?wuf píše:Cekam na mailprovocation píše:tak coo?wuf píše: Jj, zeptam se ti.