Výfuky - daj se vyrobit za rozumnou cenu?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Výfuky - daj se vyrobit za rozumnou cenu?
Máte někdo zkušenosti s výrobou výfuků na zakázku? Potřebuju výfuky na jednu takovou starou plečku a nevím, jestli je nechat udělat tady nebo nechat poslat ze států.
Není potřeba nic počítat a vymejšlet, jako vzor mám k dispozici velmi dobrý vejfuky na stejný auto. Jde jen o to, vzít 3" trubky a udělat z toho vejfuk. Kolik taková sranda může stát (jo ten vejfuk je pochopitelně dvojitej)?
Není potřeba nic počítat a vymejšlet, jako vzor mám k dispozici velmi dobrý vejfuky na stejný auto. Jde jen o to, vzít 3" trubky a udělat z toho vejfuk. Kolik taková sranda může stát (jo ten vejfuk je pochopitelně dvojitej)?
Re: Výfuky - daj se vyrobit za rozumnou cenu?
kurna jsi z pardubek? mám dílni, cočko a pokud máš vzor a zaplatíš ( případne seženeš matroš ) tak nevidím problém to u mne dát do kupy..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
nechal sem si dělat kopii Borly na Probe V6 a vyšlo to za hodně dobrý peníze, nakoupil sem trubky a kolena, půl dne práce, ale výsledek super ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Marauder: tak to asi zkusím taky tak. Akorát tohle bude kopie TTI 

Speed kills. Drive Ford and live forever.
Jedna nerez downpipe by bodlaIdaho píše:kurna jsi z pardubek? mám dílni, cočko a pokud máš vzor a zaplatíš ( případne seženeš matroš ) tak nevidím problém to u mne dát do kupy..

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Taky de o to,aby výfuk nevážil 20kg...jestli je tady někdo schopen udělat třeba 80mm ale i třeba 3" z milimetrové a tenší trubky(sehnat i materiál),tak bych měl taky zájem,pokud stačí 2mm tak můžu doporučit třeba Zapa Tišnov.
Naposledy upravil(a) MarAt dne 10 zář 2006 15:56, celkem upraveno 1 x.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
tento týden mám v lánu "trošku" uklidit dílnu a začít se stavbou Supry MK3 1/2Beaver píše:Jedna nerez downpipe by bodlaIdaho píše:kurna jsi z pardubek? mám dílni, cočko a pokud máš vzor a zaplatíš ( případne seženeš matroš ) tak nevidím problém to u mne dát do kupy..

přes zimu se počítá i s nerez DP + komplet výfukem na supřiny

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Co se tyka vyfuku, tak s tim mym nejsem spokojenej diky zminovanym dvema ohybum 90 stupnu. Kopie A'PEXi nebo obdobnyho nerezovyho laufu by se mi jiste zamlouvala mnohem vic, koncovej tlumic bych dodal nejspis z vlastni nabidky, ale potrubi musi svarit nekdo kdo to umi a ma zkusenosti a vybavu (coz ja nemam ani jedno). Downpipe by u me zabila dve mouchy jednou ranou - konecny de-cat zlepsi parametry a odstranit hnusny drnceni, co vydava pre-cat kdyz bubnuje do firewallu.Idaho píše:tento týden mám v lánu "trošku" uklidit dílnu a začít se stavbou Supry MK3 1/2Beaver píše:Jedna nerez downpipe by bodlaIdaho píše:kurna jsi z pardubek? mám dílni, cočko a pokud máš vzor a zaplatíš ( případne seženeš matroš ) tak nevidím problém to u mne dát do kupy..
přes zimu se počítá i s nerez DP + komplet výfukem na supřinytřeba jich sfouknu víc naráz
Beaver : přesne tak 
muj plan je 80mm prumer.
zatím nevjetší problém ej z meho pohledu práve to koleno na začátku DP - sám víš jak je t a příruba blbe tvarovaná a paradoxne tam je nejužší místo. Já mám origo koleno vevnitř vybroušené a zvetšený "prumer" v jednom směru téměř o 10mm a slo to poznat okamžite na plnicím tlaku. zatím jsem se nezabýval do hloubky ale mám v hlavě trošku jiné řešení než je seriové koleno.....

muj plan je 80mm prumer.
zatím nevjetší problém ej z meho pohledu práve to koleno na začátku DP - sám víš jak je t a příruba blbe tvarovaná a paradoxne tam je nejužší místo. Já mám origo koleno vevnitř vybroušené a zvetšený "prumer" v jednom směru téměř o 10mm a slo to poznat okamžite na plnicím tlaku. zatím jsem se nezabýval do hloubky ale mám v hlavě trošku jiné řešení než je seriové koleno.....
Downpipe s kolenem je k mani, rozhodne bude lepsi nez seriovy koleno a prave tahle by se vyplatila zkopirovat:Idaho píše:Beaver : přesne tak
muj plan je 80mm prumer.
http://www.suprastore.com/timomk3do.html
A vyfuk by ve finale mel byt cca tohle.
jj to je v poho, mě jde práve o ten tvar co navazuje a turbo ale jak říkám, zatím jsem se tím hloubeji nezabýval..
- krysarr
- Kontaktovat uživatele:
Ja zacinam trochu uvazovat o svodech na Octavii 1,6/100, jestli to ma vubec cenu a na kolik by to zhruba vyslo. Odhadem by to ted melo mit nekde kolem 115HP, brzda zatim nebyla. Svody od Supersprintu v CR cca za 15k, z ebaye novy za cca 10k + doprava. A tak sonduju, esli by si nekdo na to netrouf u nas a pripadne za jakej penis, v tomhle pripade malej penis, dobrej penis 

neím ale u atmosférové "mrdky" s taklhe malým obsahem to že to naohýbám stejně stejně nezaručí že to ten výkon přidá stejně jako ty origo, u truba je to jednoduché... Radši si kup hotové nebo nech u někoho udělat ale to bude to samé jako když udělš kopii, málokdo to skutečně počítá.. Určo bnude kopie lepší jak originál ( puvodní svody ) ale kvalit originál upravených svodu, které fabrika testuje to mít nebude..krysarr píše:Ja zacinam trochu uvazovat o svodech na Octavii 1,6/100, jestli to ma vubec cenu a na kolik by to zhruba vyslo. Odhadem by to ted melo mit nekde kolem 115HP, brzda zatim nebyla. Svody od Supersprintu v CR cca za 15k, z ebaye novy za cca 10k + doprava. A tak sonduju, esli by si nekdo na to netrouf u nas a pripadne za jakej penis, v tomhle pripade malej penis, dobrej penis
-
- Kontaktovat uživatele:
pardubice, proc ne cajzl?Idaho píše:kurna jsi z pardubek? mám dílni, cočko a pokud máš vzor a zaplatíš ( případne seženeš matroš ) tak nevidím problém to u mne dát do kupy..

Samotny vyfuk je hracka, ale parozi mi nechce nikdo udelat nove

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
- krysarr
- Kontaktovat uživatele:
Toho sem se obaval, ze proste jak to nema vykon a ani turbo, tak je to v prdeli. S cipem to je taky, par koni, holt atmosfera. Mno jo noIdaho píše:neím ale u atmosférové "mrdky" s taklhe malým obsahem to že to naohýbám stejně stejně nezaručí že to ten výkon přidá stejně jako ty origo, u truba je to jednoduché... Radši si kup hotové nebo nech u někoho udělat ale to bude to samé jako když udělš kopii, málokdo to skutečně počítá.. Určo bnude kopie lepší jak originál ( puvodní svody ) ale kvalit originál upravených svodu, které fabrika testuje to mít nebude..krysarr píše:Ja zacinam trochu uvazovat o svodech na Octavii 1,6/100, jestli to ma vubec cenu a na kolik by to zhruba vyslo. Odhadem by to ted melo mit nekde kolem 115HP, brzda zatim nebyla. Svody od Supersprintu v CR cca za 15k, z ebaye novy za cca 10k + doprava. A tak sonduju, esli by si nekdo na to netrouf u nas a pripadne za jakej penis, v tomhle pripade malej penis, dobrej penis

btw co sportovni katik, ma to cenu, bez ladenejch svodu?

- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
krysarr: tak kdyz o nekom kdo ten supersprint ma vis, tak to nech naohejbat podle nej ne, melo by to vyjit lacnejs a funkce by to melo vyjit nastejno
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
- krysarr
- Kontaktovat uživatele:
To neni spatnej napad, zkusim ho ukecat, ale znam ho jen z netu a je z druhy strany republiky, tak to nebude jednoduchyPJ píše:krysarr: tak kdyz o nekom kdo ten supersprint ma vis, tak to nech naohejbat podle nej ne, melo by to vyjit lacnejs a funkce by to melo vyjit nastejno