Proto je tu hlasovací otázka před Mimoní. Nově se zde snad povedlo stanovit podmínky na opravdových 1/4míle (dříve 400m) tedy cca 402,xxm a že se jednoznačně stanovuje vzálenost startovací pozice od buňky která spustí startovací zařízení. Dá se tedy říci, že finálový čas by už měli ovlivňovat jen nadmořská výška, teplota vlhkost a podobné parametry, rozhodně by to však neměla ovlivňovat metodia měření či vzdálenost. Jistě víte, že za již nově stanovených podmínek jsem na poslední Mimoni zajel 13,09s.
Proč si myslím, že bych se měl zlepšit? Navzdory tomu, že mi mnoho rádoby " tunerů" tvrdí, že sériový FMIC na EVO IX je dobrý bez potíží i na 500koní tak jsem ho vyměnil za FMIC od AMS který má o 80% větší průchodnost vzduchu. Dále jsem konečně dostal kabely na ladění většiny nových Mitsubishi a Subaru (tímto vám nabízím možnost naladění vašeho vozu) a tak jsem zahájil proces ladění na svém voze. Subjektivně došlo ke značnému zlepšení především odezvy na sešlápnutí plynového pedálu a auto se zdá pružnější. Jestli došlo k nějakému razantnímu zvýšení výkonu neumím posoudit, ale něco by mohl naznačit i čas z nadcházející Mimoně. Možná to pro někoho bude jasný důkaz o tom co vím o ladění aut a třeba se pak setkáme u ladění vašeho miláčka.
Protože sám zatím nevím jak jsem byl úspěšný ve svém snažení bude rozptyl hlasovací otázky relativně malý.
PS: Snad to vydrží spojka