Myslis ze by se ty auta se slickama o 5 vterin zrychlili?sbd píše:Propozice pozaduji jizdu na homologovanych pro silnicni provoz gumach.
To znamena ze gumy nejblize ke slickum ktere lze pouzit jsou Toya R888 (pouzivaji se docela dost ) nebo Michelin PS CUP nebo neco takoveho. My jsme jeli na Michelin PS2 a proto ty Oply s Toyama v zatackach a pri brzdeni (taky brzdy) ujizdely. Nejlepsi casy byly zajety na Toyach - 1. Subaru-Toyo R888, 2. Toyota- Toyo R888, 3. Mazda RX7 - Michelin PS2.
Na co jezdily Clia nevim, ale slicky to zcela urcite to nebyly.
2 okruhy v Moste
Moderátor: Jardafox
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2 okruhy v Moste
Jo jo ja jsem ten strasnej trouba Lukasku ano.Břéťa píše:Na to aby si z tebe mohl delat nekdo prdel nemusi bejt chytrej, na tebe staci celkem malo...Zemi píše:Do nej musis jinak ti neda pokoj.A je potom chytrej jak radio... Takovej nas malej Cesky rozhlas 1.
Rádiobřeťál.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
No aspon ze to uznas..Zemi píše:Jo jo ja jsem ten strasnej trouba Lukasku ano.Břéťa píše:Na to aby si z tebe mohl delat nekdo prdel nemusi bejt chytrej, na tebe staci celkem malo...Zemi píše:Do nej musis jinak ti neda pokoj.A je potom chytrej jak radio... Takovej nas malej Cesky rozhlas 1.
Rádiobřeťál.
Hele kolik jsi mel na tom mokru tehdy? 3 minuty?

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Tak ze hosi, kdo tedy ma vetsi pero?Břéťa píše:No aspon ze to uznas..Zemi píše:Jo jo ja jsem ten strasnej trouba Lukasku ano.Břéťa píše: Na to aby si z tebe mohl delat nekdo prdel nemusi bejt chytrej, na tebe staci celkem malo...Hele kolik jsi mel na tom mokru tehdy? 3 minuty?
To uz si nepamatuju, a kolik jsi zajel v Moste ty?
Ty tam musis bejt na draze pecenej varenej kdyz ji mas za barakem...
To zatim nevime, ale klidne muzem pomerit..sbd píše:Tak ze hosi, kdo tedy ma vetsi pero?Břéťa píše:No aspon ze to uznas..Zemi píše: Jo jo ja jsem ten strasnej trouba Lukasku ano.Hele kolik jsi mel na tom mokru tehdy? 3 minuty?
To uz si nepamatuju, a kolik jsi zajel v Moste ty?
Ty tam musis bejt na draze pecenej varenej kdyz ji mas za barakem...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hehehe treti do pranice.
Only fun...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
pekny video
je videt ze v zatackach je hodne pretacivi, ale na rovinkach to jede jak hovado oproti ostatnim, jeste ze je tam tak dlouha cilova rovinka
je videt ze v zatackach je hodne pretacivi, ale na rovinkach to jede jak hovado oproti ostatnim, jeste ze je tam tak dlouha cilova rovinka

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
imo ted mi napadlo... Diff je seriovej? To jde vesele bokem...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848