Opatření POLICIE proti Brněnským Sprinterům :D
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Břéťa píše:Nechapu proc si radsi nezajedete ve stredu na okruha tam si nedate race, rovne umi jezdit kazdej osel...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Pokud vim tak podvozek a brzdy musi bejt rychlejsi nez motor, jestli to v Brne tak neni tak je mi to uprimne lito...Zemi píše:Břéťa píše:Nechapu proc si radsi nezajedete ve stredu na okruha tam si nedate race, rovne umi jezdit kazdej osel...Mas pravdu, ale ne kazdej ma na to podvozek... Na okruzich to vetsinou konci na strese...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
- Luka$
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji za vysvetlenou.I.C. píše:Lukas: TCB bude k tomuhle pristi tyden vydavat Tiskove prohlaseni s vysvetlenim, jak se veci maji. Ty lzi v novinach se fakt uz nedaji snaset.
Ono kdyz se nezeptas, tak o tom nikdy vic nebudes vedet. Promin ze jsem se zeptal a mel jsem zajem vedet jak to je. A ne jen tupe poslouchat tisk a TVGoldies píše:TO: Lukas
I.C. má pravdu, me fakt ujeli nervy, takze sorry.Ale fakt me stvalo, jak mluvite blbe o necem cemu proste nehovite....
Z_P píše: Nadhernej pripad Alibismu!
To je fajn nekam prijit,hovno vedet,ale pro jistotu rict ze sme blbci,
a az ti to kazdej po svym vasvetli tak ses jeste ukrivdenej,,,,HEH
A mas pravdu 120 neberu jako auto ale jako mor!
A machr su taky nejvetsi,ale ne zdaleka jako ty,VB na aute jeste nemam,..![]()
Rada na zaver .neser se do neceho cemu nerozumis! Pak nebudes muset utikat z boje..((Na tuto reakci neodpovidejte pripadne piste jen soukrome zpravy. Ostatni fakt nezajima jakou mate v Brne spostou hantyrku!))
Ono kdybych se nezeptal tak nevim. Nikdy jsem nerekl ze jste blbci, jen me o tom par lidi presvedcuje.
To ze si da nekdo na auto VB tak musi byt automaticky MACHR? To sou ale novinky
O tom cemu rozumim a cemu ne nech rozhodnuti na me!
BTW: Nikdo neutika, jen jsem chtel usetrit lidi od zbytecnych kecu a urazek smerem na moji osobu, kdyz jsem si dovolil Brnaku na neco zeptat pripradne s nimi nesouhlasit. Evidentne nemate radi kritiku co?
Luka$ (Admin)
http://www.feliciaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuning-forum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.feliciaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuning-forum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
Nic rozumnejsiho z tebe nevypadne? Myslel jsem ze se bavim s clovekem s inteligenci na urovni a ne s nekym kdo zacne argumentovat s Bmw...I.C. píše:Proc z tebe rizeni BMW dela takovyho vola?Břéťa píše:Nechapu proc si radsi nezajedete ve stredu na okruha tam si nedate race, rovne umi jezdit kazdej osel...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Ne, dneska nevypadne. Protoze to, co jsi napsal, je tvoje typicka reakce. Ale dobre, reknu Ti na to neco inteligentnejsiho ...Břéťa píše:Nic rozumnejsiho z tebe nevypadne? Myslel jsem ze se bavim s clovekem s inteligenci na urovni a ne s nekym kdo zacne argumentovat s Bmw...I.C. píše:Proc z tebe rizeni BMW dela takovyho vola?Břéťa píše:Nechapu proc si radsi nezajedete ve stredu na okruha tam si nedate race, rovne umi jezdit kazdej osel...
Ne, okruh nic takovyho nevyresi a to z jednoho prostyho duvodu - penize. Vsechno je o penezich. A my, chudy deti z ulice, proste nechceme utracet stovky penez za navstevu okruhu plus dalsi tisice penez na opravy aut a vymeny pneumatik po radeni na okruhu. Jestli na to mas, tak prosim.
A tvoje reci o tom, ze podvozek musi predjet motor ... ano, ale to tak trosku zavisi na aute a taky na ucelu pouziti auta, nemyslis? Kdyz mam dobrej podvozek pro normalni, relativne pohodlnou jizdu v dennim provozu na silnici, tak na okruhu je to mekky, naklani se to a nesedi to. Mam pravdu? A muzu jezdit s okruhovym podvozkem na normalni silnici? Nemuzu ze ne? Takze kecy o okruhu tu nemaji smysl, vid?
Prosimte nerikej mi ze chudy deti z ulice nemaji 2 nebo 3 stovky na vstupny a litr na plechace na ktery nazujes ojety gumy (kazdej pneuservis se jich rad zbavi)... Kdyz maji chudy deti z ulice na to jet 350km na sraz...I.C. píše:Ne, dneska nevypadne. Protoze to, co jsi napsal, je tvoje typicka reakce. Ale dobre, reknu Ti na to neco inteligentnejsiho ...
Ne, okruh nic takovyho nevyresi a to z jednoho prostyho duvodu - penize. Vsechno je o penezich. A my, chudy deti z ulice, proste nechceme utracet stovky penez za navstevu okruhu plus dalsi tisice penez na opravy aut a vymeny pneumatik po radeni na okruhu. Jestli na to mas, tak prosim.
A tvoje reci o tom, ze podvozek musi predjet motor ... ano, ale to tak trosku zavisi na aute a taky na ucelu pouziti auta, nemyslis? Kdyz mam dobrej podvozek pro normalni, relativne pohodlnou jizdu v dennim provozu na silnici, tak na okruhu je to mekky, naklani se to a nesedi to. Mam pravdu? A muzu jezdit s okruhovym podvozkem na normalni silnici? Nemuzu ze ne? Takze kecy o okruhu tu nemaji smysl, vid?
Podvozek? Jde o to najit nejakej kompromis, konkretne u toho naklaneni bych videl spis problem ve stabilizatorech... Spis nez investovani penez do laminatu je myslim lepsi zainvestovat nekam jinam (to nemluvim o nikom konkretnim)... Ja si teda lip uziju jizdu po okruhu nez na sprintu...
Lidi, vokomentujte to nekdo za me, ja na to vazne nemam. To je fakt jak mluvit z dementem.Břéťa píše:Prosimte nerikej mi ze chudy deti z ulice nemaji 2 nebo 3 stovky na vstupny a litr na plechace na ktery nazujes ojety gumy (kazdej pneuservis se jich rad zbavi)... Kdyz maji chudy deti z ulice na to jet 350km na sraz...
Podvozek? Jde o to najit nejakej kompromis, konkretne u toho naklaneni bych videl spis problem ve stabilizatorech... Spis nez investovani penez do laminatu je myslim lepsi zainvestovat nekam jinam (to nemluvim o nikom konkretnim)... Ja si teda lip uziju jizdu po okruhu nez na sprintu...
Breto, copak on existuje kompromis mezi okruhem a beznou silnici? Co to prosimte blabolis? Jako moje auto jizdu na okruhu snasi celkem dobre, podvozek i vykon je dostatecnej, ale i presto neni moje auto vhodny na jezdeni na okruhu. Proste si to v nem clovek neuzije.
Tu uz sem nekde slyselI.C. píše:Proc z tebe rizeni BMW dela takovyho vola?Břéťa píše:Nechapu proc si radsi nezajedete ve stredu na okruha tam si nedate race, rovne umi jezdit kazdej osel...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Asi mame tedy kazdej jine naroky na svezeni po okruhu, ty delas jak kdyby po nem mohli jezdit jen okruhove specialy... Takze v tomhle se asi na nicem nedomluvime...I.C. píše:Lidi, vokomentujte to nekdo za me, ja na to vazne nemam. To je fakt jak mluvit z dementem.Břéťa píše:Prosimte nerikej mi ze chudy deti z ulice nemaji 2 nebo 3 stovky na vstupny a litr na plechace na ktery nazujes ojety gumy (kazdej pneuservis se jich rad zbavi)... Kdyz maji chudy deti z ulice na to jet 350km na sraz...
Breto, copak on existuje kompromis mezi okruhem a beznou silnici? Co to prosimte blabolis? Jako moje auto jizdu na okruhu snasi celkem dobre, podvozek i vykon je dostatecnej, ale i presto neni moje auto vhodny na jezdeni na okruhu. Proste si to v nem clovek neuzije.
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Dobre, ja to zkusim.I.C. píše:Lidi, vokomentujte to nekdo za me, ja na to vazne nemam. To je fakt jak mluvit z dementem.Břéťa píše:Prosimte nerikej mi ze chudy deti z ulice nemaji 2 nebo 3 stovky na vstupny a litr na plechace na ktery nazujes ojety gumy (kazdej pneuservis se jich rad zbavi)... Kdyz maji chudy deti z ulice na to jet 350km na sraz...
Tak teda poslouchej Nejde jenom o to, dostat se na okruh, protoze to je jako Nebe a voda. Jak uz sem jednou rekl, je to o adrenalinu a vzruseni. Ty to ocividne nejses schopnej pochpit. Na okruh se da zajet taky. A tel litr za plechace - To kamarade pritlac, protoze v servise ti daji pneu s docela dost vysokym profilem, auto nebude sedet v zatackach a je po srande... Proto je tohle optimalni reseni!!!!!
Japonci na konci
Ne to bohuzel nejel, i kdyz jsem par predokolek mel... My tam jezdime driftovat, ale vzdycky je tam predokolek docela dost... Neda se tahle nedotacivost eliminovat sirsimi prednimi a uzsimi zadnimi pneu?I.C. píše:Ja mimoradne neYANEK píše:já se dneska bavim
Breta: Jel's nekdy s FWD na okruhu? Je to nuda. A kdyz vrazim na svoje auto plechace, tak to bude klouzat, protoze mam extremne nedotacivy auto. Tebe by takova jizda po okruhu bavila?
Vis on je to ale podstarne mensi hazard nez obycejna jizda mestem...YANEK píše:nevim co se týče mýho názorumě to příde jako zbytečnej risk nevim je to muj pohled já nejsem žádnej sprinter a nesprintim ani na srazech ani na to nemam výkon ani já
ani auto ale nemůžu tady v jednom přízpěvku odsuzovat speedyho a tady vás chválit jak ste dobrý podle mě je to hazard a mějte mě rádi nebo ne
Dneska sem najel autem na vyfuk od nakladaku ze me to zvedlo 20 cisel do vzduchu a to nemluvim ze me malem 2x sejmlo auto co jen prejizdelo z pruhu do pruhu,,
Je to vec nazoru,mozna kdyz jednou zazjes tak uvidis
To chces rict ze na okruhu je mensi adrenalin nez na sprintu? Ja bych to videl jako uplne opak... Nevim jak u vas ale tady se pohybuje plechac tak 250-300,-ks... Pneu si muzu vybrat na hromade jake chci, 195/45/15 s 3mm vzorku neni problem...Goldies píše: Dobre, ja to zkusim.
Tak teda poslouchej Nejde jenom o to, dostat se na okruh, protoze to je jako Nebe a voda. Jak uz sem jednou rekl, je to o adrenalinu a vzruseni. Ty to ocividne nejses schopnej pochpit. Na okruh se da zajet taky. A tel litr za plechace - To kamarade pritlac, protoze v servise ti daji pneu s docela dost vysokym profilem, auto nebude sedet v zatackach a je po srande... Proto je tohle optimalni reseni!!!!!
Na BMW a koncern WV neni problem, ale sezen plechace srozteci 4x108 za normalni money...
A na okruhu je sranda, ne ze ne, ale je to porad o tech penezich...
Ty sprinty sou zadarmiko...
Japonci na konci
Hehe, predpokladam, ze jsi to myslel jako vtipBřéťa píše:Ne to bohuzel nejel, i kdyz jsem par predokolek mel... My tam jezdime driftovat, ale vzdycky je tam predokolek docela dost... Neda se tahle nedotacivost eliminovat sirsimi prednimi a uzsimi zadnimi pneu?
Ale tak treba nam breta rekne kde nam daji 4 plechace s gumama tak aby z nich netrcely draty-Za litr. Myslim ze bysme jim tam udelali celkem kseft.Ne?Goldies píše:Dobre, ja to zkusim.I.C. píše:Lidi, vokomentujte to nekdo za me, ja na to vazne nemam. To je fakt jak mluvit z dementem.Břéťa píše:Prosimte nerikej mi ze chudy deti z ulice nemaji 2 nebo 3 stovky na vstupny a litr na plechace na ktery nazujes ojety gumy (kazdej pneuservis se jich rad zbavi)... Kdyz maji chudy deti z ulice na to jet 350km na sraz...
A to by byl teda KING!!
Pokud mas zajem tak se ti na ty plechace zeptam, kamos ma plechacu celou stodolu...Goldies píše:Na BMW a koncern WV neni problem, ale sezen plechace srozteci 4x108 za normalni money...
a o co mas zajem o 15" ? a jakej prumer stredovy diry?Bradman píše:Kdyz uz jsme u toho tak bych opravdu ty plechace bral....rovnou i s tema gumama....ale taky potrebuju roztec 108Břéťa píše:Pokud mas zajem tak se ti na ty plechace zeptam, kamos ma plechacu celou stodolu...Goldies píše:Na BMW a koncern WV neni problem, ale sezen plechace srozteci 4x108 za normalni money...
Goldies uz na to kasli udelame PSSSST PSSSST a bude to