Opatření POLICIE proti Brněnským Sprinterům :D

Tuningová scéna ve Brně a okolí
Bradman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bradman »

Black píše:No, ja se za typ cloveka, kterej machruje jak ma natuneny auto, vubec nepovazuji...
:nono:
Zkus si precist ten text, co ho mam v podpisu a pochopis, ale kdyz myslis.
Navic jsem Te myslim nijak neurazel, jen jsem vseobecne naznacil, ze ne vse, co se dozvis z druhe ruky musi byt zakonite pravda... :nono: :mad:

Dost uz ale, nechceme tu zadny FlameWar... :x
Mame se bit s policajtama a ne mezi sebou! :pistolnik: :policie:

Ale jestli me dopadne to co mam v planu tak to spis bude :lol: :policie: :obchod:
Obrázek

Bradman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bradman »

I.C. píše:
Luka$ píše:Z_P,Black,Goldies: Koukam vy jste asi typ lidi. Co machrujou jak maji natunene auto a kdyz vidi 120cu tak okamzite krici pryc z cesty ty popelnice! :x Nikdy jste to asi nerekli ale vypadate ne tento typ. :alien:
Ono kdyby jste si precetli co jsem psal, tak nepisete ...
Ver mi, ze Z_P, Goldies, Black a ostatni co sem pisou za TCB, jsou stejni jako ja s Bradmanem. Jenom nemaji tolik trpelivosti porad se nekde ospravedlnovat a vysvetlovat druhejm jak se veci maji. Ani ja s Bradmanem nemame nekonecnou trpelivost a sam jsem zvedavej, jak to bude vypadat az nam dojde ;-)
Peace
Be tuner! Make Peace! Howg!
Naposledy upravil(a) Bradman dne 22 črc 2004 13:49, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

TO: Lukas

I.C. má pravdu, me fakt ujeli nervy, takze sorry. :sorry: Ale fakt me stvalo, jak mluvite blbe o necem cemu proste nehovite....

Ona totiz ta vec se ma tak, ze v novinach a TV je to dost spatne a hodne nepravdive rozepsany a popsany.

Jinak ohledne 120 ty auta sou super a dost dobre se daji upravit. A hlavne maji nadcasovej design! Machrovat nemam s cim. Jakykoliv solidne motorove upraveny favo me na sprintu dostane.. :respect: :sorry:
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Lukas: TCB bude k tomuhle pristi tyden vydavat Tiskove prohlaseni s vysvetlenim, jak se veci maji. Ty lzi v novinach se fakt uz nedaji snaset.

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

zadny :debata: ... pekne se :friends: a je to v 8) .... pifko na to

TUNERS TOGETHER 4EVER ... AGAINST POLICE
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

:lol: :respect: BROTHA 8) :lol:
Japonci na konci

Z_P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z_P »

Luka$ píše:I.C.,Bradman: Dekuji ze jste pochopili muj prispevek.

Z_P,Black,Goldies: Koukam vy jste asi typ lidi. Co machrujou jak maji natunene auto a kdyz vidi 120cu tak okamzite krici pryc z cesty ty popelnice! :x Nikdy jste to asi nerekli ale vypadate ne tento typ. :alien:
Ono kdyby jste si precetli co jsem psal, tak nepisete
Vy vypatlani pakyni .... kecate hovadiny....
Jedini I.C. a Bradman mi slusne vysvetlili jak to tam chodi.
A jestli mi fakt chces nadavat tak ja tu fakt nemusim byt!!! :nono:
Na tuto reakci neodpovidejte pripadne piste jen soukrome zpravy. Ostatni fakt nezajima jakou mate v Brne spostou hantyrku! :?
Nadhernej pripad Alibismu!

To je fajn nekam prijit,hovno vedet,ale pro jistotu rict ze sme blbci,
a az ti to kazdej po svym vasvetli tak ses jeste ukrivdenej,,,,HEH
A mas pravdu 120 neberu jako auto ale jako mor!
A machr su taky nejvetsi,ale ne zdaleka jako ty,VB na aute jeste nemam,.. :lol:

Rada na zaver .neser se do neceho cemu nerozumis! Pak nebudes muset utikat z boje.. :D ((Na tuto reakci neodpovidejte pripadne piste jen soukrome zpravy. Ostatni fakt nezajima jakou mate v Brne spostou hantyrku!))
www.edepo.cz
E36 320i coupe
Golf I 1.6 TD

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

sak luka$ uz taky ne
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Z_P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z_P »

Svy sem rekl,Vysvetleno bylo vsechno snad jasne taky,takze to uz pochopil snad KAZDEJ,tak zakopavam valecnou sekeru.Uz se mi taky nechcou resit picoviny,,, :wink: HOWG
www.edepo.cz
E36 320i coupe
Golf I 1.6 TD

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Nechapu proc si radsi nezajedete ve stredu na okruha tam si nedate race, rovne umi jezdit kazdej osel...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Břéťa píše:Nechapu proc si radsi nezajedete ve stredu na okruha tam si nedate race, rovne umi jezdit kazdej osel...
:alien: Mas pravdu, ale ne kazdej ma na to podvozek... Na okruzich to vetsinou konci na strese... :(
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Zemi píše:
Břéťa píše:Nechapu proc si radsi nezajedete ve stredu na okruha tam si nedate race, rovne umi jezdit kazdej osel...
:alien: Mas pravdu, ale ne kazdej ma na to podvozek... Na okruzich to vetsinou konci na strese... :(
Pokud vim tak podvozek a brzdy musi bejt rychlejsi nez motor, jestli to v Brne tak neni tak je mi to uprimne lito...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Bradman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bradman »

FOA : Fuck Off All

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?r=Bmf ... =brnom_2_6

Ja jim dam valku.....curakum.

Udelame tiskove prohlaseni a bude....
Obrázek

Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

I.C. píše:Lukas: TCB bude k tomuhle pristi tyden vydavat Tiskove prohlaseni s vysvetlenim, jak se veci maji. Ty lzi v novinach se fakt uz nedaji snaset.
Dekuji za vysvetlenou. :)
Goldies píše:TO: Lukas
I.C. má pravdu, me fakt ujeli nervy, takze sorry. :sorry: Ale fakt me stvalo, jak mluvite blbe o necem cemu proste nehovite....
Ono kdyz se nezeptas, tak o tom nikdy vic nebudes vedet. Promin ze jsem se zeptal a mel jsem zajem vedet jak to je. A ne jen tupe poslouchat tisk a TV :(
Z_P píše: Nadhernej pripad Alibismu!

Rada na zaver .neser se do neceho cemu nerozumis! Pak nebudes muset utikat z boje.. :D ((Na tuto reakci neodpovidejte pripadne piste jen soukrome zpravy. Ostatni fakt nezajima jakou mate v Brne spostou hantyrku!))

Ono kdybych se nezeptal tak nevim. Nikdy jsem nerekl ze jste blbci, jen me o tom par lidi presvedcuje. :(
To ze si da nekdo na auto VB tak musi byt automaticky MACHR? To sou ale novinky :-) :shock:

O tom cemu rozumim a cemu ne nech rozhodnuti na me! :nono:
BTW: Nikdo neutika, jen jsem chtel usetrit lidi od zbytecnych kecu a urazek smerem na moji osobu, kdyz jsem si dovolil Brnaku na neco zeptat pripradne s nimi nesouhlasit. Evidentne nemate radi kritiku co? :twisted:
Luka$ (Admin)
http://www.feliciaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuning-forum.org" onclick="window.open(this.href);return false;

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Proc z tebe rizeni BMW dela takovyho vola?

Bradman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bradman »

Luka$ píše:
I.C. píše:Lukas: TCB bude k tomuhle pristi tyden vydavat Tiskove prohlaseni s vysvetlenim, jak se veci maji. Ty lzi v novinach se fakt uz nedaji snaset.
Dekuji za vysvetlenou. :)
Goldies píše:TO: Lukas
Ono kdyz se nezeptas, tak o tom nikdy vic nebudes vedet. Promin ze jsem se zeptal a mel jsem zajem vedet jak to je. A ne jen tupe poslouchat tisk a TV :(
Z_P píše: Nadhernej pripad Alibismu!

Ono kdybych se nezeptal tak nevim. Nikdy jsem nerekl ze jste blbci, jen me o tom par lidi presvedcuje. :(
To ze si da nekdo na auto VB tak musi byt automaticky MACHR? To sou ale novinky :-) :shock:

O tom cemu rozumim a cemu ne nech rozhodnuti na me! :nono:
BTW: Nikdo neutika, jen jsem chtel usetrit lidi od zbytecnych kecu a urazek smerem na moji osobu, kdyz jsem si dovolil Brnaku na neco zeptat pripradne s nimi nesouhlasit. Evidentne nemate radi kritiku co? :twisted:

Kritiku ano, ale opodstatnenou! R35P3CT
Obrázek

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

I.C. píše:
Nic rozumnejsiho z tebe nevypadne? Myslel jsem ze se bavim s clovekem s inteligenci na urovni a ne s nekym kdo zacne argumentovat s Bmw...

Z_P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z_P »

Velmi kratce:
Je rozdil mezi "zeptat se" a "zeptat se-odpovedet si-odsoudit"

Machry radsi resit nebudem,BMW sem taky mel, 2 roky ,a nastesti ze me vseveda neudelalo... 8) :lol:
www.edepo.cz
E36 320i coupe
Golf I 1.6 TD

Muchylin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muchylin »

mohli by jste toho už nechat, chováte se jak malý děcka na písečku, když si rozbíjí bábovičky!!!

vše už bylo řečeno, zodpovězeno a snad i vysvětleno, tak toho už šmarja nechte!
Obrázek

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Břéťa píše:
I.C. píše:
Nic rozumnejsiho z tebe nevypadne? Myslel jsem ze se bavim s clovekem s inteligenci na urovni a ne s nekym kdo zacne argumentovat s Bmw...
Ne, dneska nevypadne. Protoze to, co jsi napsal, je tvoje typicka reakce. Ale dobre, reknu Ti na to neco inteligentnejsiho ...
Ne, okruh nic takovyho nevyresi a to z jednoho prostyho duvodu - penize. Vsechno je o penezich. A my, chudy deti z ulice, proste nechceme utracet stovky penez za navstevu okruhu plus dalsi tisice penez na opravy aut a vymeny pneumatik po radeni na okruhu. Jestli na to mas, tak prosim.

A tvoje reci o tom, ze podvozek musi predjet motor ... ano, ale to tak trosku zavisi na aute a taky na ucelu pouziti auta, nemyslis? Kdyz mam dobrej podvozek pro normalni, relativne pohodlnou jizdu v dennim provozu na silnici, tak na okruhu je to mekky, naklani se to a nesedi to. Mam pravdu? A muzu jezdit s okruhovym podvozkem na normalni silnici? Nemuzu ze ne? Takze kecy o okruhu tu nemaji smysl, vid?

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

I.C. píše:Ne, dneska nevypadne. Protoze to, co jsi napsal, je tvoje typicka reakce. Ale dobre, reknu Ti na to neco inteligentnejsiho ...
Ne, okruh nic takovyho nevyresi a to z jednoho prostyho duvodu - penize. Vsechno je o penezich. A my, chudy deti z ulice, proste nechceme utracet stovky penez za navstevu okruhu plus dalsi tisice penez na opravy aut a vymeny pneumatik po radeni na okruhu. Jestli na to mas, tak prosim.

A tvoje reci o tom, ze podvozek musi predjet motor ... ano, ale to tak trosku zavisi na aute a taky na ucelu pouziti auta, nemyslis? Kdyz mam dobrej podvozek pro normalni, relativne pohodlnou jizdu v dennim provozu na silnici, tak na okruhu je to mekky, naklani se to a nesedi to. Mam pravdu? A muzu jezdit s okruhovym podvozkem na normalni silnici? Nemuzu ze ne? Takze kecy o okruhu tu nemaji smysl, vid?
Prosimte nerikej mi ze chudy deti z ulice nemaji 2 nebo 3 stovky na vstupny a litr na plechace na ktery nazujes ojety gumy (kazdej pneuservis se jich rad zbavi)... Kdyz maji chudy deti z ulice na to jet 350km na sraz...

Podvozek? Jde o to najit nejakej kompromis, konkretne u toho naklaneni bych videl spis problem ve stabilizatorech... Spis nez investovani penez do laminatu je myslim lepsi zainvestovat nekam jinam (to nemluvim o nikom konkretnim)... Ja si teda lip uziju jizdu po okruhu nez na sprintu...

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Břéťa píše:Prosimte nerikej mi ze chudy deti z ulice nemaji 2 nebo 3 stovky na vstupny a litr na plechace na ktery nazujes ojety gumy (kazdej pneuservis se jich rad zbavi)... Kdyz maji chudy deti z ulice na to jet 350km na sraz...

Podvozek? Jde o to najit nejakej kompromis, konkretne u toho naklaneni bych videl spis problem ve stabilizatorech... Spis nez investovani penez do laminatu je myslim lepsi zainvestovat nekam jinam (to nemluvim o nikom konkretnim)... Ja si teda lip uziju jizdu po okruhu nez na sprintu...
Lidi, vokomentujte to nekdo za me, ja na to vazne nemam. To je fakt jak mluvit z dementem.
Breto, copak on existuje kompromis mezi okruhem a beznou silnici? Co to prosimte blabolis? Jako moje auto jizdu na okruhu snasi celkem dobre, podvozek i vykon je dostatecnej, ale i presto neni moje auto vhodny na jezdeni na okruhu. Proste si to v nem clovek neuzije.

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

I.C. píše:
Tu uz sem nekde slysel :lol: :)
Japonci na konci

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D já se dneska bavim :)
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

I.C. píše:
Břéťa píše:Prosimte nerikej mi ze chudy deti z ulice nemaji 2 nebo 3 stovky na vstupny a litr na plechace na ktery nazujes ojety gumy (kazdej pneuservis se jich rad zbavi)... Kdyz maji chudy deti z ulice na to jet 350km na sraz...

Lidi, vokomentujte to nekdo za me, ja na to vazne nemam. To je fakt jak mluvit z dementem.
Breto, copak on existuje kompromis mezi okruhem a beznou silnici? Co to prosimte blabolis? Jako moje auto jizdu na okruhu snasi celkem dobre, podvozek i vykon je dostatecnej, ale i presto neni moje auto vhodny na jezdeni na okruhu. Proste si to v nem clovek neuzije.
Asi mame tedy kazdej jine naroky na svezeni po okruhu, ty delas jak kdyby po nem mohli jezdit jen okruhove specialy... Takze v tomhle se asi na nicem nedomluvime...

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

YANEK píše::D já se dneska bavim :)
Tak to jsme dva... :lol:

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:( nevim co se týče mýho názorumě to příde jako zbytečnej risk nevim je to muj pohled já nejsem žádnej sprinter a nesprintim ani na srazech ani na to nemam výkon ani já :lol: ani auto ale nemůžu tady v jednom přízpěvku odsuzovat speedyho a tady vás chválit jak ste dobrý podle mě je to hazard a mějte mě rádi nebo ne :twisted:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Ja mimoradne ne :-(

Breta: Jel's nekdy s FWD na okruhu? Je to nuda. A kdyz vrazim na svoje auto plechace, tak to bude klouzat, protoze mam extremne nedotacivy auto. Tebe by takova jizda po okruhu bavila?

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

I.C. píše:

Dobre, ja to zkusim.

Tak teda poslouchej Nejde jenom o to, dostat se na okruh, protoze to je jako Nebe a voda. Jak uz sem jednou rekl, je to o adrenalinu a vzruseni. Ty to ocividne nejses schopnej pochpit. Na okruh se da zajet taky. A tel litr za plechace - To kamarade pritlac, protoze v servise ti daji pneu s docela dost vysokym profilem, auto nebude sedet v zatackach a je po srande... Proto je tohle optimalni reseni!!!!!
Japonci na konci

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

I.C. píše:
Ja mimoradne ne :-(

Breta: Jel's nekdy s FWD na okruhu? Je to nuda. A kdyz vrazim na svoje auto plechace, tak to bude klouzat, protoze mam extremne nedotacivy auto. Tebe by takova jizda po okruhu bavila?
Ne to bohuzel nejel, i kdyz jsem par predokolek mel... My tam jezdime driftovat, ale vzdycky je tam predokolek docela dost... Neda se tahle nedotacivost eliminovat sirsimi prednimi a uzsimi zadnimi pneu?

Odpovědět

Zpět na „Brno“