Sehnal si vcera neco v OBI?

spis tam jenom obcas prespime... Nejak se to zvrtlo v trosku vetsi akci nez se cekalo ale zas to bude podle predstav... Chce to nebat se vsechno vyhazet a vytrhat, vybourat atd...Sádra píše:Ja teprve zacinam,sice uz asi 3 mesice ale asi to dopadne brzy tak ze vyhazim vsechny kramy a celej byt predelam....jen by to chtelo nekde to okoukat aby to nejak vypadalo,vy s Marketou uz tedy bydlite?
jj chce to fakt se nebat... Ze zacatku to taky nevipadalo na nejaky velky zmeny, ale kdyz pak uz neco dela tak si rekne "no to by se mohlo rovnou udelat i tohle" je fakt ze pozdeji by to dalo vic prace i penez nelede na bordel... Zitra nafotim jak to vypada tedSádra píše:Mno kdyz to vidim,tak je mi zle,co me vsechno ceka...ale zas je fakt ze je tolik moznosti jak z takovyho nudnyho bytu udelat neco moderniho a hlavne prijemnyho...mysim ze obejdu par znamejch a budu hltat rada a taky se do toho radikalne pustim
jj neco by bylo... Jako prvni jsem si poridil repracky, Canton (ted zatim bezi chudacci pres tu malou Aiwu)Sádra píše:OK...a veci jako zarizeni,tzn, nabytek a tak to uz vsechno mate?nebo aspon predstavu?
Ono to nejak dopadne, ta sedacka se nam libila moc uz dlouho takze zbytek se k ni nejak prizpusobi... Mas taky byt v panelaku nebo?Sádra píše:Mno vypada to pekne,ale na to bych musela mit nejakyho poradce,nejsem ten typ co by tyhle barvy pak umel zkloubit s necim dalsim...ale zas je ten byt pak dost veselej a originalni
Tady je jeste normal jadro, ale je to z tech poslednich takze je pevny, z venku jsem ho zdrsnil smirglpapirem, natrel penetraci a nahodil lepidlem, a prijde na nej normal stuk, nikdo nepozna jestli je zdeny nebo ne... A tak za rok jesli budou $ se vyhazi koupelna i hajzlik a a udela se to sami uvnitr (mozna se proboura ta pricka) a daji obklady... Takhle to vypada po predchozich majitelich, musi to chvili prezitSádra píše:Neni to primo panelak...premyslim k cemu to prirovnat,ale tak treba jadro je puvodne hodne podobne panelaku,nastesti uz je po castecne prestavbe
Jasny tady je vyhoda ze tam jenom obcas prespim(e)...Sádra píše:Hehe,mohl to bejt horsi![]()
Mno tak takhle na to asi nevlitnu,musim tu u toho i bydlet...asi zvolim neco postupnyho
Vzdyt leto uz davno neni...Sádra píše:Ted pres leto je to slaby...ale tak to se ani nedivim
Pri slove ZEDNICi mi beha mraz po zadech,pokud to nejsou znamy tak bych se vsadila ze to odflaknou
Nene to uz zustane, musely by se vypustit stupacky a bylo by s tim moc sraniGajda píše:ARV6: no pěkně makáš na bytěa dobře jste to vymysleli stím balkonem. Jen škoda že to topení tam zůstalo mohlo by být více místa kdy jste ho uřízli a přešoupli jinam nebo jste to udělali...?
člověče, skoro to tak bylo i myšlenoARV6 píše:tweetyna píše:ARV: našel se člověk kterej mě štve ještě víc než vy a najednou se mi po vás zastesklotak zdravím
je to je skoro jako poklona
ale nestejskalo se ti viď?hattori_hanzo píše:tweetyna píše:ARV: našel se člověk kterej mě štve ještě víc než vy a najednou se mi po vás zastesklotak zdravím
Návrat ztracené dcery!
drzá bude ... ty si mě dnes nepřej, takhle drzou karlovarskou hvězdu jsem tu ještě nepotkala, to je neuvěřitelný......Sádra píše:Doma u topeni,ma asi moc dlouhy voditko![]()
sem si to myslelARV6 píše:Nene to uz zustane, musely by se vypustit stupacky a bylo by s tim moc sraniGajda píše:ARV6: no pěkně makáš na bytěa dobře jste to vymysleli stím balkonem. Jen škoda že to topení tam zůstalo mohlo by být více místa kdy jste ho uřízli a přešoupli jinam nebo jste to udělali...?
No a víš že i jo!tweetyna píše:ale nestejskalo se ti viď?hattori_hanzo píše:tweetyna píše:ARV: našel se člověk kterej mě štve ještě víc než vy a najednou se mi po vás zastesklotak zdravím
Návrat ztracené dcery!
![]()
neměl si do koho rejpat jo? No ty chudáčku...to sis okousal nudou všechny nehty a hledal si nějakou zábavičku co? No už se těším, co mi tu budeš vyprávět za chytrovinyhattori_hanzo píše: No a víš že i jo!Sice pravda,teď se to tu hádalo dost i bez toho aby tady byla nějaká ženská,ale neměl jsem do koho rejpat...
![]()