Havlíková je dobrá píča, stačí se na ní jen podívat a už tě zabíjí pohledem, ale Havlík vypadá sice jako prase ale ten je celkem ok, ale to jeho rámečkování a psaní podle šablonky mě sraloSlavisimo píše:dneska sem myslel ze mi vytecou nervy kdyz sem poslouchal havlikovou, normalne se mi chtelo brecet a prechazet na jinou skolu.
Praha 5 >>II<<
Re: Praha 5 >>II<<
ja uz si ty sablonky cislo 10 na osnovu a cislo 5 na vsechno ostatni nechama venku na kazdej predmet, protoze skoro porad mame tohle duo.CANNON píše:Havlíková je dobrá píča, stačí se na ní jen podívat a už tě zabíjí pohledem, ale Havlík vypadá sice jako prase ale ten je celkem ok, ale to jeho rámečkování a psaní podle šablonky mě sraloSlavisimo píše:dneska sem myslel ze mi vytecou nervy kdyz sem poslouchal havlikovou, normalne se mi chtelo brecet a prechazet na jinou skolu.
Diesel power 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Joo,musíte si pánové umět vybrat obor
Mě trápí maximálně Kiki Šedivá a Jirka Klempíř,ale oba se dají přežít...stačí jen být hodnej 
Jinak ten novej tělocvikář...to je dobrá buzna
Kolega přesně k Piščákovi

Jinak ten novej tělocvikář...to je dobrá buzna
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsi v tom zahradnictví jak je naproti tomu Peugeotu Domanský? Je to tam trošku zašitý,ale myslím,že tam bys to určitě našelRitchma píše:Hele lidi kde je někde v okolí stodůlek nějakej obchod kde bych sehnal semínka kytiček a zeleniny a tak? V obi, globusu, baumaxu ani hornbachu to co chci nemaj
Ne nebyl, písni pak na icq víc podrobnostíLucky píše:Byl jsi v tom zahradnictví jak je naproti tomu Peugeotu Domanský? Je to tam trošku zašitý,ale myslím,že tam bys to určitě našelRitchma píše:Hele lidi kde je někde v okolí stodůlek nějakej obchod kde bych sehnal semínka kytiček a zeleniny a tak? V obi, globusu, baumaxu ani hornbachu to co chci nemaj
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
no Šedivou jsem měl na číslicovou techniku tý jo to tenkrát byla vočista pár lidíd nechala rupnout a Klempa toho pamatuju ještě jako řadovýho prófu zato Hora to byl kus napiš si poznámku nepřipraven na hodinu nebo nerespektuji domácí přípravu toho jsem měl plnou žákajdu a nebyl jsem sám i šprty hodně drtil...zase, ale pak ve druhým pololetí sem už věděl jak na něj a bylo to goodLucky píše:Joo,musíte si pánové umět vybrat obor![]()
Mě trápí maximálně Kiki Šedivá a Jirka Klempíř,ale oba se dají přežít...stačí jen být hodnej
Jinak ten novej tělocvikář...to je dobrá buznaKolega přesně k Piščákovi
![]()
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Hensel píše:no Šedivou jsem měl na číslicovou techniku tý jo to tenkrát byla vočista pár lidíd nechala rupnout a Klempa toho pamatuju ještě jako řadovýho prófu zato Hora to byl kus napiš si poznámku nepřipraven na hodinu nebo nerespektuji domácí přípravu toho jsem měl plnou žákajdu a nebyl jsem sám i šprty hodně drtil...zase, ale pak ve druhým pololetí sem už věděl jak na něj a bylo to goodLucky píše:Joo,musíte si pánové umět vybrat obor![]()
Jinak ten novej tělocvikář...to je dobrá buznaKolega přesně k Piščákovi
![]()
![]()
No jo..zkušenost promluvila
Heh ten tělocvikář je totálně vymletejLucky píše:Jinak ten novej tělocvikář...to je dobrá buznaKolega přesně k Piščákovi
![]()
Je s nim fun,sem se celej tělák řezal smíchy.

-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Navrátilku?Slavisimo píše:mi mame na telak tu babu
-
Wilda
netusimLucky píše:Navrátilku?Slavisimo píše:mi mame na telak tu babu
BTW: zitra se loucim s motolem.
Diesel power 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jakto? Se Ti u nás nelíbí či co?Slavisimo píše:netusimLucky píše:Navrátilku?Slavisimo píše:mi mame na telak tu babu
BTW: zitra se loucim s motolem.
ne nelibi, nikomu se tam od nas nelibiLucky píše:Jakto? Se Ti u nás nelíbí či co?Slavisimo píše:netusimLucky píše: Navrátilku?
BTW: zitra se loucim s motolem.Pročpak odcházíš simtě?
Diesel power 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Hesnel: To by byl adektvátní důvod

Slavisimo: Nevíš,kde je dobře!
A kam půjdeš místo Motola?
Slavisimo: Nevíš,kde je dobře!
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Slavisimo: No to sis pomohl teda
Beztak to patří pod Plzeňskou taky
Ale na moravský jsou aranžérky,co? Nějaký tam znám...tak se tam můžeš kochat 
no pomohlLucky píše:Slavisimo: No to sis pomohl tedaBeztak to patří pod Plzeňskou taky
![]()
Diesel power 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Chování učitelů nebo záků? Jestli profesorů,tak se nediv,přišla tam nová ředitelka z moravskýSlavisimo píše:no pomohlLucky píše:Slavisimo: No to sis pomohl tedaBeztak to patří pod Plzeňskou taky
![]()
podle chovani na moravsky to vidim jak kdyby byl motol pod moravskou. Baby tam docela jsou co sem vcera tak koukal
skoda ze jsem sel s mamou.
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Bízová učila v podstatě všechno co chtělaSlavisimo píše:co ucila bizova? nebo kdo to je?
Jinak Bízová je ta paní úplně nalevo http://www.sps-sou.cz/motol/fotozaci20045/trmo04.htm
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele: