nevim co s nim je, urazil se, že nikdo nechce v úterý přijet...HONZA_013 píše:co se děje benga?
asi je na drogách nebo já nevim co s nim je....
nevim co s nim je, urazil se, že nikdo nechce v úterý přijet...HONZA_013 píše:co se děje benga?
copak je to za Pežótka?Lukash píše:Se musím trochu pochlubitVčera jsem byl ještě jednou v tom bazaru kouknout se na toho Peugeota.Řekl jsem si o klíče a majitel říkal ať si to klidně prolezu že on si bude fotit nějaký jiný auto.První věc byla že jsem otočil klíčem a auto hned a v pohodě naskočilo.Říkám dobrá známka.Vyzkoušel jsem všechny ty elektrický vychytávky a hele ono je to v pohodě.Motor nikde nechčije a zvuk je taky dobrej.Na pohled i na ty roky vypadá že je snad OK.Pak jsem se v tom dobrou hodinku válel
až se to maiteli bazaru zdálo nějaký divný
Vypadá to že ho asi vemu...
redmenn píše:olalafrancouzskaá síla....tak to má být:-)
já sem se neurazil a to že odcházím je pouze moje věc tak se domě neser a bud tak hodnej joLukash píše:Tam jde jen o to že si pořád memůže uvědomit že dělat sraz když se to zrovna hodí jen jemu je pěkná blbost.A když mu všichni řeknem že prostě nemůžem tak se urazí.No nic,svůj názor jsem vyjádřil a myslím že už to nemá cenu dál řešit