Pokec II

Tuningová scéna ve Varech a okolí
Zamčeno
Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

Doma u topeni,ma asi moc dlouhy voditko :D
Sehnal si vcera neco v OBI? :wink:

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Sádra píše:Doma u topeni,ma asi moc dlouhy voditko :D
Sehnal si vcera neco v OBI? :wink:
jj polystyreny, lepidlo na obklady a pytel sadry :D

co ty?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

Bohuzel nic,shanim policku do koupelny...mam nejak moc kosmetiky a pada mi to do vany :D

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Sádra píše:Bohuzel nic,shanim policku do koupelny...mam nejak moc kosmetiky a pada mi to do vany :D
no ja uz mam tyhle ptakoviny nakoupeny, v brne v Hornbachu zrovna byla akce... Jenom to zatim neni kam dat :?:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

Ja teprve zacinam,sice uz asi 3 mesice ale asi to dopadne brzy tak ze vyhazim vsechny kramy a celej byt predelam....jen by to chtelo nekde to okoukat aby to nejak vypadalo,vy s Marketou uz tedy bydlite?

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Sádra píše:Ja teprve zacinam,sice uz asi 3 mesice ale asi to dopadne brzy tak ze vyhazim vsechny kramy a celej byt predelam....jen by to chtelo nekde to okoukat aby to nejak vypadalo,vy s Marketou uz tedy bydlite?
spis tam jenom obcas prespime... Nejak se to zvrtlo v trosku vetsi akci nez se cekalo ale zas to bude podle predstav... Chce to nebat se vsechno vyhazet a vytrhat, vybourat atd... :mrgreen: Uz se to taky tahne 4. mesic jak je clovek linej
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

Tak to by si pak mohl sem dat nejaky fota pro inspiraci....jenom neudavej adresu aby te pak nejakej trouba nevykradl

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

No mam fota jenom ze zacatku musim zas nejaky vyrobit...
Trebas takhle vypadal vstup do kuchyne, des a hruza (zvlast ta zaclonka :lol: , vsechno je vymlaceny vcetne toho dreva vpravo na jadre, prijde nahodit, bude to pak vsechno hezky cisty jenom vystukovany...
Obrázek

tohle je z obyvaku smerem na chodbu, vyboural jsem ty komoussky futra taky tam bude jenom pruchod, hned to vypada o dost prostornejsi...
Obrázek

Tohle je pokoj s balkonem, bude to loznice, je zadelanej plast oknama, jenom to po tech byvalych dverich a oknu bylo oblozeny drevem jak na chate :savle: taky vybourany co to slo a ted uz je to pripraveny na stukovani, taky to moc prokouklo 8)
Obrázek

Obrázek

Obrázek
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

Mno kdyz to vidim,tak je mi zle,co me vsechno ceka...ale zas je fakt ze je tolik moznosti jak z takovyho nudnyho bytu udelat neco moderniho a hlavne prijemnyho...mysim ze obejdu par znamejch a budu hltat rada a taky se do toho radikalne pustim

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Sádra píše:Mno kdyz to vidim,tak je mi zle,co me vsechno ceka...ale zas je fakt ze je tolik moznosti jak z takovyho nudnyho bytu udelat neco moderniho a hlavne prijemnyho...mysim ze obejdu par znamejch a budu hltat rada a taky se do toho radikalne pustim
jj chce to fakt se nebat... Ze zacatku to taky nevipadalo na nejaky velky zmeny, ale kdyz pak uz neco dela tak si rekne "no to by se mohlo rovnou udelat i tohle" je fakt ze pozdeji by to dalo vic prace i penez nelede na bordel... Zitra nafotim jak to vypada ted
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

OK...a veci jako zarizeni,tzn, nabytek a tak to uz vsechno mate?nebo aspon predstavu?

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Sádra píše:OK...a veci jako zarizeni,tzn, nabytek a tak to uz vsechno mate?nebo aspon predstavu?
jj neco by bylo... Jako prvni jsem si poridil repracky, Canton (ted zatim bezi chudacci pres tu malou Aiwu) :D a pred mesicem sme privezli sedacku, kuze, koukali sme po ni uz rok a ted ji o dost slevnili. Jeste mame stul do obyvaku, sklo-kov, jenom mel odlepenou jednu nohu tak byl misto za 5t za 1t... Jenom absolutne nemame predstavu o skrinich do obyvaku ale to se casem neco sikne
Přílohy
DSC00590.JPG
DSC00590.JPG (74.12 KiB) Zobrazeno 1418 x
DSC00589.JPG
DSC00589.JPG (70.9 KiB) Zobrazeno 1418 x
DSC00429.JPG
DSC00429.JPG (46.19 KiB) Zobrazeno 1418 x
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

Mno vypada to pekne,ale na to bych musela mit nejakyho poradce,nejsem ten typ co by tyhle barvy pak umel zkloubit s necim dalsim...ale zas je ten byt pak dost veselej a originalni

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Sádra píše:Mno vypada to pekne,ale na to bych musela mit nejakyho poradce,nejsem ten typ co by tyhle barvy pak umel zkloubit s necim dalsim...ale zas je ten byt pak dost veselej a originalni
Ono to nejak dopadne, ta sedacka se nam libila moc uz dlouho takze zbytek se k ni nejak prizpusobi... Mas taky byt v panelaku nebo?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

Neni to primo panelak...premyslim k cemu to prirovnat,ale tak treba jadro je puvodne hodne podobne panelaku,nastesti uz je po castecne prestavbe :D

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Sádra píše:Neni to primo panelak...premyslim k cemu to prirovnat,ale tak treba jadro je puvodne hodne podobne panelaku,nastesti uz je po castecne prestavbe :D
Tady je jeste normal jadro, ale je to z tech poslednich takze je pevny, z venku jsem ho zdrsnil smirglpapirem, natrel penetraci a nahodil lepidlem, a prijde na nej normal stuk, nikdo nepozna jestli je zdeny nebo ne... A tak za rok jesli budou $ se vyhazi koupelna i hajzlik a a udela se to sami uvnitr (mozna se proboura ta pricka) a daji obklady... Takhle to vypada po predchozich majitelich, musi to chvili prezit
Přílohy
DSC00431.JPG
DSC00431.JPG (38.39 KiB) Zobrazeno 1463 x
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

Hehe,mohl to bejt horsi :D
Mno tak takhle na to asi nevlitnu,musim tu u toho i bydlet...asi zvolim neco postupnyho

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Sádra píše:Hehe,mohl to bejt horsi :D
Mno tak takhle na to asi nevlitnu,musim tu u toho i bydlet...asi zvolim neco postupnyho
Jasny tady je vyhoda ze tam jenom obcas prespim(e)...
Ale pristi patek maji prijit zednici na stukovani, pak jenom polozit plovoucky, poskladat zpatky kuchyn a bude to skoro hotovy...

Co KV T(j)uning jeste to funguje?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Sádra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sádra »

Ted pres leto je to slaby...ale tak to se ani nedivim

Pri slove ZEDNICi mi beha mraz po zadech,pokud to nejsou znamy tak bych se vsadila ze to odflaknou

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Sádra píše:Ted pres leto je to slaby...ale tak to se ani nedivim

Pri slove ZEDNICi mi beha mraz po zadech,pokud to nejsou znamy tak bych se vsadila ze to odflaknou
Vzdyt leto uz davno neni...

No ja doufam ze to bude ok, jinak mi jebne, zatim sem to vsechno udelal dost poctive tak by mi jeblo kdyby to zkurvili :mad:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

ARV6: no pěkně makáš na bytě 8) a dobře jste to vymysleli stím balkonem. Jen škoda že to topení tam zůstalo mohlo by být více místa kdy jste ho uřízli a přešoupli jinam nebo jste to udělali...?

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Gajda píše:ARV6: no pěkně makáš na bytě 8) a dobře jste to vymysleli stím balkonem. Jen škoda že to topení tam zůstalo mohlo by být více místa kdy jste ho uřízli a přešoupli jinam nebo jste to udělali...?
Nene to uz zustane, musely by se vypustit stupacky a bylo by s tim moc srani
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

tweetyna

Příspěvek od tweetyna »

ARV6 píše:
tweetyna píše:ARV: našel se člověk kterej mě štve ještě víc než vy a najednou se mi po vás zastesklo :lol: tak zdravím :wink:
:smich2: je to je skoro jako poklona
člověče, skoro to tak bylo i myšleno :D
hattori_hanzo píše:
tweetyna píše:ARV: našel se člověk kterej mě štve ještě víc než vy a najednou se mi po vás zastesklo :lol: tak zdravím :wink:
:shock: Návrat ztracené dcery! :lol:
ale nestejskalo se ti viď? :lol:
Sádra píše:Doma u topeni,ma asi moc dlouhy voditko :D
drzá bude ... ty si mě dnes nepřej, takhle drzou karlovarskou hvězdu jsem tu ještě nepotkala, to je neuvěřitelný...... :evil: :lol: se mi zdá že od tý doby co nejezdíš fabií ale octavkou jsi nějaká zdivočelá... :twisted: :lol:

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

ARV6 píše:
Gajda píše:ARV6: no pěkně makáš na bytě 8) a dobře jste to vymysleli stím balkonem. Jen škoda že to topení tam zůstalo mohlo by být více místa kdy jste ho uřízli a přešoupli jinam nebo jste to udělali...?
Nene to uz zustane, musely by se vypustit stupacky a bylo by s tim moc srani
sem si to myslel :D ale přeci jen by to bylo lepší :wink: bylo by víc místa šup ještě to udělejte 8)

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

tweetyna píše:
hattori_hanzo píše:
:shock: Návrat ztracené dcery! :lol:
ale nestejskalo se ti viď? :lol:
No a víš že i jo! :D Sice pravda,teď se to tu hádalo dost i bez toho aby tady byla nějaká ženská,ale neměl jsem do koho rejpat... :wink: :?:
✠Luftwaffle✠

tweetyna

Příspěvek od tweetyna »

hattori_hanzo píše: No a víš že i jo! :D Sice pravda,teď se to tu hádalo dost i bez toho aby tady byla nějaká ženská,ale neměl jsem do koho rejpat... :wink: :?:
neměl si do koho rejpat jo? No ty chudáčku...to sis okousal nudou všechny nehty a hledal si nějakou zábavičku co? No už se těším, co mi tu budeš vyprávět za chytroviny :lol: :lol: nechceš se mimo jiné stavit dnes na kakao? :twisted: a nebo ne...by mi ani nechutnalo, zas bych byla jenom naštvaná celou dobu ... :lol: :lol: a na Aralu nedávaj ani sušenky, takže bych ti nemohla nabídnout jednu práškovou... :D

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

:lol: jo a když se tu bavíte o těch bytech tak budu kupovat tenhle týden 3+1 v chodově..takže budu taky makat.. :lol: první si ale dám plastáky.. :wink:
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Eskláda píše::lol: jo a když se tu bavíte o těch bytech tak budu kupovat tenhle týden 3+1 v chodově..takže budu taky makat.. :lol: první si ale dám plastáky.. :wink:
no jo vatar... :twisted: kua jeste tu galaxu a muzes zalozit rodinu :lol:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

Eskláda píše::lol: jo a když se tu bavíte o těch bytech tak budu kupovat tenhle týden 3+1 v chodově..takže budu taky makat.. :lol: první si ale dám plastáky.. :wink:
kupovat za svoje??
BBS Motorsport

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

jj zvooky za svoje který budu 15 let splácet..no jo no ale investice do budoucnosti si myslím že dobrý.. 8)
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

Zamčeno

Zpět na „Karlovy Vary“