Nissan Skyline-najlepšie auto sveta???

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Re: Nissan Skyline-najlepšie auto sveta???

Příspěvek od OndrejGTi »

all: blablabla :lol:
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.

barbucha

Příspěvek od barbucha »

OndrejGTi píše:all: blablabla :lol:
Když už máš dole v podpisu upozornění na nevhodný OT, tak bys je sám nemusel tvořit. Nevzpomínám si že bych tě já nekdy chodil prudit na autohifi

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

barbucha píše:
OndrejGTi píše:all: blablabla :lol:
Když už máš dole v podpisu upozornění na nevhodný OT, tak bys je sám nemusel tvořit. Nevzpomínám si že bych tě já nekdy chodil prudit na autohifi
sory, povodne som zacal pisat kazen z kostola, len tak z recesie, ale nechcel som niekoho pohnevat tak som nechal len toto konstatovanie... taka cudna nalada bola, tak som musel nieco napisat :D Ako zadostucinenie ti davam moznost beztrestne davat tento tyzden OT do inzercie :D
V podpise sice mam nieco o OT, ale niekto mi zrusil modre tlacidlo, tak to je uz bohuzial len spomienka na stere dobre casy ked sa kazdy stazoval na fotrum, padanie, milosovu lenivost... :roll:
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.

petoGT

Příspěvek od petoGT »

sejki píše:No vidis ja MKIV potkavam casto, ale MKIII sem nevidel jeste ani jednu, teda jednu jo, Beavera a asi 5 minut a rikal sem si co to je jen za auto:-D Pak kdyz psal ze ma supru mi to docvaklo :-D
ja to poznám...tiež sem tam rozmýšlam "čo som to vydel za auto" napríklad dnes som vydel opel speedster a asi 5 minút som rozmýšlal čo to bolo :D ale takú supru by som chcel stretávať....škoda,že nikto v Banskej Bystrici ju nemá....aspon myslím :D

Beaver

Příspěvek od Beaver »

petoGT píše:ale to sú všetko len dohady koľko by ten motor dal...ja sa radšej držím tých papierových alebo odskúšaných,bohužiaľ o supre mk4 to neviem povedať...to auto som ešte ani na vlastné oči nevidel a skylina už niekoľko krát...a s tým skylinom neviem čo tým myslíš bud konkrétnejší :D
Tak se zeptáme leona4x4, kolik dal se sériovým setupem maximálku, ale bylo to hodně :D Když uvážím, že s výkonem nižším o sto koní a s pětikvaltem místo šestikvaltu si hasí Mk.III takřka 250 km/h, potom Mk.IV asi pojede alespoň stejně, ale spíš víc :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

http://videos.streetfire.net/search/ae8 ... 424A05.htm

:)) Snad se mi jednu AE86 poštěstí.
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars

petoGT

Příspěvek od petoGT »

Beaver píše:
petoGT píše:ale to sú všetko len dohady koľko by ten motor dal...ja sa radšej držím tých papierových alebo odskúšaných,bohužiaľ o supre mk4 to neviem povedať...to auto som ešte ani na vlastné oči nevidel a skylina už niekoľko krát...a s tým skylinom neviem čo tým myslíš bud konkrétnejší :D
Tak se zeptáme leona4x4, kolik dal se sériovým setupem maximálku, ale bylo to hodně :D Když uvážím, že s výkonem nižším o sto koní a s pětikvaltem místo šestikvaltu si hasí Mk.III takřka 250 km/h, potom Mk.IV asi pojede alespoň stejně, ale spíš víc :D
tak to som zvedavý... :D daj vedieť potom,ok....o supre toho neviem veľa,tak budem naozaj rád...

stqeno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stqeno »

Žigi píše:http://videos.streetfire.net/search/ae8 ... 424A05.htm

:)) Snad se mi jednu AE86 poštěstí.
ja bych tu hachi az tak neprecenoval, je to 20let starej srot, na touge zalezi hlavne na ridici :wink: sorry za OT
kdyz kecam ptakoviny tak mne jednoduse ignorujte

jean2005

Příspěvek od jean2005 »

Breakthru píše: Mě ne, já se na ten film dívala a stále dívám s despektem a pro pobavení.Z těch supr vostrejch citátů já nemůžu:"Blbě řadíš, bez meziplynu!" "V tý supře máš motor z Mazdy" "Já chtěl nadupanou káru, ne rozdupabou" atd........prostě béčkovej film.Občas jsem tam neviděl kus logiky, ale to je jedno......... :(
On je taky rozdíl v tom, co tam říkaj v originále a co v dabingu, já to s dabingem ještě neviděl a doteď jsem o tom motoru "z mazdy" nevěděl, jen Idaho to jednou psal, když jsme se bavili o 2jz.
Film je to dobrej, jen se nesmí brát moc vážně :lol:
Já se náhodou u hlášky "ten second car, not terminated car" docela zasmál, ale já se taky tlemím všemu, výhoda nás jednoduchejch :lol:

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

jean2005 píše:
Breakthru píše: Mě ne, já se na ten film dívala a stále dívám s despektem a pro pobavení.Z těch supr vostrejch citátů já nemůžu:"Blbě řadíš, bez meziplynu!" "V tý supře máš motor z Mazdy" "Já chtěl nadupanou káru, ne rozdupabou" atd........prostě béčkovej film.Občas jsem tam neviděl kus logiky, ale to je jedno......... :(
On je taky rozdíl v tom, co tam říkaj v originále a co v dabingu, já to s dabingem ještě neviděl a doteď jsem o tom motoru "z mazdy" nevěděl, jen Idaho to jednou psal, když jsme se bavili o 2jz.
Film je to dobrej, jen se nesmí brát moc vážně :lol:
Já se náhodou u hlášky "ten second car, not terminated car" docela zasmál, ale já se taky tlemím všemu, výhoda nás jednoduchejch :lol:

já nerosumět engliš.....tak rychle a zběsile nemusím vůbec dabin nedabing.Ale dival sem se znovu na TR a musím po letech přehodnotit, dřív mi to připadalo jako béčko,ale teď se mi ten film líbí.Nemusím ho sice vidět denně, ale beru své hodnocení a zařazení tohoto filmu do kategorie B zpět......
svět dospělých je pro mne záhadou......

Boris:Noone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boris:Noone »

Nitro píše:kde by boli neznalci bez FnF/2F2F a NFSU :mrgreen: ale ja poznam skylina aj tak z dob Gran Turisma 1 na PSx (som mal sotva 8 rokov :lol: ) takze by som tiez mohol byt ticho... chcel by som len opravit autora temy, ze skyline nemal len 3 generacie, predtym bol aj KPGC10 a dalej neviem ci este nejake boli :oops: :mrgreen:
tomuhle autu se pise historie od roku 1956 :wink:
FIEFIFMPFFM-Fuck Is Easy, Fuck Is Funny, Many People Fuck For Money
Watashi wa take desu
Obrázek

Boris:Noone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boris:Noone »

Boris:Noone píše:
Nitro píše:kde by boli neznalci bez FnF/2F2F a NFSU :mrgreen: ale ja poznam skylina aj tak z dob Gran Turisma 1 na PSx (som mal sotva 8 rokov :lol: ) takze by som tiez mohol byt ticho... chcel by som len opravit autora temy, ze skyline nemal len 3 generacie, predtym bol aj KPGC10 a dalej neviem ci este nejake boli :oops: :mrgreen:
tomuhle autu se pise historie od roku 1956 a pred tema zminenyma generaceme nebyl KPGC10 :wink: :wink:
FIEFIFMPFFM-Fuck Is Easy, Fuck Is Funny, Many People Fuck For Money
Watashi wa take desu
Obrázek

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

stejně jste v tom nikdo nejel tak co tady děláte závěry :lol:
třeba v úzkých serpentýnách skaj dostane od RX7 za vyučenou,soudim z touge BMI :lol:

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Tohle je téma zase :smich:

biker

Příspěvek od biker »

Obrázek
co to vokivy auto dela pred tou hezkou znackou v pozadi? :lol: :lol:
:cry:

petoGT

Příspěvek od petoGT »

tomuhle autu se pise historie od roku 1956 a pred tema zminenyma generaceme nebyl KPGC10 :wink: :wink:
heh dakujem,lenže už bolo spomenuté,že skyline mal okolo 10 predošlích generácií.... :lol: pohoda....aspon je o čom diskutovať

petoGT

Příspěvek od petoGT »

Laconi píše:Tohle je téma zase :smich:
máš lepšiu ???? :?:

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

petoGT píše:
Laconi píše:Tohle je téma zase :smich:
máš lepšiu ???? :?:
viz zbytek fora :smich:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

sakra lidi nezda se vam ze to prehanite? :smich2: samozrejme skyline jako takovej je moc dobry auto, prvni serie gt-r sou uzansy veterani, druha serie gt-r je (podle mojeho nazoru) auto s nejvetsim potencialem na svete a je opravdu vyjmecny ale nazivat ho nejlepsim autem na svete je prehnany :roll:

mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey »

sem cetl ze blok rb 26 ma limit na 1400 koni(ale nevim jestli mysleli na kolech ci klice ) pak se lame mezi 3 a 4 cilindrem ... ja fandim motorum do v a basta

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

jistě ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey »

mozna bych vynechal v4 :lol: v 6 (tt)a vejs (v16 tttt)

mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey »

sem to napsal blbe v ma silu a pres to vlak nejede (ty maj taky motory do v nebo ne ?)

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

jak který ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

mikey píše:sem to napsal blbe v ma silu a pres to vlak nejede (ty maj taky motory do v nebo ne ?)
Třeba takový Pendolino určitě mít motor do V nebude. Na druhou stranu Pendolino nejede přes ledasco.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

mikey píše:sem cetl ze blok rb 26 ma limit na 1400 koni(ale nevim jestli mysleli na kolech ci klice ) pak se lame mezi 3 a 4 cilindrem ... ja fandim motorum do v a basta
A 1400 koní je ti málo, že ? Protože na popojíždění po městě potřebuješ min. tak 2000 :lol:

A motory V6 jsou fakt "báječný" - po stránce vyvážení jedny z nejhorších co svět vytvořil + musíš hnát dvoje rozvody, mít dvakrát tolik vaček,... Apropo, kterej V6 má 1400 koní ? :wink:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

Beaver píše:A 1400 koní je ti málo, že ? Protože na popojíždění po městě potřebuješ min. tak 2000 :lol:

A motory V6 jsou fakt "báječný" - po stránce vyvážení jedny z nejhorších co svět vytvořil + musíš hnát dvoje rozvody, mít dvakrát tolik vaček,... Apropo, kterej V6 má 1400 koní ? :wink:
no tusim F1 turbo V6 sa sa na kvalicikaciu ladily az do podobnych cisiel :)
ja by som to s tou V6 az tak tragicky nevidel. predsalen, vacsina 6valcou su prave V6ky.

comu nerozumiem, preco nikto okrem porshe a suba nepouziva boxer motory. tam sa kultura chodu / vyvazenie posuva do inych dimenzii, nizsie tazisko, a ci clovek ma V6 alebo boxer 6valec, dve hlavy tam ma stale...

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

docela hustá V6 je v Jaguáru XJ220, samo takových výkonů nedosahuje (1400 HP)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

JonnY píše:
Beaver píše:A 1400 koní je ti málo, že ? Protože na popojíždění po městě potřebuješ min. tak 2000 :lol:

no tusim F1 turbo V6 sa sa na kvalicikaciu ladily az do podobnych cisiel :)
ja by som to s tou V6 az tak tragicky nevidel. predsalen, vacsina 6valcou su prave V6ky.

comu nerozumiem, preco nikto okrem porshe a suba nepouziva boxer motory. tam sa kultura chodu / vyvazenie posuva do inych dimenzii, nizsie tazisko, a ci clovek ma V6 alebo boxer 6valec, dve hlavy tam ma stale...
Formule bych vynechal, to už jsou fakt brutální extrémy s motorem na jeden závod :o)

Že jsou většina šestiválců V6ky je víceméně logický - jakmile máš fabriku, která ti bude plivat motory na běžícím pásu a konstrukčně zvládneš vyvážení motoru tak, aby běžel celkem hladce, tak už máš napůl vyhráno. Získáš obstojnej motor, kterej se ti vleze do většiny aut a můžeš ho uložit napříč i podélně, podle toho jak ti to bude vyhovovat. Pokud ho dáš napříč, bude mít cca délku tříválce a máš hafo místa na převodovku a deformační zóny. Pokud ho nebudeš přeplňovat, odpadnou ti i problémy s kroucením svodů. Automobilky tyhle motory nenavrhujou na nějaký sadistický výkony a úpravy, takže to co vyplodí jim plně postačuje.

Co se týká boxerů, tak Porsche a Subaru už v tom mají tradici, motor mají propracovanej a tak jim to nedělá problémy.

MarauderZ28: Sem neříkal, že V6ka bude vžycky jen slabá, ale koukni co psal mikey, to je úplně ve stylu "pche, jen 1400 koní, to je sračka co nic nevydrží". Pak zřejmě nased do své Škodárny a odfrčel vstříc novým dobrodružstvím, ale i tak mě celkem naštval :D

mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey »

kamo nechtel sem nikoho nastvavat nissan je nase olibena rodina znacka tata ma x trail a ja z32 a pak mam lagunu v 6 hele nic moc syla ale na mestsky posunovani 8) jedina skodovka v baraku je tatova firemni nova oct .. zadny pche ani nic jinaciho sem nemyslel k rb mam velkej respekt ...jinak 1400 koni sem ve v6 nevidel ale 1051 koni na zadnich kolech jo :lol: 8)

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“